Eiti į turinį

Tadas_Rackauskas

Nariai
  • Turinio skaičius

    966
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Tadas_Rackauskas

  1. Sververyje, mėgstu bendrauti su savo senais pažįstamais, pasijuokti iš senų laikų.. Prisiminti, ko sarge dar nebuvo, koki žmonės žaidė, ką užėmė, tuomet serveryje patinka kelti ridą, nes užsidirbu pinigų ant monetos, kuriuos dažniausiai pralošiu. :D

  2. Gandų dėl P.W , kad jis gyvas bus visuomet lygiai taip pat kaip ir Tupacu, daugelis vis dar tiki tačiau nematau kad tai įmanoma... Su Tupacu lygiai tokia pati istorija tipo gyvas dalian autografus nuotraukų daug tačiau jo nėra! Filmas tikrai įdomus pats mačiau Idealu :)

  3. Na, kiek aš žinau Ukraina nustekenta šalis, vieni iš pažįstamų buvo pas gimines, tiesiog pasibjaurėjo, gyvenimo sąlygos labai prastos, toletų nėra, vanduo pajungiamas tik tam tikrais tarpais, ir tik po valandą, nėra visiškai ko stebėti kodėl žmonės nori geresnio gyvenimo, ir kodėl visa tai vyksta... Aišku iš žmogiškosios pusės yra baisu kas ten dedas, žmonės žūsta, aukojasi.. Tačiau žmonės reikalauja, kad kas nors keistųsi ir nori geresnio rytojaus, kad jiems ir jų vaikams nebūtų skurdo ir bado...

    Kitų šalių atžvilgiu, taipogi mūsų šalies, per daug niekas nesistengia padėti..

  4. Su integruota kaikuriuos gal ir paloši ant LOW ir mažesnės rezoliucijos ant kokių 30fps, bet jei nori tokio vidutinių žaidimų pc tai patariu imt gtx 660 vga, ir cpu i3-3220. Pats turiu tokį pc ir visus naujausius veža ant high-ultra bent su 40fps.

  5. http://www.1a.lt/kompiuteriu_komponentai/vaizdo_plokstes/gigabyte_gf_gtx660_2gb_gddr5_pcie_gvn660oc2gd

    Puiki vaizdo plokštė. Pats tokią turiu, tai visus naujausius žaidimus ant High/Ultra veža. Bandžiau bf3 multiplayeri ant high nustatymu virš 60fps būna, Payday 2 ant aukščiausių irgi virš 60fps, Saints row 4 ant very high dar didesnis fps, tik ant sr4 kažkaip vaizdūškė įkaistą iki 65 laipsnių, ko ant kitų išvardintų žaidimų to nebuvo. Bet pasididinus fan speed būna viskas ok.

×
×
  • Sukurti naują...