Eiti į turinį

Martynas_Kuku

Nariai
  • Turinio skaičius

    3.067
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Martynas_Kuku

  1. 2024-05-04 at 20:14, Narkotikas_Mafijozas rašė:

    1. Jūsų Vardas_Pavardė [Žaidime]? Narkotikas_Mafijozas
    2. Direktoriaus ar pavaduotojo Vardas_Pavardė [Žaidime]? @Paulius_Satan

    3. Kokio darbo tai direktorius/pavaduotojas? Apsaugos
    4. Dėl ko peikiate ši direktorių ar pavaduotoją (konkrečiai, keliais žodžiais)?  diskriminacija , darbuotojų nepriežiūra.

    5. Platus papeikimo aprašymas, išdėstykite visą situaciją: Nutarėm su kartu su Tolimųjų reisų vairuotojais nusipirkti apsaugos paslaugas, kurios siūlomos žaidėjams tiek per /d komanda , tiek forume yra siulomos įsigyti.Įsigijom/nusipirkom visam darbui ir nuo tos dienos prasidėjo vengimai priimti iškvietimus saugojimo, diskriminavimai įvairūs,išsisukinėjimai nuo iškvietimų priėmimo,tai jie neturi laiko,tai tuoj eis off [nors saugo kitus asmenis dar 2-3h nuo to laiko kai pasakė kad eis off ].Melavimai,blefavimai.Bandžiau darydamas /pzu rašyti vienam ar kitam darbuotojui kurie tuo metu saugo žmones ir turi laisvų vietų,tai atsakyma gaudavau visada NEIGIAMA arba tiesiog ignoruoja.Darbuotojai yra visa neprižiūrimi, žaidėjai apgaudinėjami ir toliau, parduodamos paslaugos ir vengia jas teikti.Visada priežastys kad ne darbo laikas[nors tuo metu vistiek dirbančių yra ir su laisvom vietom, arba imami iškvietimai tų žaidėjų kurie neturi paslaugų].Valdžia apgaudinėdama žaidėjus bando pasipelnyti iš to.Taip pat diskriminavimų situacijos tokios kaip darbuotojas apsaugos saugo gan ilgai 5-9 valanda, bet buvau išmestas iš mašinos kadangi darbuotojui liepė tai padaryti valdžios atstovai [ignaliotiniai] nes jiems reikėjo patiems G,tai prilyginama DISKRIMINACIJAI.Įvairūs tokie pažeidimai vyksta nuolat,nieks nieko neprižiūri ir daro ka nori.Žaidėjų apgaudinėjimas darbo parduodamom paslaugom esant valdžioj ir iš to pasipelnyti.

    Valdžia pažeidinėja taisykles toliau tokias kaip: Nuolat prižiūrėti savo komandą. , Gerbti savo darbuotojus, serverio žaidėjus ir prieš juos nesipuikuoti. , Reaguoti į darbuotojų nusižengimus, kurie yra jam pateikiami forume arba pranešami žaidėjų serveryje ir už juos atitinkamai bausti. Darbuotojus už rimtus pažeidimus privaloma bausti įspėjimais ar išmetimu! Draudžiama už rimtus pažeidimus duoti žodinius įspėjimus ar dar ką sugalvotumėt, tam skirtos įspėjimo ir išmetimo komandos! , 4. Piktnaudžiauti paskirtomis pareigomis bei komandomis. ir kt.

    P.S. Nepaisant irodymų laiko, taip pat darbuotojas ar valdzios asmuo yra buvęs ale, dbr jo nėra, manau daugiau pažeidimų didelių yra tam darbe,jei jau darbuotojas vienas kita patys pasisako kad free rangai dalinami yra, kas irgi priskiriama DISKRIMINACIJAI. Asmenys kurie prižiūri direktorius,manau supras tikrai iš pateiktų irodymų kad ištikrųjų apsaugos valdžia daro daug negerų dalykų,o jei palandžios DPKT po /rlogus darbo [ko aš ir prašau DPKT] kitas komandos,istorija,daug pamatys , dėl ko valdžia apsaugos privalo būti nubausta.
    6. Įrodymai (Nuotraukos/Video medžiaga):

    pirmas video yra iš 2 dalių,nes pirmame nustojau filmuoti pamtęs kad full ekipažas bet vėl pradėjau filmavima kai pamačiau jog atsiranda laisva vieta.

     

      Parodyti paslėptą turinį

     

     

      Parodyti paslėptą turinį

     

     

      Parodyti paslėptą turinį

    10d04e1f74661e28331ee5392af1ae33434.jpg

     

      Parodyti paslėptą turinį

    4905e32b6f7f4602023e4d57da4c28952.jpg

     

      Parodyti paslėptą turinį

    14598dadd01eb209bf396ec4f6df011313.jpg

     

      Parodyti paslėptą turinį

    5247d00acf791476eab17d0856ba3f99810.jpg

     

      Parodyti paslėptą turinį

    de4fb4cb0e5c2c4539b7f4cfe673dbf3204.jpg

     

      Parodyti paslėptą turinį

    18d895e2319ccdb87c89db5f78f452f3251.jpg

     

      Parodyti paslėptą turinį

    aa81bac4d25a161e9cc6b2bad1f27ab6587.jpg

     

    Atsiprašau iš anksto komentuodamas čia kur neturėčiau , bet tylėt irgi nežadu manau ir pilnai tikiu , kad esinusipelnęs to nalogo pagaliau apsaugos, kalbėsiu savo direktoriavimu laikotarpiu tu buvai tiesiogine to žodžio prasme rakštis kurios neina atsikratyt , per tave 7-8 psl papeikimų dėl neišsaugojimo , verkimai DPKT dėl to , kad tau paslaugų nebe pardaviau čia aišku buvo visiems tai , apart apsikeitus su darbais. Kitas faktorius mačiau rašai papeikimus vėl ir pakartosiu tau dar karta kad % ima serveris ir fondas nuo saugojimo todėl ir nebūna tikslus /israsas , aš nesuprantu tavo mastymo vis tiek žaidėju mažai kiti stengiasi kiek gali , crash būna visko pasitaiko žmogiška klaida , bet tau jaučiu taip nutiktu o dieve įkaliau su fura oj dievai aš nekaltas parašysiu pareiškimą medis atsirado ne vietoje , tu gal žmogau atvėsk ir gana smaukt ta apsauga ištisa laiką….. sargas neduok dieve užsidarys kas tada???Kreipsiesi į vmi , nauseda , seima ? gal jau laikas gazas dugna vairas į kaire ir ilsėtis ramybėje nemanai ?

    • Patinka 3
    • Haha 1
    • Už 8
  2. prieš 35 min., Ernestas_Acerr rašė:

    Sveiki, padekit susitvarkyt sita problema. Problema tame, kad isirasius freeze enb, neduoda paleist sampo,nes praso direct 9.0. Bandziau per yt ziuret isjungt ta directplay ar kaip ten tai nepadejo. Pries tai enb veike, taciau perasius pc ir isirasius enb nepaleidzia  sampo kaip ir sakiau. help, dekui uz info.

    Man tas pats buvo -> padėjo https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35

  3. 1. Vardas_Pavarde: Martynas_Kuku
    2. Užimamos pareigos: Apsaugos Direktorius
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Sugedo main pc GPU ir vešiu remontui būsių išvykes ne namie. ( foruma už šeštadieni sutvarkysiu sekmadieni vakare/nakty ) 
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 2024-02-17 - 2024-02-17
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Pavaduotojas @John_Mario , įgaliotinis @Light_Shot ir darbuotojas @Vytenis_Kietas

    • Patinka 2
  4. [2024-02-09] Bus pakeltos visų rangu premijos 100’000€ 

    [2024-02-09] New55. Esant daug iškvietimų ir nėra dirbančių darbuotojų (Direktorius/Pavaduotojas gali leisti nuo 1 rango darbuotojui paimti nuomojama busa ir dirbti su juo laikinai siekiant , kad visi iškvietimai būtų surinkti ,kitu atveju jeigu busas sunaikinamas arba baigiamas darbas imti vėl griežtai draudžiama ! ) 

    • Už 3
  5. 1. Mašinos pavadinimas: Sandking
    2. Mašinos rida: 13.9k
    3. Mašinos išlaikymas: 1-2k nedidelis lyg ir nepamenu tikslei in game patikslinsiu.
    4. Pradinė kaina: 850m
     

×
×
  • Sukurti naują...