Eiti į turinį

Jack_Marihuanaaa

Nariai
  • Turinio skaičius

    334
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Jack_Marihuanaaa

  1. Man reikia atsisiųsti "Breaking Bad" - Bręstantis blogis serialo 5 sezoną. Kalba turėtų būti tik lietuviška.

    Suradusiam nemokamą šio serialo 5 sezoną lietuviškai ATSISIUNTIMĄ gaus 3 milijonus.

    Torrentų pakvietimo neturiu nesiūlykit siųstis iš ten ir nerašinėkit visokių šudų ieškok google ir pnš, tokie neįdomus.

    Jeigu surasit greit duosiu daugiau milų.

  2. Aš ir nesakau ,kad jog piaggio varikliai lievi tiesiog ten vos neteigia jog lievi roxos varikliai.Taip piaggio varikliai yra tikrai geri greičiau ir apsukas viską renkasi ir šeip patvarūs ir tobulinami ;) O nžn ką tu omenyje turi apie laiką jei tu turi tai jog pvž mano roxo ir tas aprillia kur pirmam psl foto yra tai mūsų max greitis yra toks pat galbūt mano greičiau šiek tiek važiuoja ,nes stovi sp grupė ,bet tas sr su piaggio varikliu daug greičiau įsibėgėja.

  3. čia puse matau neturi ,net pyrdų ir šneka nesamones :D Pvž kažkas rašė ,kad roxas tik firma už firmą moka :D Na galbūt iš dalies ir teisus tačiau pagal tave jei qq nusiperki tai važiuos taip pačiai kaip ir yamaha ? :D Kitas apie įpurškimą kur rašė tai taip jis iš esmės teisus jei prižiūri tai ir tas įpurškimas laikys tuo labiau jei pilsi gerą bendzą ,o ne kokį tą rusišką kur pigus,tačiau įpurškimas nemėgsta dulkių tadd.. Bet aišku jei ten valysi filtrus ir t.t nk jam neturėtų atsitikti.

  4. va gražuoliai <3 Roxas mano Sr draugo :D Ne šeip pats turiu kaip ir sakiau roxa susitvarkiau ir niekuom nesiskundžiu sanaudos kuro pakankamai mažos tad nežinau ,o kas sakė ,kad Roxas lievas ta smarkiai klydo jų varikliai yra vieni iš geresnių tad tik turėk pinigų ir tobulink kiek nori tik jokiu būdų pežo neimk :)

    WC8P.jpg

  5. Žygi kodėl tu sakai tik roxą ? Taip pats turiu Aerox zjbs niekuo nesikundžiu,patvarūs rasi lengvai dalių ,gerai važiuoja nebyra ir t.t Bet aš siūlyčiau Apriillia Sr ,Gilera Runner,Piaggio Nrg va šitie dar geri.Šeip Aerox ir gali žėt ,bet galiu pasakyti ,kad kai norėsi jį parduoti tai bus sunku padaryti ,nes jų dabar begalės privešta dėl važiavimo nesigailiu ,bet dėl to ,kad jų begalės privežtą gailiuosi ,kad pirkau jį ,nes sunku parduoti bus ;(

  6. Nežinau ,savo pirmąjį automobilį vairuosiu po 2 metų,tėvams ant sprando tikrai nesėdėsiu ,kiek pats užsidirbsiu tokią pirmą ir nusipirksiu ,nes tėvų mikroautobusiuko nenoriu vairuoti :)

    Kolkas galvoju apie nedidelį automobiliuką ,tokį kaip Mini Cooper ,o idealu būtų Seat Leon

    6672e8f3a37423026a7ce996f8d53701508.jpg

  7. Pats kai ieškojau pyrdos rinkausi tarp Nrg Ir Aerox tačiau išsirinkau Aerox.Bet šeip kiek skaitinėjausi apie juos ir kitų nuomonių klausiau tai sakė tikrai geri ,tad jei tau jų kaina tinka ir jie tau taip patinkka tai jamk.

  8. Man pačiam jos tinka ir patinka.Tačiau nesidaryčiau jos,nebent kokią mažą ir kur kiti žmonės sunkiai pastebėtų.Nes tam yra svarbios priežastys.Taturuotė gali pakišti koją dėl oficialesnio darbo.Tarkim norėtum dirbti kokioje nors valstybės apsaugoje ir jau papulti būtų sunku ,nes ten tokie dalykai nepriimtini :) Ir nemažai yra tokių darbų kur dėl tattų nepriima.

×
×
  • Sukurti naują...