Eiti į turinį

Aidas_Energy

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.223
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Aidas_Energy

  1. Teisių nėra ir nebus, kaime gyvveni, tai kam su tais 49cc žaist tau.

    Imk jau tada kažką galingesnio, jei proto turėsi - išvaldysi, o jei mentai nukirs, tai jokio skirtumo ten 49cc ar visa litrinė britva - bauda ta pati.

  2. Piaggo Nrg- Verta pirkt, pats šiais metais nusipirkau, tikrai žinok geras variantas. Pasikeičiau grupe į 90cc ir jokių problemų. :) 

     

    90cc? :D

    Kaip bloką pasiportinai, degimą atsireguliavai, kokią alkūnę naudoji? :D

  3. Ten 15l bakas, draugelis isipila ir uzmirsta tai ..

     

    Na, tai jeigu to 15 L užtenka 150 km, nors realiai jis tikriausiai važinėja trumpus atstumus, tai ir užmiršta. 

    Dar vienas mitas, kad su tokia mašinėle žiemą galima važinėt. Šaltį užkurt dyzelį su mopedo bendeksu praktiškai nėra šansų. Reik arba visada garaže laikyt ir mašinos kitur niekur nepalikinėt arba dėt variklio pašildymo sistemą, bet tada kaip elektromobilis bus, kad kur sustosi, ten 22o turi jungt.

  4. Aprilia RS 125 FP tai galios daug turi, jeigu nebaisios didelės kuro sąnaudos, nes ten jau orginaliai 28mm karbas eina.

     

    O šeip, tai kas taviškiam TZR'ui? Nes TZR'as yra vienas rimčiausių 125, net radiko aušintuvas yra su termostatu, drąsiai tolimesnius atstumus su tokiu.

  5. Joo.. Be teisių tai važinėt ir aš nepatariu :/

    Važinėju nuo 2013 liepos vidurio, tai jau stabdė gal 5 kartus, kartą surašė protokolą už pasibaigusį privalomajį vairuotojų civilinės atsakomybės draudimą, teko susimokėt.

    Be to, be teisių negalioja draudimas, taigi, jeigu padarysi avariją, gali labai, kartais net ŽIAURIAI kirst per piniginę (pvz. atsitrenki į kokį 2012 metų verslo klasės BMW ir ten vien galinę farą pakeist 2k bus, kuriuos tau reikės susimokėt iš savo kišenės).

  6. AM kategoriją sudaro 35 klausimai.

    30 klausimų yra iš KET, o 5 - konkrečiai iš tos tr. priemonės techninės informacijos (pvz. ar dėl nesureguliuotos variatoriaus grandinės motoroleris/mopedas gali tapti nesuvaldomu?).

    Galima padaryt 7 klaidas (reikia surinkt ne mažiau nei 80 proc.)

  7. AM kategorija yra mopedų. Kažkada jiems nereikėdavo aplamai nieko: nei teisių, nei registracijos, nei TA, nei draudimo. Šalmą užsidėdavai ir važiuodavai. Dabar mopedą priskyrė prie kitų tr. priemonių, tik jo vairuotojo pažymėjimo gavimas yra supaprastintas: teorijos egzaminui galima pasiruošti savarankiškai, o praktikos egzamino aplamai nėra - reikia išlaikyti tik teorinį egzaminą (na ir mopedą pilotuot savarankiškai išmokt).

    A1 kategoryja yra motociklų su apribojimais (ne daugiau kaip 125cc ir 11kW). Jei savarankiškai pasiruošt tikrai negali, turi baigt mokymo programą vairavimo mokykloje, kurios pradžioje tave mokins teorijos, o vėliau praktikos. Vairavimo mokykloje reikės išlaikyti teorijos/praktikos egzaminus. Juos išlaikius, galės egzaminus laikyt Regitroje.

    Tu ką, rimtai galvojai, kad motociklo teisėm pakaks į Regirtrą 2 kartus sulakstyt ir viskas? Vairavimo mokykla ir yra tam, kad išmoktum vairuot. Tinkamai, laikantis KET, vairuoti.

  8. A1 kategorijai ruoštis savarankiškai negalima.

    Turi baigt vairavimo mokyklą, kurios kaina priklauso nuo miesto ir pačios vairavimo mokyklos (nuo 500 lt iki 1000 lt).

    Regitroj paklosi ~210 Lt, jei viską iš pirmo karto išlaikysi, dar poliklinikoj 50-60 Lt teks sumokėt už sveikatos patikrinimą.

  9. Sveiki,

    apie tris metukus sėdžiu su android'ais (šiuo metu - LG Optimus L7, kažkur 1 metus ir 4 mėn jį turiu) ir manau, kad galbūt būtų neprošal atsinaujinti. Android nebenoriu. Apple.. Nelabai traukia specifikacijos, o kaina atbaido visiškai - neverta tiek mokėt už tai, kad puikuosis ant telefono nugarėlės prakąstas obuolys.

    Visai sudomino Nokia Lumia 1320. 6 coliai. Taip, jis dideeelis, bet galbūt tai pliusas: patogiau naršyt internete, galbūt kartais bus galima patingėt jungt laptopą tam, kad kažką nuveikt. Specifikacijos - visai neblogos (mano akimis). Windows Phone 8, kuri bus atnaujinama iki Windows Phone 8.1.

    Kokia jūsų nuomonė apie jį? Verta/neverta? Galbūt dar laukti, kol pristatys kažką naujo?

  10. Na aš pradėsiu nuo savęs tai Golf 5 arba E60.

    Jeigu čia svajonė - gal ir neblogai, bet pirma mašina - ne ne ne ne..

    Juk pirmą mašiną vistiek labai daug šansų, kad apibraižysi (arba tau apibraižys ;) ) parkavimosi vietose (pvz. parduotuvių aikštelės). Neturėsi dar tų įgūdžių - ant ledo paslydus turbūt nebūtų labai smagu apdaužyt tokią mašiną įlėkus į griovį? O dar ir greičiausiai neturėsi tų automobilio priežiūros, remonto įgūdžių. Turint prastesnę mašiną, tikrai nesijaudinsi taip smarkiai, negu turint tokią, jai pvz. ant kėbulo pamatysi vieną kitą rūdelę.

  11. Kaip sertifikuojami raliui skirti automobiliai?

    Kaip jie registruojami LR?

    Ar raliui skirtus automobilius registruoja VĮ "Regitra"?

    Kaip atliekama tokių automobilių TA?

    Kas kiek laiko reikia pakartotinai atlikti TA?

    Kokia įmonė atlieka raliui skirtų automobilių TA?

×
×
  • Sukurti naują...