Eiti į turinį

Micius_Huawei

Nariai
  • Turinio skaičius

    671
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Micius_Huawei

  1. w124 coupe ar c124 koks skirtumas, bet nedrakonink geros mašinos, nes į brolio tai žinok nelabai panašu. R18 koki ar R19 skardos ir dar ant mb viršūnė gi jmj.

    Barsuke tu, kad nuimiau lauk debilišką sub'ą iš bagažinės ir pakeičiau ratus į skardinius, skaitosi drakonas? :unsure:

    Pipiec.. :mellow:

    Ir kaip Swag_Renault pasakė: Man patinka, man gražu.

  2. kad dauztas tai tikrai nebesityciok is w124

    tau tas pats galioja:

    nebesityciok is w124

    Gi parašiau, kad naujokas dar esu, puoli iš kart, o tų golf mk1 nenoriu lipdyt iš penkių, žinau, gal ir per rimtą dalyką kaip pirmą pasiėmiau.

    P.s. Išminčiau, čia c124

    mėginsiu daryt tokį pat kaip brolio

    3a9FLQZ.jpg

    PujOayQ.jpg

    Žinau darbo daug, bet gal kaip nors.

  3. Kaip kurie rašo, kad rūko nuo 5-6 metų... Gal nep*skit proto, tokio amžiaus vaikai apie tai tikrai dar negalvoja, o ir pažįstamų rate daržely abejoju ar įmanoma rast rūkančių. Neįsivaizduoju kaip tokio amžiaus vaikas gali rūkyt ir, apskritai, kaip jis galėtų nusipirkt cigarečių.

    Pats bandžiau rūkyt, buvau netgi pradėjęs kokioj 4 klasėj, bet neilgam. Dabar neseniai galvojau jau pradėsiu, bet kai kurie įvykiai pakeitė mąstymą ir tiesiog visą tai mečiau. Neapsimoka.

    420 ok

    Bišk ir aš pasireikšiu. Yra pas mus mokykloj keletas tokių, kiurie rūko jau nuo 7 metų.. Du tokie pypliai iš asocialių šeimų.. Viena gera mokinė (ketvirtokė), o rūksta lyg kaminas... Suskė vos nuo žemės matos, bet ko norėt, kai visa jų šeima rūko? O tas berniukas tai degradų degradas, kuris nuo antros klasės pradėjęs jau rūkyt, renka bikus atkėlęs groteles prie kultūros namų, geria su bomžais alų, bielką, vyną tą pigų, kur su langų valikliu ir dažais skiestas, keletą kartų prigavo ir miestelio seniūnas, ir mokyklos direktorius, bet nieko nepadadė jam.. Sykį nervas net paimė kai toks snarglius užtraukė dūmą prie mūsų.. Išmušiau nafik cigaretę iš dantų, nes užknisa mane kai tokie pypliai rūko..

    Nerūkau ir kitiem nepatariu, nes puikiai suprantu, koks tai nuodas .Pačiam 16 greit bus, esu tik pamėginęs porą dūmų sutraukt, nu ir ką? Užsikosėjau.. Nesuprantu kam jos sukurtos buvo? Matai, kitiem "nervus nuramina", nes jie patys sau įsiteigę (prasigooglinkit žodį savitaiga), kad rūkant numalšinami nervai "va surūkysiu cizą, ir nusiraminsiu", nors tai tėra savitaigos vaisius, kuris jų smegenim duoda, jog nuo dūmo jie nurims, nors nifiga.. Atostogų metu buvo atvažiavęs į kaimą atostogom draugas (andrius_sampas (leavinęs)), išeidavom vakarais pavaikščiot su trim panelėm, vienai iš jų 13, metė rūkyt 3 kartus, kitai 14, metė rūkyt 2 kartus, ir galiausiai mano buvus klasiokė metė rūkyt 5 kartus.. Neblogai skamba iš 15-mečių lūpų "buvau metęs(usi) rūkyt 5 kartus" Gal ne man ir suprast koks tolkas rūkyt, bet suprantu tik tiek, kad tai yra tiesiog nuodai

    no 420's

  4. Tai jo, perkam 2 metų senumo telus, po to skundžiamės jog nepakanka ar kas nors panašaus. Sėkmės.

    Manau, jog tai mano asmeninis reikalas ar skūsiuos, kad kažko nepakanka jame ar nesiskūsiu, o ne jūsų visų... Ne dėl žaidimų jis man, todėl visko turėtų pakakt pilnai ir ilgam laikui.

  5. gaila, kad Lietuvos salonuose jų nebėra.. Teko iš aliexpress.com užsisąkyt, laukiu kol pareis.. Maždaug po Kalėdų jau mano rankose bus :)

    Brolis rekomendavo man jį, sakė man, kad "nesibraižo" ar kaip ten.. Jis virš metų išturėjo ir ten prie objektyvo vos keli įbrėžimai ir kažkas vos ant ekrano matos įbrėžta..

    Žodžiu gera ta lumia 800 yra :)

  6. Turiu Aprilia SR 2004 metų 49cc 4kw, 90km/h ima drąsiai :)

    Smagus važinėti daiktas :)

    Prižiūrimas, mylimas, glostomas. Na yra keletas makleiku apsitrynę (iš po praito vairuotojo) pats jį turiu dar tik nuo liepos pabaigos.

    Turiu šalmą, moto tvarkingas priregistruotas, su dokais/draudimu. Tik vat teises ruošiuosi tik rudenį laikytis. Nuotrauka daryta 2013-08-22 (fotkinta telefonu prie mano gimtojo miestelio ženklo)

    O kitais metais planuoju peršokti prie kai ko truputį rimtesio. t.y.: Aprilia Pegaso 125cc

    Laikui bėgant įkelsiu vis naujų foto ir pravažiavimo video :)c7268acac0a1f72d9c3647413c8eb0e0374.jpg

×
×
  • Sukurti naują...