Eiti į turinį

Dark_Cyrus

Nariai
  • Turinio skaičius

    2.614
  • Prisijungė

Pranešimai parašė Dark_Cyrus

  1. Labai geras dalykas. Projekte yra tikrai daug įdomių žmonių, kurie galėtu kūrti įdomius blogus. Nes kiek mačiau skiltis nebuvo gan aktyvi, o dabar atsiras žmonių, kurie pasakos ką nors įdomaus bei naudingo serverio žaidėjams. Tik dar, kad kuris nors iš moderatorių prižiūrėtu tvarką bloguose. :12_slight_smile:

  2. Laba diena, mes visi labai mėgstam anglų kalbos dainas, bet ar yra tokių, kuriems patinka rusiškas popsas? (Ir ne tik popsas).


    Jeigu turite savo playlistuose rusiškų dainų, dalinkitės čia su visais.


    Taip, kaip sukūriau temą, pasidalinsiu su jumis ir aš.


     


    Taisyklė būtų viena, savo nuorodas dėkite į spoilerius, būtinai. Ačiū.


     


     





     



    • Už 3
  3. Žinai lietuviai ar ne lietuviai, bet tikras leituvis ant savos šalies bent jau "nestumia", o ką daro gero kitos šalys? Duok pavyzdžių man, kad suprasčiau kas tai yra daryti gerą, pagal tave ?

     

    O tau, vatnikas, neturiu ką pasakyt, ypač su tokiu nickname'u gali eit į taborą čigonų ir ten skleist sapaliones. Išsigalvoja kažkokių burnos skalavimų su alkoholiu ar uždarbius lygint pradeda... Tai gal palyginam kainas parduotuvėse ir kitur ? Neturiu ką su neišprūsusiais ruseliais kalbėti, o ypac klausyti šitos prastos propagandos. :) Geros dienos abiem

    O tu dieve mano, ko tu uzsivedi, net nieko tau nesakiau as, pradedi cia stumt ant zmoniu. Neturi ka kalbeti tai nekalbek omg, iseik is temos ir neskaityk, jeigu tavo salis daunai tai del to pikti tikrai nereikia. :D

  4. Ahm, nesuprantu ką tu čia privėlei apie Lietuvą, apie ją nieko beveik nežinodamas, prie ko čia šalie idiotiškumas, ar bent pažiūri žinias? Prie ko čia islamistai ? Visgi prieš rašydamas apie viską pagalvok, visų pirma islamistai nėra teroristai, tai du atskiri dalykai. Antra Koranas nesako, kad reikia žudyti be priežasties kitatikius žmones.

    Prie ko čia tie juokimaisi iš kitų nelaimės, nebent juodas humoras, kuris neturi ribų, jei nepatinka - nežiūrėk/neklausyk ar pnš. Kaip sakoma : „Juodas humoras kaip ir kojos, vieni jas turi kiti - ne.“

    Ir galėčiau tęsti toliau kokių sapalonių čia pribūrei. Nesuprantu iš kur tiek propagandos prisigaudęs…

    P.S. Pačiam teko bendrauti su musulmonu ir pašnekėjus tikrai nematau jokių problemų, labai taikus, tačiau ypatingai religingas žmogus, nors tai nieko blogo nedaro :)

     Neturejau omeny visu islamistu. "Priburiau nesamoniu" is visu parasytu komentaru susidare tokia nuomone. O del Lietuvos, tiesiog supranti, Lietuviai apie savo sali tokios geros nuomones, lyg patys kazka turetu ir kazka naudingo darytu pasauliui, nors taip nera, butent todel ir norejau paaiskint, jog Lietuva nera ideali, kaip mano kiti cia esantys. Juodas humoras? Klausyk, kas antras paauglys Lietuvoje juokasi is visu nelaimiu, kurios padaro teroristai, ir sako tokius zodzius kaip "Allah Akbar" man tai yra debilizmas. Nieko pries juoda humora, tiesiog zmones neturi ribos. 

  5.  Gaila labai zmoniu, ziauriai cia yra, ar gi zmones paprasti civiliai yra kalti del salies politiku klaidu? Kad turi visi kenteti per politikus, kurie siuncia karius, progdineja viska ten pas tuos islamistus ir panasiai.. NE, bet kas gi mokes uz valdzios klaidas? Aisku civiliai.. Kad ir kaip butu gaila, kad ir kaip prancuzijos valdzia teisintusi, ji yra kalta. Nemanau, jog islamistai ar kaip ten jie terorizuotu sali, kuri nieko blogo jiems nepadare. Tas pats ir su JAV buvo, gi kariavo jie is pradziu pries islamistus, vat ir gavo rugsejo 11, Rusija irgi kariavo pries juos - tai islaimistai susprogdino metro. Ir kitos salys yra kaltos del tu ataku..

     Del Lietuvos.. niekas cia neatvaziuos ir niekas cia nieko nesprogdins, niekam neidomi ta Lietuva. Valdzia daunai, viena sedi tuti-ta, kitas pries rauli kovoja, kitas pensijas vogia. Jeigu Lietuva su Igoriusha negali susitvarkyt, tai ka jie su teroristais darytu? O seip istikruju, noreciau pamatyti Lietuviu reakcijas, jeigu viena grazia diena islamistai susprogdintu kazka labai lietuvai brangaus. Kaip tada, musu zmones reaguotu i pasaulyje vykstancius ispuolius? Ar taip pat juoktusi is kitu nelaimes? Nemanau. Isvada - Lietuva idiotiskiausia salis pasaulyje, idiotiskesne net uz islamistus, kurie del savo religijos zudo zmones.

  6. Nežinau ar kas siūlė.

     

    1. The Hunger Games (2012)

    2. The Hunger Games. Catching Fire (2013)

     

    Tiesą sakant, iš pradžių galvojau, jog filmas "kaka" bet pasirodė labai įdomus. Visos dalys labai įdomios.

     

    3. Blackhat (2015) Kur vaidina Chris Hemsworth. - Irgi labai įdomus.

  7. Sveiki, manau kiekvienam iš mūsų kartais tenka praleisti kažkiek tai laiko prie TV. Ir dažnai atsitinka taip, jog nerandi įdomios laidos arba filmo. Norėčiau sužinoti, koks jūsų mėgstamiausias kanalas ir kokios ten įdomios laidos arba filmai.


    Pvz. Mano mėgstamiausias kanalas yra ТНТ (rusiškas), kodėl gi jis man patinka labiausiai? Nes ten dažniausiai rodo įdomiausius serialus kaip "Физрук", "Универ. Новая Общага", laidas tokias kaip "Где логика?" arba "Comedy Баттл". Dažniausiai žiūriu ten "Универ" arba "Дом-2".


     


    Pasidalinkite savo mėgstamiausiais kanalais, bei parašykit kodėl būtent jis patinka labiausiai.


×
×
  • Sukurti naują...