Eiti į turinį

Valentinas_Tukas

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.547
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Valentinas_Tukas

    • Cheater'io Vardas_Pavardė serveryje: @Marko_tikras (be forumo)
    • Kokiu būdu žaidėjas sukčiavo?: Ridos bot
    • Žaidėjas yra administratorius (-ė)?: Ne
    • Žaidėjas buvo užblokuotas žaidime?: Taip
    • Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]: 
      Spoileris

       

       

    • /info lentelė: 0:14
    • Nurodyti tikslų sekundžių/minučių intervalą, kur žaidėjas cheat'ina : 0:01 - 0:03
    • Sutrikęs 1
    • Cheater'io Vardas_Pavardė serveryje: @deiviidas_juodis (be forumo)
    • Kokiu būdu žaidėjas sukčiavo?: Ridos bot
    • Žaidėjas yra administratorius (-ė)?: Ne
    • Žaidėjas buvo užblokuotas žaidime?: Taip
    • Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]: 
      Spoileris

       

       

    • /info lentelė: 0:28
    • Nurodyti tikslų sekundžių/minučių intervalą, kur žaidėjas cheat'ina : Visas video
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Valentinas_Tukas
    2. Koks jūsų amžius?: 25
    3. Kiek laiko per dieną skiriate žaidimui?: 0 min

    4. Kiek laiko per dieną skiriate forumui?: 0 min, tačiau vardan cheaterių gaudymo pasiruošęs 60 min forumui duoti.
    5. Kodėl norite tapti nemokamų ADMIN ir būti atsakingam už čytų gaudymą? : Nostalgija
    6. Kuo esate pranašesni už kitus pildančius į šias pareigas? : Patirtimi
    7. Apibūdinkite savo charakterį - tiek neigiamai, tiek teigiamai: Kartais esu užsispyręs, laikausi savo įsitikinimų. Tačiau kaip su manimi elgiasi taip elgiuosi atgal.
    8. Kiek laiko skirtumėt žaidėjų/čytų stebėjimui? : Nelabai turiu laiko žaidime stebėti, tačiau forume užpildytus atvejus mielai padėčiau įvertinti sava patirtimi.
    9. Ką veikiate būdami žaidime? : Nežaidžiu kol kas. O jei žaisčiau, vairuočiau hydra ir stebėčiau cheat'us.
    10. Ar galite pilnai naudotis DC programa? : Žinoma
    11. Ar mokate naudotis filmavimo programomis bei tinklapiu youtube? : Taip
    12. Kodėl turėtume pasirinkti būtent jus?: Dėl mano patirties.

    13. Kokių spragų radote galbūt mūsų komandos sudėtyje, veiksmuose ir kaip jas ištaisytumėt jei taptumėt "Cheat gaudytojų"?: Kad komanda kol kas tuščia. Tuoj pataisysim tai.

    14. Nuo šiol esame atsakingi ir už forumo "Cheaterių" skiltį, ar sugebėsite su ja susitvarkyti ? Dėl to čia ir esu.

    15. Kaip jūs įsivaizduojate savo darbą komandoje, kokia palei jus šios komandos esmė ? Ką reikės daryti ir už ką būti atsakingam?: Pagrindinis tikslas yra mažinti cheat'erių žaidime skaičių. Tiek forume atsakingai įvertinti situaciją, tiek žaidime stebint nepriiminėti skubotų sprendimų, cheaterius baudžiu tik jei įrodymai 100% teigiami.

    16. Įdėkite parašą: (https://sarg.lt/index.php?/cp/2-signature/) 

    Spoileris

    1.png

    17. Ar supratote tai kad jeigu būsit išrinktas į mūsų komandą pradžiai 1-2 mėn galite neturėti jokių papildomų komandų? +

    • Patinka 2
    • Haha 1
    • Sutrikęs 1
    • Prieš 4
  2. 2018

     

    Sveiki, nesu linkęs tokiems pasipasakojimams, bet konkursas pasirodė labai įdomus ir kitoks nei kiti, todėl nusprendžiau pasidalinti ir savais patyrimais iš 2018-ųjų metų. Pradėsiu galbūt nuo vasaros, nes pavasaris buvo niūrus ir neįdomus :D. Kaip kai kurie žino studijuoju kolegijoje ir kadangi turėjau skolų teko vasaros pirmą mėnesį ištisai eiti ir taisytis skolas... Buvo totalus košmaras, kas mokysitės geriau pasirūpinkit išsitaisyt skolas iki vasaros - draugiškas patarimas. Tačiau kaip bebūtų likusi vasaros dalis buvo labai šviesi, kas dieną važiavome su draugu iki ežero, žinoma žmonių būdavo masė, bet vis dėl to kitoks efektas būti prie ežero, nei sėdėti namuose prie kompiuterio. Ankščiau ir aš pats galvojau - kas gi gali būti geriau, nei sėdėti ir sau ramiai žaisti, tačiau ši vasara viską apvertė aukštyn kojom. Taip pat vasara susipažinau su viena labai faina mergina kuri taip pat neleido ramiai gyventi ir kasdien mane priversdavo ją prisiminti bent kartą per valandą :D Nesakau, kad nepatiko, bet erzino ta mintis, kad vistiek su ja nieko nebūtų išėję. Anyway tą vasaros dalį buvau pagavęs kažkokį "hype".

     

    Labai greitai prabėgo vasara ir atėjo ruduo, bei laikas grįžti studijuoti, kadangi esu šiek tiek dėjęs ant mokslų, tai nelankiau pirmus 2 mėnesius iki kol nepradėjo skambinėti kur dingau, todėl pasiėmiau akademines atostogas, o tą laiką išnaudojau su draugu keliauti po visokius apleistus Lietuvos objektus. Pirmoji kelionė buvo į Elektrėnų apleistą atrakcionų parką, tai buvo vėlgi kažkas neįprasto. Atvykę ė Elektrėnus gale miesto radome apžvalgos ratą ir supratome, kad tai tas atrakcionų parkas, bet šalia jo stovėjo policijos skyrius ir šovė mintis ar legalu bus brautis į apleistą objektą :D privažiavę arčiau, pamatėme, kad ten visiškai atidaryti vartai ir daug įvairaus amžiaus žmonių ten lankosi, o policija dėl to nieko nesako. Parkas labai fainas, patariu ten nuvykti jei patinka aukštis ir visokios pavojingos surūdiję konstrukcijos :D. Taip pat aplankėme "raganos namą" "apleistą kino teatrą" "apleistą viešbutį" "apleistą gamyklą" ir daug kitų smulkesnių vietų.

     

    Šie metai taip pat atnešė naujų pažinčių ir galimybių sarg'e, tačiau visai nesenai gavau darbą labai geroje vietoje, todėl laiko visiškai nelieka pašaliniams užsiėmimams, tikriausiai tas ir paskatino beveik visiškai dingti iš žaidimo. Vis gi nebuvo labai išsiskiriantys metai, bet labai norėjau pasidalinti praėjusių metų prisiminimais. Ačiū tiems kurie buvote kartu žaidime ir tiems kurie suteikė šansą, nors ir nuvyliau. Linksmų naujų metų!

    • Patinka 3
    • Prieš 2
  3. 1. Vardas_Pavarde: Valentinas_Tukas
    2. Užimamos pareigos: Kariuomenės Generolas
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Išvažiuoju atostogauti prie jūros, todėl spėju, kad nespėsiu per 48h sugrįžti.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 2017-08-01 - 2017-08-04
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Pavaduotojas: Sarunas_Jakus, įgaliotiniai: Kestas_Juskauskas ir Domantas_Jump

    • Patinka 1
    • Už 1
  4. 2017-07-11 at 13:08, Povilas_Rimkus rašė:

    Didelis uz ,nes kartais labai skubiai reikia masinos pvz Turismo reikejo pabandyt pravaziuoti trasa nes gaudziau nitro moda kol radau kas paskolins zaidejas dingo 

    Būtent, net labai dažnai galima pastebėti kaip kiti nori pasiskolinti automobilį, arba tiesiog prasibandyti prieš perkant, tai naudinga būtų tokiems žaidėjams.

  5. 2017-07-08 at 12:58, Dwayne_Martin rašė:

    Kaip ir kiekviena Valentino ideja taip ir si yra labai reikalingos serveriui!!

    Dėkoju, tikrai pasitarnautų. Kaip jau minėjau netik naujokai galėtų pasinaudoti šia idėja. O ir pati ekonomikai būtų taisoma, jei pvz sandking nuoma būtų brangi. Gal nebus daug norinčių bet vistiek didesnė nauda, nei iš dabartinių nuomos mašinų.

  6. Prikeliu temą, kol kas visi už dar nėra, kas pasisakytų prieš!!! Balsuojam toliau idėja tikrai verta dėmesio serveryje. Papildyti gali tuo, kad ši idėja tikrai naudinga būtų netik naujokams neturintiems transporto, bet ir senbuviams kurie nori pavažinėti arba prieš pirkimą apsižiūrėti automobilį.

  7. prieš 2 valandas(-ų), Deimantas_Audi rašė:

    Ir dar siulyčiau tokį dalyką kad tas žmogus išlipa iš tr . Priemonės ir neilipa pvz 2 -3min dingtų car kurią nuomuojas ,kad nesimetytų vidurį kelio . Ir Apsauga galėtų baust už nuomuojamos tr.priemonės palikinėjimą ant kelio ir t.t

    Nu dėl to susinaikinimo ir greičiau galėtų, tarkim per minutę, bet jei žmogus išsinuomos, kad tik nuvažiuot kažkur pažvejot ar kažką trumpam nuveikt ir jam vėl reikės tai naudingiau būtų kad su kažkokia komanda nutrauktų tą nuomą, nebent atsijungia tai iškart susinaikintų. O už palikinėjimą tai jau mechanikams būtų daugiau darbo.

  8. prieš 2 minutes(-ių), James_Stalker rašė:

    Tikrai gera, įdėja apie sistama, nuo kada pradeda imti pinigus, manau būtų galima padaryti tapatį kaip padaryta nuoma su RC mašinėlėmis, ir tų automobilių kainos manau turėtų būti tikrai didesnės pvz: Infernus apie 1k ar 500 aišku viskas priklauso nuo Admin_Bumeris, manau verta sukūrti. :)

    Tai taip, aš ir sakau kainos normalios turėtų būti tai taisytų ekonomiką biškį. Nes tas 10€ i min tai nieko ten nekainuoja skaityk kaip free naujokams aišku sunkiau. Bet tai padarytų paprastas tokias mašinas už tą 10€ kitas kokias už 20€ o tas kur labiau naudojamos brangiau ir būtų gerai :D

  9. prieš 1 minutę, Sarunas_Jakus rašė:

    Tikrai sutinku su šiuo pasiūlymu , Valentinai. Todėl ,kad tos standartinės , paprastos tr. priemonės jau ir taip nėra naudojamos ir yra visiems atsibodusios . O didesnė įvairovė tr . priemonių būtų tikrai puiku. Kadangi tai paįvairintų projektą. O tai ypač atsilieptų mūsų naujiesiems žaidėjams kurie gal būt nori pasivažinėti su greitesne transporto priemone tačiau tuo metu neturi daug pinigėlių. O nuoma būtų pats tas nes pinigų nereikalauja labai daug o ir patys naujokai galės spręsti po pasivažinėjimo ar norės nusipirkti tą transporto priemonę su kuria važinėjo.

    Vat irgi būtent, apsižiūrėti transportui prieš pirkimą irgi labai gerai ;)

  10. Sveiki gyvi! Nežinau tiksliai ar nebuvo tokio pasiūlymo, bet pagalvojau, kad serveryje automobilių nuoma labai paprasta ir visiškai retai naudojama. Siūlau ją patobulinti ir padaryti paklausesnę žaidėjų atžvilgiu.

     

    Aprašymas:

    Serveryje turim kelias transporto priemones kurias galima nuomotis už 10€/min ir tas tr. priemones kaip pastebėjau labiausiai naudoja naujokai kiti nematau kad paklausiai jas naudotų. O pastebėjas į vip chat, kad dauguma žaidėjų klausinėja kas turi inf, elegy ir t.t. Siūlau perdaryti nuomos sistemą. Kad būtų galima nuomotis ir kitokių transporto priemonių ne tik tą vienintelę. Pavyzdžiui įsivaizduokime vyksta drift event ir žaidėjas neturi elegy ar kitos jam patogios transporto priemonės - Jis galėtų tiesiog ją išsinuomoti.

     

    Kuo tai naudinga:

    • Ši sistema taps labiau naudojama
    • Geresnių transporto priemonių kainos būtų aukštesnės ir tai padėtų taisyti ekonomiką
    • Žaidėjai galės nuomotis jiems patinkančias tr. priemones

     

    Štai dabar esamos galimos nuomotis tr. priemonės:

    Spoileris

    l1RvJC4.png

     

    Kur būtų galima išsinuomoti (šalia šių galėtų būti pickup):

    Spoileris

    SNsgyY7.png

     

    Kaip tai galėtų veikti, kad neaprauti serverio nereikalingomis papildomomis mašinomis:

    Spoileris

    Štai būtų galima sukurti ir sunaikinti jas užlipus ant to pickup ir pasirinkus norima transporto priemonę. Pavyzdžiui užlipu ir matau automobilio ar motociklo pavadinimą ir šalia kaina paspaudus nuomotis tr. priemonė atsiranda lauke esančioje aikštelėje ir žaidėjas gali ja naudotis. Dėl laiko nežinau kaip būtų patogiau ar kol neparašys komandos kokios ar tiesiog kol užsisakinės nuomą turės įrašyti nuomos laiką, aišku su komanda paprasčiau būtų. Tiesiog kaip priminimą kas minutę rašytų į chat iš jūsų nuskaičiuota: ~€ už nuomą, norint atsisakyti naudok /atsisakytinuomos ar kažkas tokio.

    gE6gNkm.png

     

     

     

     

    Prašau komentuokit ir siūlykit kaip dar būtų galima patobulinti šią sistemą, nes dabartinė visiškai nieko verta :D

     

     

    Būtent

     

    2017-07-04 at 13:00, Eimantas_Remix rašė:

    Tikrai už, dabar galima turėti dvi transporto priemones, turint dvi mašinas ir norint pasivažinėt pvz su nrg jau reik ieškot kas gali paskolint, o su šia distema butu galima tiesiog išsinuomot nrg, tik reiktu padaryt, kad begliam neleistu nuomotis ar net lipt ant išnuomoto transporto, nes tada visi tik su nrg ir begtu.

    • Už 10
  11. Pakeistas konvojus buvo kaip tik tuo metu kai buvau apsaugos valdžioje, tai galiu pasakyti tiek, kad tikrai senasis konvojus, buvo puiki veikla, įdėjus inkasatorių automobilius iš pradžių aišku irgi buvo puiku bet su senuoju daugiau smagumo vežti. Manau tikrai būtų gerai, jei būtų ir paprastieji konvojai ir tas senasis, bet senasis į bankomatą daugiau pinigų pripildytų ir jį galėtų gaudyti mafijos. Iš pradžių tikėjomės, kad ir šie paprastieji bus gaudomi mafijozų, bet kadangi taip nėra tai bent tą senąjį pridėt reiktų :D Vis įdomiau :D

    • Už 2
  12. 1. Vardas_Pavarde: Valentinas_Tukas
    2. Užimamos pareigos: Apsaugos direktorius
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Baigiasi vasara noriu paskutines dienas praleisti su šeima, draugais. Dar tikriausiai prie jūros įšvyksiu. Tai gali būti forumą sutvarkysiu kas 2-3d jei pavyks.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 2016-08-26 iki 2016-09-01
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Pavaduotojas: Bmwfan_Paprika, įgaliotiniai: Arensas_Samp Lukas_Rose Monster_Zipp.

    • Už 4
  13. 1. Vardas_Pavarde: Valentinas_Tukas
    2. Užimamos pareigos: Apsaugos direktorius
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Netyčiom apsipylė kompiuteris antifryzu, nors veikė, bet dabar nustojo veikti. Jei kartais vėl veiktų arba greičiau susitaisysiu, tai pranešiu.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 07-30 iki 08-06
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Forume viską susitvarkysiu per planšetinį. O žaidime atsakingi: pavaduotojas - Bmwfan_Paprika, įgaliotiniai - Arensas_Samp, Lukas_Rose ir Tomas_Shot.

    • Už 8
  14. Serveryje mėgstu žaisti, nes žaisdamas čia gali pabėgti nuo nusibodusios realybės. Taip pat žaisdamas mėgstu sulaukti ir gerų atnaujinimų, bei susipažinti su įvairias asmenimis. Sulaukti atnaujinimų mėgstu, nes jų sulaukęs galiu paįvairinti savo žaidimą, o susipažinęs su kitais žmonėmis galiu pabendrauti ir įgauti kitokios patirties. Galbūt net rasti bendraminčių kurie relybėje užsiimtu panašia veikla ir taip bendradarbiauti tarpusavyje.

×
×
  • Sukurti naują...