Eiti į turinį

Piktas_Dede

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.457
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Piktas_Dede

  1. Sveiki, iskilo toks klausimas. kaip esu girdejas , kad nuo 2009 metu xbox 360 konsoles nebekaista ( istaisytas rrod gedimas) , noriu paklaust kas zino tikrai, ar 2008 metu konsoles kaista dar ar ne? 

  2. Sveiki, norejau paklaust, gal kas turit viena is siu telefonu?LG G3, samsung s5, Sony Z2 ar bent nusimanot gerai apie siuos tris telefonus, kurį geriausia pirkt? neapsisprendziu, jei turit viena is siu telefonu pasidalinkit nuomone. Ačiū!

  3. Zodziu , yra tokia problema. Nezinau kas yra mano pc, tikiuosi gauti pagalbos is jusu. Problema tame, kad naudojantis pc is niekur nieku pradeda mirgcioti ekranas ir isijungia juodas vaizdas ir nieko negali daryti, arba persikrauna po juodo vaizdo pats kompas ir tada isijungia tik po kiek laiko. dazniausia tas atsitinka ziurint filmus ar zaidziant koki zaidima. perrasau windowsus kas savaite gal , nes kartais taip nutinka, kad isvis nebeisijungia kompas.. Kazkas sake, kad tai motinine, vaizdo plokste integruota. ar kam yra taip buve?:(

  4. Jai norit ir jus lost nemokamai tokius zaidimus tiesiog pasidarykit Dev-Unlock, ir tarkim, kad ir is www.mobers.lt atsisiuskit pilna ten zaidimu, san andreasas yra, asphalt 8 ir t.t :))

  5. Sveiki, norejau paklaust koks lengviausias budas butu atsiristi lumia 520? nu ta "Dev unlock" padaryt? gal kas dare ir gali padet? nes norisi atsisiusti programu ar zaidimu is interneto normaliu, nes visi mokami.

×
×
  • Sukurti naują...