Eiti į turinį

Nature_Slash

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.148
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Nature_Slash

  1. Suirutės, nesusipratimų, blogų sprendimų, beprotybės ir didžiausių pasaulyje pagirių karaliai sugrįžta. Šįkart – jokių vestuvių, jokio bernvakario ir jokios išvykos į egzotiškus kraštus. Kas blogo galėtų nutikti, tiesa? Na, jei kalbame apie Filą, Alaną, Stju ir Dagą (arba kitaip – „Vilkų Gaują“), tai nutikti gali absoliučiai bet kas Panašu, kad būtent tai savo gerbėjams ir pasiūlys trečioji “Pagirių“ dalis. Galbūt vaikinai išsiruoš į kelionę automobiliu... Kur jie galėtų keliauti? Na, tarkim, į psichiatrinę ligoninę. Kokiu tikslu, klausiate? Pavyzdžiui, vaduoti iš jos gerą savo draugą Alaną. Kaip jis ten pateko? Galbūt jį ištiko nervinė krizė, supratus, kad be „Vilkų Gaujos“ jis nieko daugiau neturi... O galbūt viskas bus visiškai ne taip ir šaunioji ketveriukė keliaus į...

    Na, bet laukti jau liko neilgai – tuoj patys viską ir pamatysime. Trečioje serijos dalyje žiūrovų pamiltus herojus įkūnija tie patys aktoriai. O pirmame filme nuogas iš

    bagažinės šokinėjęs ponas Čou (aktorius Kenas Jeongas), šioje dalyje dar labiau išprotėjęs – jei tik tai įmanoma.

    Na filmas nelabai nustebino... Preitos dvi dalys buvo daug geresnės negu ši, nežinau kaip jums. Dalinkite įspudžiais

    :)

  2. Filmo pavadinimas: NAMAS GIRIOS GLŪDUMOJ

    Filmo žanras: Siaubo, Trileriai

    Trumpas aprašymas: Kultinio TV serialo "Bafi - vampyrų žudikė" autorius ir nekantriai laukiamo superherojiško trilerio "Keršytojai" režisierius Jossas Whedonas kviečia pasigąsdinti originaliu ir šarmingu scenarijumi, kuriame trafaretinės siaubo trilerių žanro taisyklės apsiverčia išradingais sumanymais.

    Penki bičiuliai atvyksta kažkur į vidurį miško ir įsikuria apleistame namelyje. Jie nori pakeisti aplinką, atsipalaiduoti ir smagiai papramogauti. Bet kaip tik tada prasideda nenumatyti, siaubingi, klaikūs ir labai blogi dalykai.

    Tikriausiai manysite, kad šį filmą jau matėte dešimt kartų ir žinosite, kokie velniai laukia tų nelaimėlių jaunuolių. Neapsigaukite, kad nes šioje trobelėje jūsų laukia nenuspėjami baisumai, kuriuos gudriai ir dinamiškai surežisavo siaubo trilerio "Projektas "Monstras" ir TV serialo "Dingę" scenarijaus autorius Drew Goddardas.

    Susipažinkite su vakarėlio dalyviais. Geidžiamas ir žavus vyrukas Kurtas stvėrė už parankės aistringą ir temperamentingą draugę Džiulę. Sportiškai sudėtas, protingas ir intelektualus juodaodis atletas Holdenas apsisprendė praleisti savaitgalį su juo aklai apsižavėjusia ir drovia Dana. Kartu su jais į mikroautobusą dar įlipa apsipūtęs ir apsirūkęs Martis.

    Būtų nesąžininga ir negražu atskleisti, kaip jų nuotaikas pakeis netikėti susitikimai su ne tik žmonėmis, kurie formuoja klaidingą pirmąjį įspūdį, o iš tiesų rezga negerus planus.

    Dvipusiai veidrodžiai, kraugeriai zombiai, magiški užkeikimai, šiuolaikinės technologijos, visi kiti netikėtumai ir ...

    Jūsų vertinimas dešimtbalėje sistemoje: 9/10

    Nuotrauka arba traileris:

    http://www.youtube.com/watch?v=eXfc12BqFkc

    Yoo senyy... Šitas nerealus siaubekas

×
×
  • Sukurti naują...