Eiti į turinį

Randall_Evan

Nariai
  • Turinio skaičius

    3.263
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Randall_Evan

  1. Sveiki skaitytojai,

    galiu drąsiai teigti, kad šiame serveryje esu senbuvis. Mano širdžiai artimiausia profesija yra Teisėsaugos. Kuo toliau, tuo labiau šiame serveryje didėja nusikalstamumo lygis, todėl tiek aš, tiek kiti teisėsaugos darbuotojai privalo su tuo susidoroti. Taigi jau manau supratote, kad šiame serveryje labiausiai mėgstu būtent tai ir daryti nesvarbu ar pats baudžiu juos, ar juos gaudau nes visa tai yra teisėsaugos pareigūno darbas.

     

    Ačiū kad skaitėte.

    • Prieš 1
  2. 1. Vardas_Pavarde:

    Randall_Evan

     

    2. Užimamos pareigos:

    Policijos Departamento direktorius.

     

    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat):

    Išvykstu į ekskursiją, bei nusimato varžybos, todėl privalau tinkamai pasiruošti joms.

     

    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau]

    2016-04-06 iki 2016-04-07 (Penktadienį jau būsiu).

     

    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus:

    Procentus už darbą stengsiuosi sudėti, už visa kita bus atsakingi įgaliotiniai Alanas_Phelps, Arnas_Drift, Gytis_Realusis, bei pavaduotojas Ricardas_Darknes.

  3. 1. Vardas_Pavarde:

    Randall_Evan

     

    2. Užimamos pareigos:

    Policijos Departamento direktorius.

     

    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat):

    Reikia pasiruošti kalbėjimui, pastovios DDOS atakos nuo Andrey_Bronislav.

     

    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau]

    2016-03-15 iki 2016-03-18 (Šeštadienį jau būsiu).

     

    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus:

    Procentus už darbą sudėsiu, už visa kita bus atsakingi įgaliotiniai Kornelijus_Kornis, Tiz_Tunex, Gytis_Realusis, bei pavaduotojas Ricardas_Darknes.

    • Už 8
  4. Ką daryčiau kitaip,

    būdamas pagrindiniu serverio administratoriumi?

     

     

     

            Sveiki, taigi kas būtų jeigu būtų.. Mano nuomone, būti Sarg.lt vienu iš pagrindinių administratorių yra viena ir didžiausių svajonių tų žmonių, kurie taip pat kuria serverius panašius į šį. Bet mano nuomone, pritraukti tiek žaidėjų kiek jau yra čia praktiškai neįmanoma, jei tu kurdamas serverį galvoji nukopijuoti kuo daugiau visko iš šio serverio, kadangi žmonės nori kuo daugiau naujovių, įvairumo. Taigi kaip suprantate einu būtent prie pagrindinės minties.

     

           Taigi, būdamas vienas iš pagrindinių serverio administratoriumi užsiimčiau tuo, kas man būtų paskirta. O mano nuomone, dabar labiausiai trūkumas yra serverio pagalbininkai. Taigi užsiimčiau Skype programa, kur dažniausiai žmonės ir kreipiasi. Manau tikrai daugelis pastebime, tuo tartu ir tu Lenny, kad žmonės nuleidžia rankas rašydami į skype, nes ten pagalbos sulaukia tik kas trečias žmogus, todėl galų gale kreipiasi forume, per skundų skilty. Bet viskas yra puikiai suprantama, reiktų jau nebe vieno žmogaus kuris padėtų, o netgi kokių 2-3, kadangi serveryje žaidžia apie keturis šimtus žaidėjų, kas yra tikrai daug ir suteikti pagalbą kiekvienam iš jų per tą pačią dieną yra praktiškai neįmanoma. Kiek pamenu Eele, buvo pasiryžęs padėti serverio žaidėjams, susikurė naują skype vartotoją ir ten teikė pagalba kaip galėdavo. Tai manau buvo labai šaunu tiek iš serverio žaidėjų pusės, tiek iš pačių pagr. administratorių pusės. 

     

            Kitas aktuolus dalykas, į kurį taip pat atkreipčiau dėmesį tai yra žaidėjų mažėjimas. Spręsčiau problemą kodėl žaidėjai palieka šį serverį ir mano nuomone dėl veiklos stygio. Manau būtų labai aktuolu patyrusiems žaidėjams. Taigi įgyvendinčiau savo įdėją - /uzduotys. Pasiekę 200,000 patirties taškų, žaidėjai galėtų vykdyti užduotis. Tokias kaip surasti tam tikrus objektus kituose miestuose, į algą uždirbti tam tikrą sumą ir taip toliau. Šių užduočių galėtų būti 50, kadangi veiklos būtų ilgam, kiekvieną dieną vieta kurioje yra tam tikri objektai galėtų keistis, kaip dabar yra su Ghost Cars. Nes kiek pastebiu, per Helovyną, kai reikėjo ieškoti peilio ir t.t. buvo susitelke beveik visas serveris, kas yra tikrai šaunu, veiklos buvo ir pačių žaidėjų dar daugiau buvo. Žinoma, galima daugiausiai veiklos sugalvoti, tačiau šiam kartui parašiau tik vieną iš jų.

     

            Dar sekantis, taip pat aktuolus dalykas labiau iš išvaizdos pusės būtų Map darbai. Kiek pastebiu, dabar mūsų naujasis Maperis nelabai viską spėja, kaip ir daugelis mano, net nieko nedaro, bet dėl šito nesutinku, nes pats tiksliai nežinau. Tarkim dabar yra tikrai nemažai klaidų mapinant, vieni gavo naujas bazes, kiti vis dar jų laukia, bet taip ir nesulaukia. Žinau jog serveryje yra žaidėjų kurie užsiima tuo, kodėl gi nepaskelbus atrankos į juos? Rinkčiau pagal jų map darbų sugebėjimus, paskirčiau du žmones, kurie tuo užsiimtu ir už kiekvieną darbą suteikčiau serverio valiutą ar kreditus, žinoma priklauso koks tas darbas. Palyginus kur vienas žmogus dirbs, o kur du. Vienas žmogus dirbtų su darbo bazėmis, kitas su miesto išvaizda, taip darbas vyktų sklandžiau.

     

            Taigi, kol kas tiek. Mano nuomone čia iš vienos pusės gavosi rašinys, o iš kitos pusės pasiūlymai jau esantiems pagr. administratoriams kas yra tikrai naudinga taip pat iš abiejų pusės. 

     

     

     

     

     

    - Evan

            

  5. Randall, tavo nuomonė yra absoliučiai neįdomi. Čia turbūt išsilieji ir bandai visiem spoilint žaidimą, nes neturi tokio kompiuterio kuris pavežtų tą GTA V. Graudu.

    O tu toks dalbašas esi kad nesuprantu, jog ant xbox yra erelį kiaulės akim

×
×
  • Sukurti naują...