Eiti į turinį

Suktas_Lapinas

Nariai
  • Turinio skaičius

    4.190
  • Prisijungė

Pranešimai parašė Suktas_Lapinas

  1. Pavaduotojo  neaktyvumo anketa:
    Pildai už pavaduotoją,jam atimtos rašymo teisės:

    1. Vardas_Pavarde:Franky_Lord
    2. Užimamos pareigos: Medikų pavaduotojas
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Patyriau traumą,tai turbūt teks gultis į ligoninę.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau]  01-02 iki 01-09
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Direktorius Arnas_Grandprix ir įgaliotiniai: Egis_Bryant, Dovydas_Keksas bei Renas_Nice.

    • Patinka 1
  2. Na ka sėdžiu ir deginuos Turkijoj. Skrydis buvo žiauriai smagus.Ypač patiko pakilimas ir nusileidimas.Apsuko ratą ir kai rovė dugnu per visą oro uostą..Pasiskaičiavau skridom 900km/h. Nusileido labai švelniai visas lėktuvas ploti pradėjo :D Pavalgiau net lėktuve..Tiesiog nekilo man jokių problemų nieko... Tik buvo karšta labai lėktuve. O kai išlipom išviso galvojom ,kad uždusim. Su džinsais,megztiniais ,nes Lietuvoje ne per šilčiausia ,o turkijoje +27 laipsniai. Kai atvažiavom į viešbutį galvojau zašibys atsipalaiduosiu... Bet naktim nelabai miegu kadangi daxuja rusų viešbutyje esam vieninteliai lietuviai visame viešbutyje. Susiradom vieną iš viešbučio darbuotojų kuris laisvai šneka ir rusų ir anglų.Tai susikalbu angliškai ir tuo džiaugiuosi. Muzika naktį nesveikai kala tai geriausia nusikalt ,kad reiktų griūnant pareit į kambarį. 5 žvaigždutės ,viskas įskaičiuota... Sultis geriu be sustojimo ,alkoholis už dyką.. Fantastika. Tik dėl muzikos tikrai nepatinka man... Na tai kolkas tiek.Neturiu fotoaparato pasiėmęs būčiau iš pamukalės ir pnš įkėlęs nuotraukų.

    Tai smagiai tau gavos,sakiau,kad nieko baisaus nebus,o dėl tų kitataučių,tai visur jų bus ir nieko nepakeisi yra visokių tautų ir privažiuoja visokio jaunimo,kurie atvažiavo tik pasiausti ir gerai praleisti laiką,aišku,kitiems taip nepatinka,bet ką padarysi,sėkmės tau atostogauti bei gerų akimirkų

  3. Na pasidalinsiu savo skrydžio įspūdžiais,skridau kelis kartus vieną kartą į Graikiją,kitą kartą į Bulgariją,abudu skrydžiai truko apie ~3h,į Graikiją gal truputį ilgiau,man asmeniškai nelabai patinka skrydžiai,dar kai atsiranda visokie oro tarpai ir pradeda lėktuvas siūbuoti,na tie tarpai atsiranda,aki lėktuvas kyla aukštyn,nes reikia pasiekti,ten 9 km aukštį,o daugiau,tai ramiai skrenda visai liux,aišku stiordesės vaikšto,siūlo maistą,atsigerti,bet kainos aišku yra labai didelės,o tau patarčiau,geriau negalvoti apie blogą nuojautą,kad lėktuvui kažkas atsitiks,nes mln žmonių skrendą ir atsitinka mažiau katastrofų,nei su automobiliu ar autobusu,nes autoavarijų yra kur kas daugiau,bet aišku jeigu bijai,tai sunku,tai nugalėti,na o apie maistą kaip sakiai Turkijoj aišku labiau jis bus azijietiškas kaip sakiai bus toks iš jūrų gėrybių kas nors,bet kitą vertus,kam tu skrendi į kelionę,tam,kad pažintum labiau Turkiją,jos kultūrą,paragautum turkų tradicinių patiekalų,visada reikia nebijoti bandyti bei keliauti,nes gyvenimas trumpus ir reikia iš jo pasisemti kuo daugiau,kad nesigailėtum,kad nespėjai,kur nors nuvykti,ką nors pamatyti,,na šiaip sėkmės tau aš irgi šią vasarą skrisiu į Graikiją,tik į kitą salą ne Kretą,o Rodo,jeigu kas neaišku ir nori paklausti,tai būtent šioje temoje klausk,pasistengsiu atsakyti bei pagelbėti ;)

  4. Šiaip į kitą šalį geriau išvažiuoti,nes nėra perspektyvos Lietuvoj,pats kartais pagalvoju,bet nesu tikras kaip bus,jeigu galimybė atsirastų,aišku, važiuočiau,bet dar man toli dar tik 9 klases baiginėju,tai nežinau kaip bus,o tau jei yra galimybė tikrai išvažiuok gal ten geriau seksis ;)

×
×
  • Sukurti naują...