Eiti į turinį

Mаrtynas_Mart

Nariai
  • Turinio skaičius

    828
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Mаrtynas_Mart

  1. Kokie reikalavimai telefonu turi buti maziausia, kam jis bus naudojamas daugiausia laiko.

    šiaip norėčiau, kad kamera būtų normali, ekranas geras, didelis. naudosiu instagram, snapchat, etc :D

  2. Krva kaip pezi, čia tau ne 1,6, kad tokie kaip GTH būtų... Žaidi Competetive ir ranką kelies.. That's all

    Yra ir gatherių, bet Lietuvoj jie bus normalūs po kelių metų, nes galingi kompiuteriai pas chebra, o šiaip dar ne tik matchmakingas yra.. Yra esea, leetway, altpug ir etc

  3. Praktiškai neįmanoma atsigražint. Jeigu pats paspaudei Accept trade - reiškia su viskuo sutikai. Nabent tavo accountas buvo pavogtas ir turėsi pakankamai įrodymų, bet abejoju.

    Nu ten žinai tą scamminimo būdą, tipo "your wallet will get 80 euro's after the trade". Aš sutikau, nes tą žmogų šiaip jau senai pažinojau ir negalvojau, kad apgaus, bet apgavo, nu hz, laukiam ką supportas atrašys, nes iš visko ką turėjau liko tik p250 mehndi, p2000 ocean foam, ak black ir m4 zirka

  4. pizdu, nupiso itemus, turėjau ak redline ft, ak black laminate ft, deagle hypno fn, glock dragon tattoo stattrak fn, p90 emerald dragon stattrak ft. išsiunčiau žinutę support'ui, tikėkimės grąžins, nes jei ne tai pzda. Gal kam nors yra taip nutikę? atsigrąžinot item'us?

  5. Kurva sako uz 80lt.. kaip suprantu cia boostinimas tai yra kitu uzkeltas? :DD Uz 2 eurus susimeti su draugais, nusiperki steama ir pisi chytinti :) Taip ir pasikelia rankas.

    Debilu kompanija blet... Ismaneliai jus ismaneliai, silveri/novoi sedit ir burbat, o kaip masofkese gaunat one shootus verkiat

    tu bl su vienu kalasu sedi tai tyliai buk lavonas jibanas

  6. Windows 7 daug geriau žaidimam. Naujo proc reikėtu, kokį i5 ar i7 su 3.5-10ghz. Vaizdūške kokia geforce, su dviejais gigais. Ramų aštuonių užtekt turi. Hardo kokio 1tb, ir vilks viską. Dar, gero aušintuvo reikia jeigu nenori kad užkaistu kompas žaidžiant.

    BTW, ištrynk zmule, nes per ten virusų prisisiūsi ;D

    Bandei pasirodyt kompų specialistas, bet nieko nesigavo. Tipo galvoji kad vaizdūškė priklauso nuo gigų? 4gb ramų taip pat pilnai užtenka žaidimams.

×
×
  • Sukurti naują...