Eiti į turinį

Boną_Zeko

Nariai
  • Turinio skaičius

    217
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Boną_Zeko

  1. Man išsijunginėjo kai turėjau seną kompą nes buvo ventiliatorius nukritęs, nu žodžiu tik ant laidų pakibęs laikėsi ir neaušino kompo. Atsidaryk dėžę, gal yra kokių problemų.

    laptopas pas mane.

  2. Sveiki, iškilo problema, bandau perrašinėti windowsus ir įkišus diską viską užkrauna iki tos vietos kur jau rodo C ir D diskus, kad galima trinti ten viską arba ką kitą daryti. Ir pc išsijungia pats. Niekas nevyksta toliau. Kame bėda?

    P.S - Kaip ant winXP reik suformatuoti diską?

  3. Įdomi tema padiskutuoti. Abu video mačiau porą kartų ir įstrigo galvoje.Daugelis žmonių jau taip susigadino gyvenimus, tiksliai nesuprantu tų žmonių kurie turi 30 metų ir žaidžia internetinius žaidimus, jiem jau turėtų rūpėti gyvenimas, iš kur gauti pinigų, reikėtų galvoti apie darbą, iš kurio užsidirbs, visigi ir tas pats internetas - ir už jį reikia mokėti pinigus, visgi žaisdamas tokius žaidimus iš jų daug neužsidirbsi, nekalbu apie projektus, kurie skaitosi kaip mini verslas, juos užskaitau, nes projekto dėka būna galima gerokai daugiau užsidirbti pinigų. Dabar apie vaikus, nesuprantu aš tokių vaikų kurie darosi „pasiutę“ dėl kompiuterio, pasitaiko tokių atvėjų kad dėl kompiuterio net neina į mokyklą, išvis nebeklauso tėvų, gaila man tokių pasidaro, gyvenimas galima paskyti jau sugadingas, žaisti prie kompiuterio reikia būti su saiku, na tai tiek.

    Kaip tu sakai, kad daug kas daro tuos projektus ten samp ir t.t.. Bet jie daugeliui ir nepasiseka tik būna įdėta begalios laiko ir naudos jokios. O jeigu kiek ir uždirba tai net už elektrą neatsimoka...

  4. Kažkaip nevilioja manęs ši kalba. Kažkada mokinausi Vokiečių kalbą tai padėk Dieve.. O dabar mokinuosi tik Lietuvių bei Anglų kalbas. Ir kas dar tai gailiuosi, kad pasirinkau ne Rusų kalbą, o Vokiečių.

  5. Šiaip tai nenešioju, bet kai sėdžiu klasėje gale dažniausiai, tai kartais reikia užsidėti akinius, nes į tolį prastokai matau. Ir kas blogiausia mano manymu, kai vairuosiu automobilį, man reikės nešioti akinius tuo momentu :/ Mano regėjimas -0,75 :D

  6. Mano galva ukrainiečiai pasieks savo. Kaip mes kažkada išsikovojome laisvę. O ukrainiečiai kelia tokį šumą dėl to, kad nori įstoti į Europos Sąjungą. Tik bėda ta, kad Rusija nesutinka ir taip dar labiau pablogina situaciją. Jeigu jie būtų sutikę, tai tokio dalyko kaip smurtas gatvėse tikrai nebūtų buvę. O ką dabar Rusija pasieks savo tokiu mastymu? Manau nieko. Nes bus taip kaip buvo ankščiau su Lietuva. Lietuviai išsikovojo laisvę, o rusai liko nieko nepešę, tai tas pats likimas laukia ir dabar, tik tiek, kad labai gaila žmonių kurie nukentėjo per šį įvykį.

    Kodėl manau, kad piliečiai pasieks savo? Todėl, nes jau matosi, kad civiliai po truputi įgauna pranašumą. Teisėsauga, apsauga jau žmonėms atidavinėja savo apsaugas, pasiduoda ir gal net prisijungia. Ir kas dar tai jau į tą miestą yra siunčiami tankai, nes su žmonėmis susitvarkyti nebeįmanoma. Tai kaip bus toliau patys pamatysime per artimiausias kelias dienas.

×
×
  • Sukurti naują...