Eiti į turinį

Piktas_Pacanas

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.587
  • Prisijungė

Pranešimai parašė Piktas_Pacanas

  1. Šiaip aš siuliau tokį :D Bet jei jis tau pasiulė į AŽ pirmiau tai anyway.. Sėkmės su preke, likau be milu :S

    Aš prieš temą rašydamas parašiau karpavičiui į skaipa, neatrašė iškart, tai ir čia parašiau, ir po kelių minučių sulaukiau jo pasiulymo :D

  2. Sveiki. Ieškau nusipirkti nauja PC. Pirksiu nešiojamą. Išleisti žadu iki ~750 eurų. Gal galite ką pasiulyti? Geriausiai šiaip būtų, pirkimas tiesiai iš parduotuvės, o ne internetu, tačiau galite pasiulyti ir siuntimo būdą. Jeigu siulote pirkima tiesiai iš parduotuvės tai turiu galimybę pirkti iš Panevėžio (elektromarkt, avitela, topocentras, tiptop, fortakas, varlė, kilobaitas. Ačiū už pasiulymus. Kas pasiulysite kompiuterį kurį nuspresiu pirkti, tam 50mln sarge. :)

  3. Sveikas, būsi paskutinis mulkis jeigu pirksi iphone. Iphone vieni prasčiausių telefonu rinkoje, jų kaina tik už Apple brand. Taip iOS sistema yra viena geriausių, ji nestringa taip kaip Android ir t.t, tačiau beveik visos programos Apple store mokamos, telefono parametrai kaip “mid-range” telefonų, todėl nuomonė manau aiški. Visais parametrais vien Sony xperia z1 lenkia iphone 6, o ką jau kalbėt apie z5 :) sėkmės tau, pasakiau konkrečius faktus.

    O kaip užgiedojo žinovas. Iphone parametrai ,,mid - range" tu sakai. O tai kam tam iphonui nerealus parametrai kokius gruda i tuos androidus, jeigu jiems jų nereikia? Jie su mažesniais parametrais geriau veikia nei androidas su daug geresniais parametrais.

  4. We've found a ETS2MP account already connected to this steam account. If you have any problems with registration please create a support ticket. - Toki užraša išmetant norint užsiregistruoti ETS2MP.com Kame bėda. Steama pirkau iš žmogaus. Galbūt yra galimybė atsisiusti Multiplayer nebūtinai iš ten?

  5. Sveiki, taigi pasidalinkite savo pirmąja mašina kurią vairuojate.

     

    Mano pirmoji ( BMW 525, 1996m, 2,5 tds, 105kw ): 

     

    d2f4b85160b93edf71a03797ff784e86212.jpg

     

    Dabar nusipirkau kitą ( BMW 316 coupe, 1994m, 1,6 benzinas, 75kw ):

     

    b881c8ec695b831dca47d860c384bc02201.jpg

     

    P.S teisių dar neesu išsilaikęs. 

    Galva išvis nedirba jeigu iš pitako ant kregždės persėdai :D Galėjai tada jau jeigu buvo su tuo pitaku problemu (siurblis ar purkštukai) imti kažką padoresnio nei kregžde. Už slyva ~1,2k euro gali gauti jeigu normali, už tokius pinigus koki e46 ar išvis golf IV bent be problemų važinėsi.

  6. Smart automobiliai, kalbu apie Smart markes automobilius, padiskutuojame apie juos

    Video:

     

    Megstamiausi du variantai, Smart Roadster Bluewave ( Nepatinka Brabus originalus, nes problematiski labiau) ir Smart Forfour Brabus

    Kuom patinka, Roadster - Kabrioletas, vairuojamas kartingas. Forfour - 5 viete masina, sveria 1165 kg su 170 PS, booom zveriukas miestinis

     

    smart-forfour-brabus-08.jpg

    huntley pirk

  7.  

    SKINGABEN.com - Lietuvių kurtas jackpot projektas.

    Apie sistema:

    Vienu metu galima siusti daugiausiai 10 itemų, tačiau jūs galite siusti keletą kartu. Tai reiškia , jog galėsi įdėti ir daugiau nei 10 itemų.

    Mažiausias statymas: 0.05$

    Žaidimas baigiasi, kai surenkama 30 itemų ( Laimėtoja išrinks ir pamatysite per animacija )

    Iškilus problemai spauskite " Support " Ir parašykite ticketa, jum bus padėta labai greitai. Taip pat galite paspausti dešinėje pusėja apačioje ant chato ir bendrauti online su supportu. Ten galite rašyti ir lietuvių kalba.

    Galbūt yra negražu tačiau galiu patarti kaip laimėti: Įdėkite keleta casu, ir manau žmonės statys o tuomet dar įdėkite paskutinis daugiau skinų ir galbūt laimėsite. Atminkite viskas vyksta random ticketų sistema. Todėl šis žaidimas yra sąžiningas. Čia galima laimėti ir su dideliu ir su mažu procentu.

    Taigi tiek, linkiu sėkmės, išbandykite mūsų projektą, prisijunkite prie steam grupės ir laukite giveaway! Nuo pirmadienio rengsime daily giveaway grupėje.!

     

    mynk su savo nesamonem

  8. Antras dėl grresnio proco ir vaizdo plokštės. O tas touchpad nelb reikalingas. Nuo jo kaina tik kyla.
×
×
  • Sukurti naują...