Eiti į turinį

Edwinukas_Nike

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.356
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Edwinukas_Nike

  1. Va video viska kaip as darau ir sita puse kur as uzdejau sticker visada balta gal zinai kame problema???

    http://www.youtube.com/watch?v=6t5eBGLQl08&feature=youtu.be

    Jei nerodo spausk cia

    Sitoi video viska kaip as darau bet idejes premier.txd ir premier.dff i spark zaidime pas mane ten kur sticker balta taip pat ir zmodeler jei pereit is naujo.

    Ir dar pas mane bbs ratai truputi i zeme ilinde ka daryt? Gal truputi sumazint?

  2. Sita problema jau sutvarkiau tik dabar vel viena problema del sito Stick Bombing, kaip imetu per Spark Premier.dff tai man kur buvo Stick bomb uzdetas, nera jo o paprastai balta spalva zinau kad reikia ikelti dar per TXD Workshop bet nezinau ka ikelti nes sita foto ikeles buvau su .bmp formatu ir vistek balta buvo, gal zinai kame problema???

  3. Gal gali padaryt pamoka kaip idet sticker bombing, nes as ziurejau tutorial tai kaip as isrenku Surface >> Mapping >> Edit UV ir paspaudziu ant car ismeta lentele paspauziu Generate Now ir tada man darosi normalus sticker bombing bet masina visa pasidaro pasilauzusi ir t.t.

  4. Oi, gerai kad kalba kazkas apie tokius dalykus, perziurejau visus sezonu ir visas serijas, daug geru veikeju mire Rick'o zmona Lori,juodaodis (nepamenu vardo), buvo jos gaila, Geriausias man veikejas tai Rick, nes jis atsibude ligoninei nieko dar nezinodamas, tiek pergyveno, daug kam padejo, gelbeja zmoniems gyvybes ir dar spejo tapti Lyderiu savo grupuotei, man tikrai patinka sitas zmogus, dar patinka sita moteris juodauode kuri valdo gerai su Katana. Glenn (korijetis) patiko tuo kad padejo Rick'ui sunkia situacija kai jis buvo Mieste ir ten buvo labai daug zombiu, Rick'as ilipo i tanka ir Glenn jam padejo isgelbet sabo gyvybe. Shane ( Rick'o draugas is Policijos) manau jis padare tikrai blogai, nes pasimylejo su Lori. Carl mazasis vaikinas, man tikrai patinka juo drasumas ir jis nebijo, manau kiekvienas vaikas bijotu, o jis tek pergyveno, Mamos mirima ir daug kitokiu dalyku.

×
×
  • Sukurti naują...