Eiti į turinį

Andrius_Fantazy

Nariai
  • Turinio skaičius

    2.080
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Andrius_Fantazy

  1. Studijuoju transporto logistiką Lietuvoje nemokamoje vietoje. Mokytis nelengva, bet kaip ir kažkas sakė, pagalvojus apie tai, jog nekvalifikuotų darbuotojų Lietuvoje nereikia, juolab kvalifikuotus nenoriai ima į darbą, tai tenka kęsti ir nelengvus mokslus. Baigęs mokslus planuoju pasilikti Lietuvoje, nes man patinka ši šalis, kad ir kokia ji bebūtų. Man nepatinka kitų šalių kultūros. Dauguma kalba į emigravimą į Angliją. Na, nežinau, gal priklauso nuo žmogaus, tačiau prieš 2 metus dirbau ten ir nepatiko žmonės, jų kultūra, nors ir dauguma iš jų yra malonūs. Tikriausiai esu pripratęs prie neišauklėtų lietuvių ir negaliu prisiversti palikti juos. :)

  2.  

    Galiu tik pritart, man taipogi patiko šis filmas. Labai gerai atspindėjo kas dėjosi per WW2. O tiek kam šis filmas nepatiko pasiulyčiau toliau žiūrėti The twilight ..

     

     

    Pritariu.

  3. Tikriausiai nepameluočiau, sakydamas, jog visi žiūrėjote 1998 metais išleistą filmą - „Saving private Ryan“ (lt. „Gelbstint eilinį Rajaną“). Šį filmą žiūrėjau labai senai ir jis man paliko didelį įspūdį. Esu filmų mėgėjas ir esu peržiūrėjęs begalę įvairiausio žanro filmų, tačiau per visą savo filmų žiūrėjimo patirtį, nesusidūriau su tokiu kariniu filmu, kuris prilygtų šiam. Tačiau, š.m. spalio 17 dieną išleistas filmas „Fury“ (lt. „Įniršis“) išpildė mano visus lūkesčius. Labai daug nepliurpsiu, tiesiog pasakysiu, jog šis filmas sudomins ne tik karinių filmų mėgėjus, tačiau ir kitų žanro filmų gerbėjus. Šiek tiek apie filmo siužetą:

     

     

    Antrojo pasaulinio karo pabaiga: 1945-ųjų balandis. Sąjungininkų kariuomenė veržiasi vis giliau į Vokietiją. Tarp puolančiųjų yra ir Šermano tankas, pavadintas „Įniršio" vardu. Penkių žmonių tanko įgulai vadovauja seržantas, kurio tikro vardo turbūt niekas ir nežino - visi jį vadina „Karo tėtušiu" (seržantą vaidina Brad'as Pitt'as). Kovų užgrūdintas seržantas išsirengia į ypatingą misiją, kurios metu atsiduria priešo užnugaryje. Likę vienui vieni, penki vyrai (ir visiškai „žalias" kulkosvaidininkas) privalo atsilaikyti prieš žymiai skaitlingesnį priešą. Tačiau „Karo tėtušio" užmojai kur kas didesni. Jo tikslas - ne vien atsilaikyti, o smogti netikėtą smūgį į pačią nacistinės Vokietijos širdį...

    Tarp ištikimų „Karo tėtušio" bendražygių pamatysime iš „Transformerių" pažįstamą Shia LaBeouf'ą bei Klint'o Eastwood'o sūnų Scott'ą. Šis filmas taip pat yra išskirtinis tuo, kad pagrindiniam tanko vaidmeniui pirmą kartą buvo naudojamas tikras, iš muziejaus pasiskolintas tankas.

     

    Filmo trailer'is: 

     

    Nuoroda į filmo peržiūrą (anglų kalba). Kam patinka žiūrėti ne originalia kalba, taip pat yra ir lietuviška: http://www.filmai.in/23820-fury-2014.html

     

    Laukiu jūsų nuomonių. ( :) )

  4. Dar tais laikais įgaliotinis buvo aukščiausias rangas, visiems teisėsaugoje suprantamas kaip antras po direktoriaus ir pavaduotojo. Pats tokį rangą turėjau FTB Dariaus_Jochano laikais. Ir būtent šio rango pagrindu ir atsirado dabartinis jau sisteminis rangas visuose darbuose su tokiu pat pavadinimu. Taip kad nesijuokit iš žmogaus patys visko nežinodami :)

    O šiaip, tie laikai buvo tikrai ypatingi, žaidimo malonumą atsimenu. Realiai to apibūdinti neįmanoma, supras tik tie, kas tada žaidė :) Ech, nostalgija.

    Pridėsiu ir aš vėliau nuotraukų, turiu daug nuo 2011 m. rugsėjo.

    Būtent, Danai. Grįžtų viskas į senas vėžias, tai net nebūtų gaila laiko, kurio ir taip mažai turiu, kad pažaist šiek tiek. :)

  5. Tema: Ką tik sučiupta narkotikų kontrabanda.

    232dafd83058512da3c5b5627f040a1a357.jpg

    Atsiprašau už nuotraukos kokybę. Neturiu stipraus kompo, todėl nesikeliu kažkokių papildomų modifikacijų. Vertinkite idėja, o ne kokybę.

    Už prisidėjimą prie nuotraukos kūrimo dėkoju: Fokus_Marokus, Mynde_Gta, Bartas_Bizarre, Paulius_Montago, Patrikas_Tomasauskas, Lukas_Superman, Liutas_Wizaras, Vakaris_Kabosiss, Jurgis_Silver.

×
×
  • Sukurti naują...