Eiti į turinį

Lаurynas_Briedis

Nariai
  • Turinio skaičius

    720
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Lаurynas_Briedis

  1. http://www.youtube.com/watch?v=4qI7wuFnQ08

    Sveiki atvykę į idealų 2022-ųjų pasaulį! Minimalus nusikalstamumas ir vos 1 procentą siekiantis nedarbo lygis pasirodo esą vienos nakties metuose, kuomet visi nusikaltimai tampa legalūs, dėka.

    Krauju paženklinta naktis žmonėms leidžia nuleisti garą, išliejant visą susikaupusią neapykantą ir pyktį. Tąnakt galima viskas, tačiau svarbiausia – išgyventi iki aušros... Ištisoms 12 valandų nustoja dirbti visos gelbėjimo tarnybos, o gatves užplūsta keršto, kraujo ir mirčių ištroškę miestelėnai...

    Vienos tokios nakties metu, pasiruošę 12 valandų nusikaltimų lavinai, Sendinų šeima įsikuria saugiai užblokuotame ir nuo išorinio pasaulio apsaugotame name. Tačiau ramią naktį sudrumsčia šeimos atžalos (akt. Max Burkholder) geraširdiškumas. Į namus įsileidęs nusikaltėlių gatvėje persekiotą vyrą (akt. Edwin Hodge), jaunuolis pasmerkia šeimą pragaro nakčiai.

    Jau netrukus į užbarikaduotų Sendinų namų duris pasibeldžia įsiūčio apimti kaukėti studentai, reikalaujantys atiduoti jų taikinį. Priešingu atveju Sendinams galas...

    Tačiau, ar padoria atrodanti šeima ryšis į hanibalų rankas atiduoti nepažįstamąjį? O gal lemtingąją naktį, gelbėdami savo kailį, nužudys jį patys? Visi atsakymai kraują stingdančiame siaubo trileryje „Purgenas“, pristatomame siaubo filmų „Paranormalūs reiškiniai“ (angl. „Paranormal Activity“) ir „Grėsmingas“ (angl. „Sinister“) kūrėjų bei prodiuserio Michaelo Bay.

  2. d8b38888a9ee3042918b34a21e115994396.jpg

    Istorija prasideda taip: chemijos mokytojas, sužinojęs, kad serga vėžiu, su savo buvusiu mokiniu pradeda gaminti narkotikus. Kad spėtų aprūpinti jo šeimą, kol numirs. „Emi“ ir „Auksinio gaublio“ apdovanojimams nominuotas aktorius Brajanas Krenstonas vaidina ramaus būdo vidurinės mokyklos chemijos mokytoją Volterį Vaitą, kuris, sužinojęs apie nepagydomą ligą, nusprendžia uždirbti krūvą pinigų savo šeimai. O ką darytumėt, jei nebūtų ką prarast? Volteris Vaitas visą gyvenimą klusniai vadovavosi taisyklėm ir stengėsi įgyvendint amerikietiškąją svajonę. Su mylima žmona jiedu gyvena ramiam priemiesty ir augina sūnų. Į pasaulį beldžiasi dar vienas kūdikis, o neapmokėtų sąskaitų krūva kaupiasi žaibo greičiu. Volteriui, kadaise dirbusiam Nobelio premiją pelniusioj mokslininkų grupėj, neseniai teko imtis vergiško papildomo darbo automobilių plovykloj. Staiga visas jo gyvenimas apsiverčia aukštyn kojom. Kartą apalpęs darbe Voltas sužino, kad jam trečiosios stadijos plaučių vėžys. Gąsdinanti naujiena mokytoją pažadina iš letargo miego, o baimės stygius sužadina naują jėgų antplūdį. Voltas, suintriguotas kovos su narkotikais skyriuje dirbančio svainio pasakojimų apie metamfetamino prekybos tinklą ir milžiniškas pinigų sumas, sudalyvauja policijos operacijoj, kur netyčia pamato savo buvusį mokinį Džesį. Pasirodo, jis - narkotikų prekeivis. Volterio manymu, tai vienintelis realus būdas aprūpinti šeimą finansiškai po savo mirties, todėl šantažo būdu priverčia Džesį tapti partneriu ir savo chemines žinias pritaiko kitiems tikslams nei iki šiol. Tiesa, neapsiribojama vien metamfetamino gamyba. Tapęs nusikaltėliu, Voltas nuolat savęs klausia, kaip giliai nusiris į moralės bedugnę. Tai kriminalinė drama su polėkiu: įtampa persmelktam pasakojime netrūksta žmogiškų pastangų išsaugot ir aprūpint mylimą šeimą. Charakteringą pagrindinį veikėją nesunku atpažint ir gyvenime: kuris iš mūsų, įstrigęs kasdienėj rutinoj, nepagalvoja apie drastiškus pokyčius? Paprastas vyrukas įsivelia į nusikalstamą veiklą, nes vis tiek neturi ką prarasti. Voltas - klasikinis antiherojus, kurio pastangas aprūpint sotų gyvenimą šeimai, įvertins žiūrovai.

    Treileris

    Kaip jums ar ęsat matę kas? pasidalinkim ispudžiais :)

  3. Kuom blogas dyzelis žiemą? Jeigu netvarkinga mašina tada jo. Pas mus dyzelis. Žiemą prie -30 kaip benzas.

    Kodėl negeri varikliai? Argumentuok? Stovi 1,9 TDI pas mus. Problemos? Negirdėjau. Visi meistrai sako jog 1,9 TDI yra geriausias variklis kitaip sakant neužmušamas. Kaime su passatu 1,9 TDI numušę filtrą buvo tepalo ir nepamatė. Prasuko porą ratų grįžo žiūri ahujėna bala tepalų. Be tepalų, px varikliukas atlaikė viskas normaliai.

    kelintų metų?

  4. Paprasčiausias visų taip išsvajoto BMW e46 galios ir sukimo momento palyginimas... :) sako ką nors?

    320i 2000–2007 125 kW 210 N·m

    320d 2001–2007 110 kW 330 N·m

    Ant trumpų prieš dyzelį nelabai pašokinėsi..

    Tu su savo trumpais greičiau varikli užkalsi o bendzino ni**ja

×
×
  • Sukurti naują...