Eiti į turinį

Rytis_Grаnds

Nariai
  • Turinio skaičius

    3.754
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Rytis_Grаnds

  1. Sveikas, dabar vienuoliktoje sėdžiu, tai gilus miškus, tempas žiaurus (bent jau pas mus), užduočių daug, vienas uždavinys užima puslapį, kartais net virš sprendimo, reikia žinoti visas forumules, kurias reikia pritaikyti iš 8,10 klasių, būtinas diskriminantas( nu jis nesunkus ), prasideda kūbinės šaknys trečiuoju, penktuoju, o jei dar apskliausti, pakelti ir trupmena, išvis man kosmosas, vos 4 turiu dabar, na bet kaip jau mums sakė, geriau A lygyje 4 nei B lygyje 7 :)

  2. Neblogas remixas, tik tų mirguliavimo garsų galėtų nebūti ir tų pianino ar kokio tai instrumento garsai ne visur tinka kaip Dream'as sakė, bet šiaip smagiai buvo paklausyt.

  3. Aš tai patarčiau imti Asus'ą, nes apie Dell negaliu nieko gero pasakyti. Turėjau Laptopą Asus, jis man išlaikė 6 metus o dabar dar 2 metus su juo naudojasi mano Tėtis, tikrai patvarūs kompiuteriai, o dabar pats turiu Dell Inspiron N5110 serijos lapotopą, tai daug gedimų, va neseniai buvo paėjęs kietasis diskas ir perdegę ramai, dažnai kaista, reikia dažnai valyti, nors ir turiu aušinimo padą nelabai ką padeda. Nesvarbu, jog Dell turi didesnius parametrus, bet sakau, turėsi su juo bėdų. Kalbu iš patirties.

  4. Man buvo tokia bėda,prapučiau su kompresorium,ir nusipirkau už 25LT Stovą loptopui kur iš apačios pučia,dabar viskas puikiai nes kaip kaisdavo pc lagindavo labai,manau inverstuok 25LT pabandyk :)

     

     

    Termopasta pasikeisk, ir pravalik dulkes.

    Dėkui už atsakymus.

  5. Dell del ausinimo retai problemu turi, nebent neisvalai laiku. Pas Dell Inspiron serijas - 60% buvo jie atvezami pas mus i servisa tvarkyti, ir 55% buvo softines problemos arba HDD, driveriu rasti tinkamu jam tikrai nera lengva.

     

    Nuu nauja ausinimo sistema gali pasieiskoti ebay/amazon pagal tikslu modely laptopo.

    Nu as pats galiu sakyti kad esu "meistras" nes pats ju esu priardes ir dirbes prie ju taisymu, tai pasakysiu tik tiek kad tie padai numusa 1-2 laipsniu maziau, geras kuris kainuoja kelis simtus iki 5 gal net 10 bet ne daugiau.

    Tie padai istikro reikalingi zmonems kurie turi kompiuterius ant keliu, pagalviu, kaldru ir panasiu dalyku kas uzkimsa ausinima kompiuterio ir pradeda rinkti dulkes, bet nepamirsk visos dulkes kas bus ant kaldros papuls i ausinimo pada ir visa tai jugi pucia i kompiuterio vidu.. Tai kuo cia jie tokie naudingi? :)

    Na pas mane kompas pats ant stalo padėtas, po kompu padas. Na nežinau, reiks bandyti žiūrėti ką nors. Dėkui už info :)

  6. Tavo paaiskinimas nesueina su logika. 

    Jeigu kompas kaista - Pucia lauk karsta/silta ora, kompas nekaista pucia salta ora. 

    Kompas kaip suprantu Dell, problemu rinkinys o ne kompiuteris yra Inspiron serijos. 

     

    Ka reiketu daryti?

    Pakeisti termopasta, paziureti ar ventiliatorius neaplauzytas, pakeisti visa ausinimo sistema i nauja.

     

    Ko nedaryti? 

    Nepirkti jokiu ausinimo padu kas nepades, stengtis nezaisti kuo daugiau zaidimu ir laikyti kiek galima isjungta arba neuzkrauta. 

     

    Ka as daryciau? 

    Pakeisciau termopasta ir stumciau kol dar veikia ir neperdege motinine plokste nuo karscio :)

    O kokia maždaug ta kaina visos naujos aušinimo sistemos? Nes prieš neseniai turėjau problemų, tai kietasis diskas buvo paėjęs ir ramai perdegę, jei brangi ta sistema tai nei neapsimoka keisti. Meistras sakė, jog aušinimo padai yra kaip tik geriau, reikia juos naudoti.

  7. 29a37ab12569c7ba68d5fbf4a216b03c522.jpg

     

    Sveiki, taigi norėčiau išgirsti iš jūsų, ką geriausia daryti su laptopu, jis man kaista, kur yra WASD ten pagr. mygtukai ir ten yra vintiliatorius, nu bet jis tą orą pučia ne visai karštą, bet rankos toj vietoj laikyti neįmanoma, tiesiog karšta, negaliu apsakyti. Kompas va ką tik parvežtas sutvarkytas, pakeistas kietasis diskas, ramai, nes buvo perdegę, pats kompas kaip ir valytas buvo vasarą, bet jis man per tiek laiko neužkaisdavo iki tiek. Pačiam kompui sausį bus 3 metai. Gal turite kokių patarimų ar dar kaip nors man pagelbėti, jog sumažinti tą karštį, aš pats jau nebeįsivaizduoju ką daryti...

  8. Man asmeniškai tie Lumia išvis nepatinka, valdymas, visas modelis man nelabai. Va, Samsung Galaxy'iai geriausi. :) Turi draugas Nokia Lumia 600 atrodo, kiek žiūrėjau nelagina, bet visgi valdymas. :)

  9. Žaidimas tikrai geras ir įdomus, pas jį žaidžiu. Į dieną nuvežu apie 2 tolimus krovinius, kur reikiavežti po 1,500 KM, trunku vieną nuvežti apie valandą ir tikrai man nepabosta, nes visada drauge įjungta muzika. Šiandien manau pasiekiau nemaža pasiekimą, t.y. 15 lygį ir įgyjau Profesionalo rangą. Štai nuotrauka :

    bf9aeff092ab8ac5ad604f3e2b05b513577.png

  10. Planuoju pabaigti 12 klasių, baigti kokią nors profesiją, dar net nenumanau kokią, nes šiais metais dar tik 9-okas, ir laikytis tolimųjų reisų teises, bei uždarbiauti su fūromis, nes man jos labai patinka. Dar turiu minčių, apie stojimą į policiją, bet dar nesu visai apsisprendęs. :)

×
×
  • Sukurti naują...