Eiti į turinį

Jerry_Miguel

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.026
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Jerry_Miguel

  1. O ka butu galima iki 30eur pasimt? Kad butu full kit koki box. Kad su kaitikliu su viskuom. Ar uz 30eur boxo su viskuom niekaip?

     Eleaf iJust2 kit. Traukia tikrai neblogai, tik reikia ramiai su batarke elgtis nes būna jai per smarkiai spaudai tai per 3 mėnesius "click" pradingsta ir nesijaučia, kad spaudi.

  2. Sveikas.

    Esu turėjas begale elektronkių, kaitikliu, skysčių ir ne tik. Dabar turiu:

    1. Vision Spinner 1.

    2. Kanger Protank 2 mini.

    3. Smok dipper RDA. (skaitykim kaitiklis kuris neturi talpos skysčiui. Į jį reikia lašint skystį ir suktis savo coilą.)

    Pirmas komplektas (t.y. 1. 2.) kaip kur nors išvarau, ar su draugais, ar kur šeip, nes jam nereikia lašint skysčio ir užsipyles galiu ramei vapint.

    Antras komplektas (t.y. 1. 3.) tai kaip būnu namie, turiu laiko susisukti "coilą" ir ramei "garint :D"

    Savo RDA esu prasigrežes dar vieną papildomą skylę ir padidines originalią gad kaitiklis gautų daugiau oro, tokiu būdų gaunasi 2 daugiau garų.

    Jei kam kokios pagalbos reikia su elektroninėm cigaretėm- rašykit į AŽ nes išmanau ir tikrai galiu padėti! :)

  3. Gal kas naudojate Kanger Protank II? Turiu problemų. Kai traukiu dažnai skystis į burną patenka, burbuliuoja. Išsivalau, trumpam padeda, bet po keletos dūmų vėl tas pats. Gal turite ką pasiulyti?

    Lygiai tas pats buvo, per silpna baterija, Pirk nemažiau 1000mah ir su reguliuojamu voltažu.

  4. Siaip jo, geresnis modas gausis. Pas mane 1500mAh batarke ir Vivi Nova kaitiklis. Pasiimk 1100 ar kazkiek daugiau batarke ir gali imt evod kaitiklk,vivi nova, kanger pro tank 2 arba 1.

    Turiu evod. Neimkit evod nes pradeda gurguliuoti ir daug dumu neiskiria ir skonis nelabai išraiškingas. vivi nova šiltas garas dėl to man nlb. patinka. Protank'ai geri bet kaina didele. Jeigu tik pradeda siūlau tikrai t3s. Geriausias variantas...

    P.S. Visų kurių kaitinimas iš apačios reikia turėti bateriją nemažiau 1000mah, nes kaip mažesnės labiau išsikrauna, kaitiklis nespėja išdeginti skysčio ir taip praleidžia skystį. Visalaika jei perkat tai pirma geresnę batarkę o vėliau tik kaitiklį.

  5. Nusipirkau mini protank II. Ir stikliukas skilo pirmą dieną. Praleidžia skysti. Ką pasiūlytumėt? Kaip suklijuoti, kad nepraleistu jo?

    Protank paleido nekokia seriją. Nieko nepriklijuosi normalei toliau leis, atsisveikink tik galvutę pasilikt ;)

  6. Nu tai kokie tie pliusai / minusai? Sukūrei temą, kad parašytum ką nusipirkai.

    Čia visi diskutuojam apie minusus pliusus jei tu žlibas ir nelabai pastebi. Tam ir sakau, kad nelabai parukysi bet geriau negu paprastos. Pasiskaityk tada komentuok...

  7. Tiesa sakant man lygiai tas pats. Neber noro rukyt... tiesiog smirda. Elektronine ir as pradejau maziau traukt negu is pradziu. Tiesiog ji padaro ta dalyka siek tiek nuobodu ir nuo to atgraso... O dauguma forumuose prirasytu dalyku yra jau nebe tiesa. Nes kaip zinote vis labiau ir labiau plinta geresni e.cig. gaminiai. O ne tos cigaretes pavidalo cheminiai sudai.

  8. Tai jeigu tavo tema, tai jau tipo tavo nuosava ane? :DD oj juokdariai.

    Beje, saviškę įmesiu.

    51240ebb5d244e33e67da258cbbd39e4500.jpg

    Ne, tiesiog pasakiau tam žmoguj kad čia apie elektronines kalbam o ne apie tabletes. O tu čia pradėjai aiškint kad ir tabletes gerai. Čia mūsų tai nedomina.

  9. o kas cia tau blogai ? Jos el. cizos ir buvo tam ALE sukurtos mest rukyt. Tai kam leist pinigus jei ten tos tablietkos padeda gal met efektyviau.

    Žmogau, kalbam sakau apie elektronines. Nepatinka, nežiūrėk temos. Nes nesuprantu, tavo tema ar mano? Man atrodo kad mano.

  10. Draugas turi išvienos.pusės geras daiktas,bet dauguma nusiperku,tam,kad paprikolinti. Šiaip pats esu susidomėjas tik nežinau kokia nusipirkti. Kas labiau išmano numeskit linkų .

    Tikrai labai faina paVapint ir papūst rutuliukus.

    Na o šeip nesiūlau pirkt kaitiklio už 10-20lt nes po jo elektroninės nebesinorės. Geriau biški geresnį. O skysti imk bet kokį tik ne fyrmos "ritchy" jie skiesti vandeniu ir labai neišraiškus skonis. Bet prieš pirkdamas elektroninę labai rimtai pagalvok ar tau jos tikrai reikia ir ar negali gaut iš pažystamų. :)

  11. Žadu irgi pirkti elektroninę iki 200 litų, gal pasiūlytumėte kokią nors ?

    Nes nusibodo rūkyti paprastas cigaretes, paskutiniu rūkau Parliament, kaip sakant labai geros, bet manęs jos nesužavėjo.

    Siulau pirkti VIVI NOVA rinkinuką, pasiimti kokius 3 skysčius ir kitus pinigus pasitaupyti. Puiki pradinė cigaretė.

  12. Šian nusipirkau kaip tikros pavidalu cz, dar labai nespejau pakrauti kroviau gal ~40kažkur, bet nieko neišėjo, traukt traukiasi, galas dega nrml (nemirgsi) tai galvoju gal ilgiau kraut reikia kaip pradžei?

    Na pradžiai tos tikros cigaretės pavidalo tikrai užtenka, bet manau jos yra labai nesandarios ir kenksmingos, tad jei žadi tikrai traukti elektronines tai pirkis kažką rimtesnio :)

×
×
  • Sukurti naują...