Eiti į turinį

Split_Second

Nariai
  • Turinio skaičius

    406
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Split_Second

  1. Sveiki, gal čia yra kokių kompiuterių asų, kurie galėtu patart, norėčiau nusipirkti kompiuterį, biudžetas būtų apie 550 Eurų, nereik žvėrio, bet kad bent kiek paleistu naujesnius žaidimus, nebūtinai ant max ar high.

  2. Sveiki! Benaršydamas internete atradau gan įdomu puslapį :www.charakteris.info. Tai yra toks testas kurį atlikęs gali sužinoti savo charakterio tipą , asmeniškai mano charakterio tipas yra INTJ arba INFJ, nes atliekant testa keleta kartų man gaunasi šie abu rezultatai, ir tai kas parašyta apie mane buvo 100 % tikslu, taigi, koks jūsų? Pasidalinkime :).

     

     

     

    Pridedu: http://theintuitivemusician.com/ čia galite pagal savo gautą charakterio tipą sužinoti kokios muzikos žvaigždės turi jūsų tipą. Taigi mano yra tokios - 50 cent, brian may ( iš queen), bei Roger Waters (bosistas iš Pink Floyd)

  3. Mano tėvas turėjo rusišką motociklą "Java" ir Moskvičių 412 modelio, bet vienas geras prikolas buvo.

    Krč sėdžiu sau namie ir paskambiną tėvas, sakė išvarė seną moskvičių iš garažo ir siūlė važiuoti į kaimą :D. Automobilio durų rankenos atsidaro paspaudus knopke :D. Papildomos šviesos yra įjungiamos prie pedalų esančios knopkės, kas svarbiausia - veikė radijas ir radijo stotys dar buvo rusiškos :D. Tai krč važiuojam važiuojam iš miesto, pyst sprogo padanga :D( kur nesprogs, jei vietoje laikėsi kokius 25 metus.) dar visa laimė, kad buvome dar netoli miesto, kas būtų buvę, jei padanga būtų sprogus toli, miškuose. Tai važiavom su susprogusią padangą prašyt žmonių pagalbos, nes turėjom atsarginę padangą tačiau neturėjom reikiamo rakto susprogusiai padangai atsukt :D. tai prisukom prisukom tą padangą, ir šaip ne taip gryžom atgal :D

  4. Vardo diena: 10.28.

    Vardo skaičius: 9

    Vardo reikšmė: Tadas iš hebr. “drąsus, ryžtingas”.

    Pagal pirmą vardo raidę: T – intuityvi, kūrybinga asmenybė, tiesos ieškotojas. Ne visada norai atitinka galimybes. Raidė tarytum primena, kad gyvenimas turi pabaigą, todėl nereikia atidėlioti rytojui to, ką galima padaryti šiandien. Reikia veikti, efektyviai išnaudojant kiekvieną minutę. Jūs esate dinamiškas ir gyvenate triukšmingai bei audringai, kartais reikia prisiversti sustoti. Jums patinka plėsti savo vidinio pasaulio ribas. Esate apsaugotas nuo aplinkinių įtakos. Prisiėmęs atsakomybę, galite tapti agresyvus. Dažnai esate labai jautrus ir lengvai pažeidžiamas. Šios savybės gali temdyti Jūsų teisingus samprotavimus ir moralinius įsitikinimus. Esate gana intuityvus, idėjos dažnai ateina iš kolektyvinės sąmonės. Jūs skaitote kitų mintis, todėl norėdamas aplenkti kitus, turite greitai veikti.

    Beveik viskas true :D

×
×
  • Sukurti naują...