Eiti į turinį

John_Falcon

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.004
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė John_Falcon

  1. Sveikas, kiek matau siūlo tau laptopus, jei neklystu, tai tu turi dėžę ir ji laikė nemažai laiko. Mano patirties patarimas būtų toks: Geriau pasiimtum normalią dėžę, kainuotų apie 579€, būtų apie 16gb ramu. O dabar apie laptopus, pirkau prieš 2metus laptopą, (už 3000litų beveik) 8gb ram, vaizdūškė nebloga, intel core i5, windows 8, iš pradžių nesiskundžiau, bet jau po metų jis galima sakyt paseno... Laggindavo, nebepanešdavo sampo, tekdavo perrašinėt windows dažnai ir šeip buvo problemų. Tai mano nuomone nusipirk dežę, nes jos galingesnės ir tikrai ilgiau laiko tarnauja. Tik patarimas: Jei pirksi, tai nepirk iš parduotuvės, nes ten pasiūlys pc tarkim už 579€, o pas žmones už tiek pat irgi naują gal rastum arba truputi padėvėtą, tau parduotu dvigubai geresni negu parduotuvėj. Aš nežinodamas už savo PC permokėjau 500litų... Ir vien už tai, kad parduotuvės užsideda milžinišius antkainius už brangias prekes. Tai va tiek :)

    Dėžė geriau tiesa, bet laptopai patogiau, juos reikia prižiūrėti, jeigu pradeda lagint tai dažniausiai termo pastos reikia, ar valyt dulkes, galiausiai windows perrašyt.

    • Už 1
  2. Man toks įspūdis, kad tu apie lol'ą žinai tik iš draugų pasakojimų, o pats, net nebandes. Lolo grafikos man asmeniškai yra žymiai gražesnės ir paprastesnės, nes Dotoj, net nesigaudai kokios ten textūros nesamoningos, del to, kad dota sunkesnė aš sutinku, tačiau tai nedaro lolo prastesniu žaidimu, tai tiesiog daro jį smagesniu, del tų tavo ''Herojų'' kuriuos normalus žmonės vadina Championais visiškai nusišnekėjai, na ir kas, kad juos pirkt reik, tai yra puiki paskata žaidėjui atsirakinėti naujoves, o ne išbandžius visus Champus mesti žaidimą, ten kažką apie Itemus kalbjai ar kaip? tipo Lole Itemai nesvarbus? kažkaip juokingai skamba. Abu žaidimai yra geri, abu bandžiau ir patiko tačiau lolas mano galva yra daug kartų geresnis, pats jau lošiu 4 metus ir esu nemažai pasiekęs. Ten kažkas manes prašė paargumentuoti kodėl lolas geresnis, štai.

    Pagaliau normalus komentaras, pabandymui parsisiunčiau lolą ir patiko visai pradėjau žaisti

    • Už 1
  3. Prie ko čia pavadinimas? :DDD gal pc surinktas iš dalių ir kas tada? gal dėžė lenovo, o pc mišrūnas

    Na čia pusė tiesos yra bet kaip pirktas pc tai viskas normaliai pats siunčiaus iš pc svetainės pagal savo visus duomenis ir viskas veikia...

×
×
  • Sukurti naują...