Eiti į turinį

Rimciius_Block

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.331
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Rimciius_Block

  1. Gal VR6 variklį, arba 16v ? v16, kažką čia maišai, dažyčiau tikrai nesalotine, manau ir spalvą lengviau pagamint ir pigiau prasisuktum + eksplotaciniu atžvilgiu tikrai geriau nesalotinė, mažu kur nubraugsi, visko būna. O ir pats golfas negali buti JDM, nes jdm tik japaškės :)

    Asmeniškai pats pirmiausias modas būdų arba vento telikas, arba lupčiau tas kitaiciškas lempas ir pasiimčiau originalias, tikrai jos ne karvę kainuoja kurios žymiai geriau atrodo + nupolishinus išvis būtų syla :).

    Arba tu stumk šitą taburetę ir prisidėjęs daugiau pinigų pasiimk normalų su normalia spalva.

  2. Dar tais laikais įgaliotinis buvo aukščiausias rangas, visiems teisėsaugoje suprantamas kaip antras po direktoriaus ir pavaduotojo. Pats tokį rangą turėjau FTB Dariaus_Jochano laikais. Ir būtent šio rango pagrindu ir atsirado dabartinis jau sisteminis rangas visuose darbuose su tokiu pat pavadinimu. Taip kad nesijuokit iš žmogaus patys visko nežinodami :)

    O šiaip, tie laikai buvo tikrai ypatingi, žaidimo malonumą atsimenu. Realiai to apibūdinti neįmanoma, supras tik tie, kas tada žaidė :) Ech, nostalgija.

    Pridėsiu ir aš vėliau nuotraukų, turiu daug nuo 2011 m. rugsėjo.

    Būtent, pamenu kai pas graiką PD ir Armijoj dirbom :D geri laikai :)

×
×
  • Sukurti naują...