Eiti į turinį

Kornelijus_Kornis

Nariai
  • Turinio skaičius

    10.005
  • Prisijungė

Apie Kornelijus_Kornis

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

Žaidėjo informacija

  • XP
    3'000'000
  • VIP
    Yra
  • Adminas
    3 lygio
  • Darbas
    TTT kontora
  • Tr. priemonės
    Jester

Paskutiniai profilio lankytojai

195.473 profilio peržiūros(-ų)

Kornelijus_Kornis pasiekimai

Meistras

Meistras (6/6)

16,6k

Reputacija

Vienas būsenos atnaujinimas

Žiūrėti visus atnaujinimus nuo Kornelijus_Kornis

  1. Mielos gaujos su mafijom. Apsiverkit dėl tų NGPT, kad negavo draugeliai ar netgi jūs patys (@Aurimas_Mostvila). Siūlau jums susiburti į politines partijas, o tada dar į koalicijas. Liberalai ir konservatoriai ble. Bus tada aišku kas už kokią pusę eina, nes dabar patys nebežinot. Susireikšminę dėl to žaidimo apie kažkokias savo susigalvotas puses šnekat, kurios egzistuoja tik karo metu ir nuo vieno direktoriaus iki kito. Pradėjot dabar prisirūkę savo prognozes skaityt kaip bus blogai su mafijom/gaujom. Po savaitės išbuvus atsisakot drk dėl "blogų naujai išrinktų NGPT" kurie vieną dieną egzistuoja (@Kristis_Lada). Tai ką bandot apgaut, kad čia ne spaudimas? Žinokit turiu jus nuramint. Jau seniai su jumis blogai. Ir blogai padarė ne NGPT ir ne DPKT, o patys. Jums kad ir ką darysi - visada arba blogai arba atrodys, kad nieko nedarom. Kiek visko prigalvojama yra BŪTENT MŪSŲ, kiek visko prižiūrima, bet net ačiū nesugebat pasakyt, tik stumimus pastoviai matau. Anti-cheat įdėta (kad ne vienas žmogus spręstų), mafijų/gaujų finansavimas, banko plėšimas, išvaliau visą direktorių blistą, pakėliau išpirkas, NGPT gavo daugiau privilegijų, daug taisyklių kad karai švaresni būtų, daug taisyklių ir išėmiau kad kuo mažiau skaityt reikėtų patiems, padarytas mafijų/gaujų turnyras (kurį taip pat patys sušikos, nes nebuvo tokio darbo kuris nečytintų dėl supistų 12 valiutos), dabar dar susitariau kad gaujų narkotikų neleistų karo metu tikrint niekad ir t.t. Ir beveik viskas buvo mano arba mano kolegų idėjos, o net ne jūsų. Patys sušikot mafijas/gaujas kai pradėjot ddosint, čytint ir tie procentai jums pasidarė svarbiau nei gerai praleistas laikas ar šiaip sąžiningas pasišaudymas. Ir niekas kitas jums įdomaus žaidimo nepadarys jeigu ne jūs patys.

    1. Kornelijus_Kornis

      Kornelijus_Kornis

      Buvau ir aš gaujinis ir nepiskit proto, kad nežinau kaip ten kas veikia. Kelis metus gaujose/mafijose sėdėjau kol visko nesupisot su ddosais ir pačiam teko pereit į teisėsaugą, nors tikrai ten daug įdomiau būdavo dar tais laikais.

      P.S. labiau mafijose/gaujose patyrusio DPKT nei aš neturėjot.

    2. Aurimas_Mostvila

      Aurimas_Mostvila

      Tiesiog nesąžininga, kai viena puse gauna NGPT ir pamatysi nesąmonės darysis 100 proc.

    3. Kornelijus_Kornis

      Kornelijus_Kornis

      Nu ir vėl. Darysis nesąmonės - išmesim lauk ir pakeisim. Mėnesis gi bandomojo laikotarpio tam ir yra. O čia baisias scenas kelia, net direktoriaus atsisakinėja, nes "nepatiko NGPT". Nepranašaukit anksčiau laiko. Tas įprotis iškart nurašyt kitus.

    4. Kristis_Lada

      Kristis_Lada

      Dėl ddos ir panašiai sutinku,bet manau,kad turėtumėt atsižvelgt ir į kitų žaidėjų norus,kadangi dabar renkat pagal save. Nu bet ką tau čia aiškinsiu. AŽ viską bandžiau paaiškint,bet čia ale išsipyzdavojai ar kažkas tokio,kad spaudimo neatlaikau,sudaužė ir panašiai. :D

    5. Aurimas_Mostvila

      Aurimas_Mostvila

      @God_Wydas Kiek žinau Larry filmuoja abi puses, o apie kitus tai bbž.

    6. Karolis_Holar

      Karolis_Holar

      Vistiei tu kaltas :p

    7. Ganja_Rokutis

      Ganja_Rokutis

      vienu zodziu m/g pyderai.

    8. Martynas_Kuku

      Martynas_Kuku

      Nepavargai rašyt ?:D siulyčiau daugiau dalyvaut rašinio konkuruose.

      Anticipation Popcorn GIF

    9. Justas_Simaronas

      Justas_Simaronas

      As tau galiu pasakyti taip, niekas cia neverkia, mes pralaiedziam visi daug laiko prie sargo, tai musu laisvalaikis, o visi norim kad tas laiko praleidimas butu efektyvus. Sakai cia daug dalyku padaret ir tt, galiu pasakyt tiesiai sviesiai, niekam neidomu tie jusu grobimai, gaujos gales dalyvaut grobimuose, nu neidomu niekam, IDOMIAUSIA IR SVARBIAUSIA YRA KARAI TARP MAFIJU/GAUJU, ten tie visi pagrazinimai buvo ir bus pagrazinimais, tas pats kas geri kava ir isidedi cukraus, kava vistiek yra svarbiausia, cukrus tik pagardina ja. O mafijose/gaujose buvo ir bus dvi puses, gali visi patvirtint, be ju karu nebus, issirs viena puse, nebebus visiskai idomu, gales kariaut pries visokias Dzerkas, kurie net nezino ka jie vapshe gero gyvenime. Ginas_Sprite ir Mister_Taksi geriausi NGPT buvo, per juos grizo seni geri karai, rinko lygius priesininkus, grizo daug senbuviu, vel prasidejo 30vs30 karai, bet kaip atejo Salvis_Gta, neturiu nieko blogo, bet viska supisot konkreciai ir aiskiai. GALIT KARIAUT TARP SAVU, MES OUT. SUPISOT TAI IR TVARKYKIT. 

      VYSO

    10. Danny_Hagen

      Danny_Hagen

      @Fungus_Dude buvo daugiau patyręs mafijose/gaujose xddd

    11. Kornelijus_Kornis

      Kornelijus_Kornis

      Rinkdami nežinom kur kokia pusė. Sakau, susikurkit partijas, gal aiškiau bus :DDDD Renkam pagal anketą, žiūrim kiek žmogus supranta, kaip mąsto ir ką gero padarys. Jeigu jūsų pusėj visi galvoja, kad NGPT darbas yra tik išrinkt direktorių, tai todėl ir negauna. Mes balsavom visi keturi, kas daugiausiai surinko balsų, tie ir gavo. Vienas Salvis savų neišsirinktų, o mes patys savų neturim.

    12. Justas_Simaronas

      Justas_Simaronas

      Pasikeis situacija grisim, dabar iki.

    13. Kornelijus_Kornis

      Kornelijus_Kornis

      @Martynas_Kuku esu buvęs epistolinio rašinio laureatas respublikos mąstu.

      @Justas_Simaronas kažkaip keista, kad ant Mister_Taksi tiek daug negatyvo tuo metu buvo ir visi pylė koks jis blogas NGPT. 

    14. Justas_Simaronas

      Justas_Simaronas

      Pasiziuresim dabar isrinktus direktorius GS, CN, IMM ir bus viskas aisku.

    15. Martynas_Kuku
    16. Kornelijus_Kornis

      Kornelijus_Kornis

      Nu va, kaip visada. Vietoj to, kad kažką bandytumėt patys pakeist, tai paliekat kitiems už jus daryt :D

    17. Justas_Simaronas

      Justas_Simaronas

      Nebekomentuosiu daugiau, cia jau viskas nuspresta, sekmes mafijose/gaujose, pamatysit patys is isrinktu CN/IMM/GS kokia yra situacija. Visa laika buvo smagu zaisti, dabar zaiskit patys, ciau

    18. Martynas_Kuku
    19. Justas_Simaronas

      Justas_Simaronas

      Ka pakeist? nu ka pakeist pasakyk? ka? Siulyt i pasiulymus kaip pagerint grobimus su teisesauga ar ka tu nori? Isikalkit i galva, nu niekam neidomu tie grobimai ir nebus idomus, pats pagrindas sudaro karai, per juos krenta direktoriai, per juos suzinoma kas yra geresnis, kas blogesnis, nieko nepakeisi, ka tu gali pakeist kai jus pisat? Ka mes pakeisim?

    20. Rodyti kitus komentarus  40 daugiau
×
×
  • Sukurti naują...