Eiti į turinį

Dios_Destructorr

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.078
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Dios_Destructorr

  1. Sveiki

     

    Iškilo tokia bėda. Nežinau, galbūt tai pačio kompiuterio bėda, gal kur nors giliau. Jei žinočiau, čia nerašyčiau. Noriu jūsų pagalbos ir žinių.

     

    Problema tokia, kad neprisijungia prie naujų WIFI tinklų. Juos randa, tačiau niekaip neprijungia. Kartas nuo karto pavyksta prisijungti, bet tik kelioms minutėms ir vėl dingsta WIFI. Ant telefono ar kitų PC prisijungti eina idealiai, tačiau ant šio laptopo niekaip negaliu prisijungti. Galbūt kažkas buvo su šiuo reikalu susidūrę.

     

    Windows 10

     

    8fccdff20fc9da666049ba9dbfda7ac4543.png

  2. Lietuvai reikia taip tyliai sėdėt ,nes jeigu taip ir toliau mūsų prezidentė čiulbės tai gerai nesibaigs nespės ir nato kudašiaus atnešt prie pasienio Putkario greitai įvažiuos su tanku čia :D Bet nemanau ,kad kažkas bus ir neprisivaikit labai ,kad  čia NATO apgins kažką labai :D Norės prisijungs tą Lietuvą nenorės neprisijungs ,nieks nežino kas Putino galvoj dedas.

     

    Nusišnekėjai totaliai.

     

    PS niekas čia nieko nepradės ir nekariaus. O jeigu - apginsim.

  3. Seniau į "kačelke" vaikščiojau, pumpavau raumenis, bet po paskutinio skambučio nustojau.. Ech tos merginos. Paskui vasarą visą praleidau prie turnikų. Na, o dabar sportuoju paprastai, kadangi daugiau man ir nereikia. 

    Pagrindiniai, baziniai pratimai, kurie reikalingi ir darbe ir dėl savęs: atsilenkimai, atsispaudimai, krosas.

    P.S atsilenkimus ir atsispaudimus darau "kortų kaladės" principu. 

  4. Nežinau ar čia mano užsispyrimas ar tiesiog neigiamas požiūris į nuolatinį rūkymą, tačiau, kiek esu rūkęs, man nėra tokio dalyko, kaip noras vis kartoti ir kartoti. Surūkau keletą cigarečių tik tada, kai būnu gimtadienyje, plote ar kur nors kitur (kur yra vartojamas alkoholis). :)

    ps džiaugiuosi, kad tėvai bei draugų kompanija yra nerūkantys, todėl tikriausiai nerūkau ir pats.

×
×
  • Sukurti naują...