Eiti į turinį

Steve_Master

Nariai
  • Turinio skaičius

    389
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Steve_Master

  1. 1. Mašinos pavadinimas: sandking
    2. Mašinos apibūdinimas (spalva, ratlankiai, ar yra „nitro“ ir t.t..)
    3. Mašinos rida: 2081 ir 2919
    4. Mašinos nuotraukos: zinot kaip atrodo
    5. Nuotrauka parašius /masinos komandą: idesiu veliau
    6. Pradinė kaina: Abieju 300

    1.png

    1.png

    • Už 1
    • Prieš 20
  2. Aš žaidžiau tą žaidimą STALKER, bet ten vaikščiojai naktį ir reikėjo rinkti lapukus, nuo visokių bauginančių objiektų ir prigriuvusių bauginančių pastatų, ir po tą mišką nežinau kaip ten vaikščiojo toks kaip žudikas, ir jeigu jis prieidavo naktį prie tavęs mirksėti ekranas pradeda, ir jeigu nespeji nuo jo pabėgti jis tave pasigauna ir kaip sakant nužudo, ir turi vėl vaikščioti ir rinti lapelius su mažu žibintuvėliu.

    Čia ne stalker žaidimas, o SLENDER... :D

    you speak about this:

  3. Ekskursijos kaina svyruoja nuo 500-800lt be vizos be nakvynės į kaina įeina, kelionė, maistas autobuse ir diena pasivaikščiojimo po pripete. Apie 1500-2000lt tektų palikti. Pats planuoju ten vykti su bendradarbiais kūrie yra megėjai fotografai ir pasiūlė dalyvauti kartu.

    Pati Černobylio istorija yra tiek puiki tiek baisi todėl, kad tam dalykui pasiaukojo daug žmonių kasdami tunelį kuris yra po pačiu Černobyliu anglių kasikai privalėdavo myšti vietoje, nes nebuvo kada lysti laukan ir nusičiurkšt. Tikrai žmonės pasiaukojo dėl mūsų visų gerovės...

    Labiausiai įstrigo tas pasakymas, kad žmonės lipo ant stogų valyti radiacijos ir galėdavo ten būti vos 60sec. Įsivaizduokite jei jums reikėtų 60sec. pravalyti stogą ir keisti kitam žmogui baisu, net keikuriems duodavo po kasinėjimo po 50g vodkės sakoma, kad tai mažina radiacijos kiekį kūne.

    O jei kas esat baisiai susidomėja tuo tai yra senas geras žaidimas S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl :)

×
×
  • Sukurti naują...