Eiti į turinį

Ruta_Vysn

Nariai
  • Turinio skaičius

    184
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Ruta_Vysn

  1. Taigi, Vasaros pradžioj praleisiu laiką pas pažįstamą garaže, ir mokinsiuos kąnors naujo. Būsiu su draugais, ar važinėsiu į sodybą, draugų kaimus. Bandysiu su draugais nuvažiuoti į labai patartina sporto salę. Birželio vidury, mano senai matyta draugė turėtų atvaryti į Kauną (ten kur gyvenu), taigi kiek daugiau laiko bandysiu praleisti su ja. Vasaros viduryje su mama skrisiu į Londoną aplankyti porą giminaičių ir draugų savaitei. Likusį Vasaros dalį praleisiu su draugais, giminėm ir bandysiu dar kąnors garaže suvaldyt. Vasaros pabaigoje savo vyresnįjį brolį išlydėsiu gyventi į užsienį ir liksiu gyventi viena su tėvais. (y)

  2. I banzycia lankaus kas 1-3 savaites ir dievu tikiu 100 procentu, matau cia puse netiki dievu, pasiulyciau maziau nolifint o eiti i baznycia dazniau nes matau cia .. :)

    Kodėl būtent į bažnyčią? Gi vieni tiki, kiti, ne. Nueis į bažnyčią, dėl to gyvenimas nepasikeis, geriau šiaip į kiemą išeit, su draugais pabūt, negu kunigui klauptis. Mano nuomonė..

  3. Aš net komunijos neperėjusi. Į bažnyčia paskutinį kartą buvau prieš metus kokius, kai tik buvau vestuvėse. Aš nesu katalikė, ir stengiuos į bažnyčias nesivelgti. Tiek prigirdėjus aš apie religijas, kad man vien tik tą Dieva komedija pavadinčiau (nieko pikto), bet niekad nesistengiu kitus įrodynėti, kad jis neegzistuoja ar pnš. Tiesiog apie jį nešneku ir gyvenu.

×
×
  • Sukurti naują...