Eiti į turinį

Saulius_Acid

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.160
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Saulius_Acid

  1. 1. Vardas_Pavarde: Saulius_Acid
    2. Užimamos pareigos: Reporterių direktorius
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Išvažiuoju į Fuxų stovyklą.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 08-22  -  08-24 (trečiadienį vakarop jau būsiu)
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Pavaduotojas Deiviux_Zipp (jis tvarkys ir rangus), bei įgaliotiniai - Devil_Skull, Daugvas_Sarg ir Vyciokas_Lithuania

    • Už 7
    • Prieš 24
  2. 1. Vardas_Pavarde: Saulius_Acid
    2. Užimamos pareigos: reporterių direktorius
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): strigau darbe. Lieku nakvoti. Rytoj taip pat begalė darbo.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 07-23 -- 07-25. Pirmadienį jau būsiu
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: pavaduotojas Deiviux_Zipp bei įgaliotiniai Devil_Skull ir Daugvas_Sarg

    • Už 1
    • Prieš 1
  3. 1. Vardas_Pavarde: Saulius Acid
    2. Užimamos pareigos: Reporterių direktorius
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Kalbėjome AŽ, netiko nei vienas klasioko maitinimo blokas, o kitą gaut turėčiau kitos savaitės pradžioje.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] (06-30) - (07-04)
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Rangus tvarkys bei žaidime prižiūrės Deiviux Zipp, o žaidime tvarką palaikys Daugvas Sarg.

    • Už 2
  4. 1. Vardas_Pavarde: Saulius Acid

    2. Užimamos pareigos: Reporterių direktorius

    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Joninės, strigau darbe, dirbu kaimo turizmo sodyboje, tad šį ilgąjį savaitgalį perpildytos stovyklavietės žmonių, labai daug darbo.

    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 06-24 iki 06-27. Pirmadienį jau būsiu.

    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Pavaduotojas Deiviux Zipp, įgaliotiniai Shelby Cobra ir Daugvas Sarg. Rangus sutvarkysiu vėlai vakarais, labiau jau naktimis, grįžęs iš darbo.

     

     

    • Už 3
    • Prieš 3
  5. Direktoriaus neaktyvumo anketa:

    1. Vardas_Pavarde: Saulius_Acid
    2. Užimamos pareigos: Reporterių direktorius
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Nenumatytos aplinkybės, išvažiuoju į kitą miestą (giminystės ryšiai), o svečiuose prašytis prie kompo irgi nemandagu.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau]: 2016-04-16 iki 2016-04-18 vakaro.
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Pavaduotojas - Stech_Flaky bei puikūs įgaliotiniai - Pukaz_Vemar, Marius_Easy ir Mancas_Dark. Rangus sutvarkysiu grįžęs, tai yra pirmadienį vakare.

    • Už 1
    • Prieš 1
  6. 1. Vardas_Pavarde: Saulius_Acid
    2. Užimamos pareigos: Reporterių direktorius
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Kovo 15 dieną man bus lietuvių įskaita, o aš dar kalbos nemoku, tad šį visą savaitgalį ir pirmadienį norėčiau paskirti kalbos mokymuisi.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 2016-03-11 iki 2016-03-15 (15 dieną jau būsiu.)
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Pavaduotojas - Domas_Funky, įgaliotiniai - Marius_Easy ir Stech_Flaky. Rangus prisijungsiu pats susitvarkyti, tai nedaug laiko užima.

  7. 1. Vardas_Pavarde: Saulius_Acid
    2. Užimamos pareigos: Reporterių direktorius
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Savaitgalį švenčiau savo gimtadienį ir buvo kubilas/pirtis.. Grįžęs namo pasitikrinau temperatūrą, o ji yra 39,4 laipsnių :/ Tad nelabai norisi sėdėti prie kompiuterio.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] [01-24] - [01-27]
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Už tvarką serveryje atsakingi bus pavaduotojas ir du įgaliotiniai, rangus susitvarkysiu pats, nedaug ten laiko užima.

×
×
  • Sukurti naują...