Eiti į turinį

Eddy_Prime

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.297
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Eddy_Prime

  1. :DDDDDDD Airidai tu gal jau dusk gerai kurse tu Eigirdą pažįstu labai senai su juo sportuoju ir panašiai taip kad patylėk tu apie jį nes jeigu papsakočiau ką tu čia rašai tai netik jis tave debilu išvadintu bet ir visi workouteriai o dabar apie workoutą

     

    Sportuoju apie pusantrų metų šeip bandau pasiekt daug ko pradėjau nuo 0 prisitraukimu ir pnš daug nesiplėsiu ir pnš sportuojam su savo hebra ;) o čia neseniai varžybu video :

  2. oj [keiksmai].. vėl karai jabani... smiliuk tu nepasimokai žiūriu.. kiek eilini kartą ant kažko šoki kaip manęs ar mindės taip už [keiksmai] paliktas kaip db užsišokai ant jo ir vistiek paliko už dūha.. geriau tu patylėk. PEACE o jei tu dar drįsi kažką pasakyt tai geriau kalbėk apie realu gyvenimą o ne laido riterio man kursus vedinėk kaip jam pisi prota apie paraša ;)

  3.  

    Klausyk, gal tu nebekelk bangų, nei aš kopinau nei ką, įlenkimas blt matai toje pačioje vietoje fsio koperis.. O jei dar dėl spalvos tai tokią parinko žaidimas kai spawnina car.

    Kolkas OT.

     

    Tu jau gal nebepisk :D kopini kaip reikalas ir nepirma kartą vien kiek Eriką kopinai kokia jis padaro tokia ir tu tu visus iš eilės kopini..

×
×
  • Sukurti naują...