Eiti į turinį

Аndrеw_Snoop

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.089
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Аndrеw_Snoop

  1. Dėl to kad nerodo miniatūrų nueik į Control Panel\System and Security\System ten kairėj bus Advanced system settings. Jame nueisi į advanced tab'ą ir performance skiltį. Joje tarp tų visų tickboxų susirasi ''Show thumbnails instead of icons'' ir jį pažymėk, apply. Turėtų veikt.

    Tekstas: >>Control Panel\Clock, Language, and Region. Ten spaudžiam Change system locale arba Pakeisti sistemos lokalę. Paskutinis ''Administrative'' tab'as, change system locale o tada jau Lt ar Eng tavo pasirinkimas.

    Jei padėjau nepagailėk pliusuko.

  2. Į ryžių maišą :D , bet geriausias patarimas jei rankoj telefono nenulaikai tai pirk Xperia Z, neperšlampa, tvirtas, padengtas antishatterio plėvele, kuri nėra tiesiog prilipinta, ji yra prideginta dėl to šiek tiek įslikilus ekranui nuo didelio smūgio įtrūkimas bus minimalus ir gyventi bus galima. :D

  3. Sveikas, pastebejau tavo posta, keistas proceduras gali trinti eidamas i c diska, windows folderi, ir system32 folderyje pamatytas tas keistas proceduras, taciau mano patarimas neliesk to ko nezinai, nes gali padaryti nestabilius windowsus kuriuos lengva uzkrest

    DQ ;)

  4. :D, ziurek, turiu as winlockeri, uzvadinu aim, ir tau atsiunciu, tu atsidarysi ir uzsiblokuosi win, su antivirusine jis neveiktu, taigi kaip geriau? :)

    Broliui kažkaip nuėmiau winlocker, pats nžn kaip xD

  5. Sveiki, naudoju Advanced SystemCare antivirusinę, aišku nepirkęs, iš TORRENT.ai , jei kam reikia jos : DOWNLOAD LINKAS SU NULAUŽIMO INSTRUKCIJOM . Labai gera, rekomenduota Sigito Mikūtos , jei neklystu pats jis ir patalpino torentuose.

    Dabar apie mano Task Manager>Processes, Radau tik vieną Winlogon.exe , lyg ir gerai, aišku kompe yra įtartinų failų bei folderių, jų ištrinti neina, tipo saugo System32, nu nežinau pažiūrėkit ar nėr įtartinu procesų, va Screenshot'as :

    820cca20c341cc5fd7500e113d470d57336.png

    Užpliusinau Kentuką iki galoo :D, kiek radau postų tiek pliusų :D, Ačiū už pastangas !

  6. Mikė Pūkuotukas, geras žurnaliukas, smagūs paveikslėliai, o dovanų - žaisliukas. Ne šiaip Jei rimtai perskaitęs esu tik porą knygų savo noru, ir labiausia patiko - Henrikas DAKTARAS - Išlikt Žmogumi, jei norit kas PDF failo, AŽ.

×
×
  • Sukurti naują...