Eiti į turinį

Paulius_Maklоudas

Nariai
  • Turinio skaičius

    3.233
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Paulius_Maklоudas

  1. Panašu yra pokeris. Prieš kokius 3 metus pradėjau žaisti pokerį su draugais... Taip buvau gavęs kablį, kad negalėjau sustot. Buvau pliuse ~200LT bet po truputį sėkmė pradėjo nusigręžti nuo manęs, jau po kiek laiko sėdėjau minuse ir baigiau lošimus. Štai prieš keletą mėnesių grįžau į pokerį ir jau pliuse turiu apie 150LT. Dabar žaidžiu žymiai profesionaliau nei prieš metus, pralaimėjimą patyriu retai ir tai po ilgos ir varginančios kovos. :)

  2. Kai pirma karta pamačiau, tai likau netekęs žado :blink: Toks motyvuojantis filmas negaliu. :unsure: Po to kelis kartus dar žiūrėjom su draugais kurie dar šito filmo nematė, tai jiems taipogi buvo žiaaauriai įdomu, bet aš jau sėdėjau be emocijų, nes kiek vieną žingsnį žinojau.

    GNOMAS, supranti gi, piliulės, extazy :D pamišęs senis ir t.t. beeest..

    Čia bus mūsų vakaro simbolis.... Be jo nieko nebūtų įvykę :D

  3. Visko gali būti dėl sezonų. Bet jei toliau nebebus sezonų, tai 5 - asis sezonas bus paskutinis. Bet labai gaila, kad jau 4 sezono, visos serijos praėjo. Laukėm vos ne metus, peržiūrėjom per kelius mėnesius :|

    Taigi bus tų sezonų... "Bet jei toliau nebebus sezonų, tai 5 - asis sezonas bus paskutinis" good one sherlock :DDD Rašai kad tik rašyt :D

  4. Vakar žiūrėjau paskutinę seriją ir visai patiko. Tai kur Bete dingo ? Patiko ta vieta kaip prakando kaklą ir išgelbėjo savo sūnų.

    Bet patiko kaip sako : Jie ne ant žmonių užsirovė.

    Betę pagrobė, kaip manoma kunigas, kuris gyveno bažnyčioje, kur Daryl su Beth buvo apsistoję ;)

  5. Dėl Beth tai kyla klausimas, kadangi nors neatkreipiau dėmesio bet daug kas sako kad mašina pagrobusi ją buvo su kryžium t.y. kad Beth paėmė kunigas kuris turi savo saugią vietą(pagal komiksus)

    Visko gali būt, tipo sakė, kad Betę mes dar pamatysim, tik tai užtruks šiek tiek laiko, na bet viskuo tikėti negalima

  6. Temos tikslas - padėti žmonėms rasti filmą, pagal norimą žanrą, vietą kurioje žmonės gali pasidalinti filmais kurie jiems sukėlė didelį įspūdį arba buvo įdomūs.

    Temos taisyklės

    Nerašinėti be reikalo, nechatinti temoje

    Nesikeikti

    Neįžeidinėti temos lankytojų

    Kiekvienas turime savo skonį, toleruokime kitų pasiūlytus filmus

    Į temą kelti filmo trailerį arba aprašymą, savo nuomonę apie jį

    Laikytis išvardintų taisyklių

    • Prieš 1
  7. SPOILINU TAD KAS NEMATĖT SERIJOS PASKUTINĖS NESKAITYKIT

    Žodžiu, ką galiu pasakyti apie šią seriją, kaip finalas - trūko daugiau, na bet fanų pranašystės, kad serija bus brutali, tikrai taip ir buvo, jau galvojau išprievartaus Karlą bet tėvas apgynė, pačiam gale jau galvojau, kad Terminus vis dėl to negyvena kanibalai, bet apsivertė nuomonė. Betė, tikrai manau jau seniai iškepta ant grotelių, na o kas bus toliau, matysime po vasaros.

  8. Kaip jums nauja serija? Man asmeniškai norėjosi kažko daugiau... bet tikrai nenuvylė. Ši serija manau parodė visus išgyvenusius (gal ko ir neparodė dar), kas yra keisto, kad grįžo Carol, to jau nesitikėjau, o pabaiga kažkokia man neaiški, Gleną ir dar ten kažkokią mergą rado rimti išgyventojai, na kita serija bus įdomi, nes rodys jau ir Rick`a ir Michonne ir Carla, krč serija 8.5/10

  9. 4 sezono 8 serija turbūt buvo įdomiausia viso serialo serija ne tik man, bet galbūt ir kitiems šio serialo mėgėjams. Kadangi naujų serijų nematyti maniau, kad jau sezono pabaiga, na bet kažkas užsiminė kad 9 serija pasirodys vasario mėnesį, taigi belieka laukti dar negreitai ateisiančio vasario mėnesio dėl 40 minučių veiksmo. <_<

    Lenny, 4 sezono serijų bus 16. :)

    Beto, yra toks fainas kaip question game, kiek laiko išgyventum jei būtų apokalipsė.

    Mano rezultatas - 3 mėnesiai. :D

    http://bit.ly/1edOHd9

×
×
  • Sukurti naują...