Eiti į turinį

Robertėlis

Nariai
  • Turinio skaičius

    21
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Robertėlis

  1. Šį filmą peržiūrėjau prieš metus. Galiu tik parekomenduoti. Tikrai labai geras filmas, įdomus, parodo futbolą - futbolininko akimis, o ne tai ką mes matome tiktai per rungtynes. Paskutinė dalis šiek tiek nuvylė. Rekomenduoju.

  2. Laisvalaikis, visiems žmonėms tai naudinga. Per laisvalaikį galime pailsėti nuo darbų, atsikvėpti ir apmąstyti visą savaitę, bei tolimesnę savaitę. Laisvalaikį praleidžiu su draugais, tėvais, arba žaisdamas kompiuterinius žaidimus, apmąstau ką gero nuveikiau, ką veiksiu kitą savaitę, man tai padeda neišvargti nuo tos pačios rutinos ir judėti į priekį. Kai kurie laisvalaikį maišo su „alučio“ gurkšnojimu, tai ne laisvalaikis - tai sveikatos gadinimas, trumpalaikis džiaugsmas fiziniam kūnui.

  3. Tariu didelį prieš virtualią meilę. Man net baisu darosi, pažvelgus kaip ne aišku ar merginos ar vaikinai, siūlosi intymias paslaugas už tam tikrą skaičiuką (/pinigai) lentelėje. Visokios „ONE“ ir kiti projektai manau tai propaguoja. Tai reikia iškarto uždrausti, kadangi meilė turi būti realiame pasaulyje ir su tuo jausmu, jog kažką tai myli. Virtualia meile užsiiminėja tik tie asmenys, kurie senai praradę viltį, susirasti sielos draugą, žmonės nusivylę pasauliu. Na jų neteisiu, gal jiems malonu pasišnekėti su mergina virtualiai, o kam gi neįdomu? Bet jau užsiiminėti meile bei rodyti ją, tai visiškai nesveika. Tad manau supratote mano nuomonę.

×
×
  • Sukurti naują...