Eiti į turinį

Karce_Sony

Nariai
  • Turinio skaičius

    2.822
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Karce_Sony

  1. Asmeniškai esu prieš žolę. Labai įdomus argumentas, tų kurie rūko žolę, yra: "žolę padeda kovoje su vėžiu. Gal ir padeda, bet tai reiškia, kad žolę turėtų rūkyti tie kurie serga vėžiu, ar ne? Tas pats ir su alkoholiu (labiau tai liečia degtinę). Spiritas yra naudojamas plačiai medicinoje, daugumos vaistų gamyboje, ar paprastai dezinfekcijai, bet sveikesnis tikrai nepasidarysi jeigu tiesiog ją gersi. Čia yra 2 didžiausi geriančių ir rūkančių žolę argumentai

  2. 1. Vardas_Pavarde: Karce_Sony
    2. Užimamos pareigos: Apsaugos direktorius
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Išskrendu į Norvegiją
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 06.23 - 06-28

    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: PavaduotojasValentinas_Tukas, Įgaliotiniai: Arensas_Samp, Bmwfan_Paprika, Mantis_Royalis

    • Už 4
    • Prieš 1
  3. 1. Vardas_Pavarde:Karce_Sony
    2. Užimamos pareigos:Apsaugos pavaduotojas
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat):Daug darbų tiek mokykloje, tiek asmeniniame gyvenime. Žaidime nebūsiu, bet forumą prižiūrėsiu.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 05-10 - 05-14
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Tiz_Tunex, Bmwfan_Paprika, Valentinas_Tukas ir Matas_Tozi

    • Už 2
  4. SARG.lt projekti esu Apsaugos, kitaip tariant koldūnų, pavaduotojas. Tai mano veikla, kaip valdžios atstovo, nėra ypatinga. Dažniausiai prižiūriu, kad mano koldūnai neiškristu iš verdančio puodo ar keptuvės. Būna laimingu dienų kai juo apipilu druska ar prieskoniais (dalinu premijas), bet dažniau tenka juo skandinti šiukšlių dėžėje (išmesti iš darbo ar įspėti). Laisvalaikiu keliu ridą ar bendrauju su kolegomis, bei kitais šio projekto žaidėjais. Šis, samp, projektas yra puikus laisvalaikio praleidimas. Be to, galima susirasti tikrų ar virtualių draugų. Vien dėl šitos priežasties aš čia, vis dar, žaidžiu.

    • Už 1
  5. Torontas, išėjo! Taigi kaip manot, kas dabar bus liko gan stiprios komandos? Įdomiausia turbūt vėl bus pas Raptors poroje

    Jei Raptors žvaigždės žais kaip 1 rounde, tai spėjų, geriausiu atveju, bus 4:1 MIA naudai.

    • Už 1
  6.  „Ką daryčiau kitaip, būdamas pagrindiniu serverio administratoriumi. “

     

    2018 metai rugpjūčio 29 diena. Jau praėjo 2 metai nuo to karto, kai Tautrimas ir Bumeris su titaniku ( taip tuo pačiu kuris nuskendo) išplaukė į kruizinę kelionę po Antarktidą. Man vos tik paėmus valdžią į savo rankas, įvedžiau savo taisykles. Serveryje įteisinta nelegali veikla. Taip puikiai supratot - kreditų ir valiutos pardavinėjimas. Mano pirmoji versija atrodė taip:

     

    Sveiki mano vergai. Nuo šiol už valiutos ir kreditų pardavinėjimą baudžiami nebūsit. Naujos komandos - /pvaliuta V_P [kaina] ir /pkreditai V_P [kaina]. Kas pradės donorus banint sėdės be neto. Peace.

     

    Po tos versijos, mano gyvenimas, tapo šviesesniu. Mano mėgstamiausia veikla tapo stebėti banko sąskaitos skaičiukus kurie keitėsi kas 15 minučių.

     

    Nusipirkęs penkias vilas Ispanijoje, pastebėjau, kad šiek tiek pritrūko pajamų, tad nusprendžiau patuštinti donorų kišenes labiau. Gražinau atgal DPKT komanda ( jos nebuvo,nes direktorių postus dalinau pats saviems), bet jie rinko direktorius pagal mano nustatytas taisykles. Na viskas atrodo taip:

     

    Lukas_Tor: [DPKT] Renkamas naujas Armijos direktorius. Visi norintys laukiami SF vyriausybei. Laukiami tik tie, kurie turi prieigą prie tėvų banko sąskaitos. Minimaliai turi būti ~ 150 eurų.

     

    Vyriausybei visi sustodavo prie sienos ir Lukas_Tor padiktuodavo mano banko sąskaitą ir direktorių gavo tas kuris daugiausia pervedė eurų. Po armijos direktoriaus rinkimų aš užsikaliau apie 3 tūkstančius eurų ( ir dar sako, kad lietuviai blogai gyvena...)

     

    Įvedęs tokią direktorių rinkimo sistemą, aš vėl grįžau prie saldaus gyvenimo.

     

    Kartą manęs vienas naujokas paklausė:

     

    - Pone ar galima naudoti DDOS programą? - paklausė jis. Ilgai negalvojęs atsakiau:

    - Taip, kodėl gi ne. Palauk porą valandų, aš sukursiu versiją ir palengvinsiu tau darbą.

     

    Prisiminęs 2015 - 2016 metus kai visi visus palikdavo be neto, nusprendžiau tai vėl grąžinti. Nauja versija:

     

    Sveiki vergai. Mačiau seniai niekas nesiskundė, kad sėdit be neto, nieko tuoj vėl skambinsit tiekėjams, nes nudosint dabar bus dar lengviau! Virš kiekvieno galvos bus rodomas jo IP adresas. Jei IP adresas raudonas, reiškiasi jį reikia laikyti minimum 3 valandas. Jei neturit su kuo dosint va linkas. www.Palikbeneto.lt Peace.

     

    Dabar mafijom/gaujom bus lengviau kariauti. Kam šaudyt jei matai visų IP. Tiesiog nufotkini jo IP su 3310 išmaniuoju telefonu ir nudosini.

     

    Mafijozai ir gaujiniai labai apsidžiaugė, o aš gavau papildomų pajamų už tai, kad pareklamavau DDOS programos pirkimo tinklalapį.

     

    Tai va, taip aš įsivaizduoju Sarg.lt projektą jei jis būtų mano rankose. Peace

×
×
  • Sukurti naują...