Eiti į turinį

Sveikas_Pacanas

Nariai
  • Turinio skaičius

    361
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Sveikas_Pacanas

  1. Krv koks tu pizdabolas esi. Man tai zr yra pamoina kai kazkoks birkius driskius 14 metis bando pist prota zmonem, kai visi jau zino kaip kas yra senu seniausiai. Cia ir taip aisku, kad tas acc yra pizdintas, o ne tavo, nes sakau visi zino koks vagilka pidariuga esi. "busiu lane relax cube" 110% duodu, kad tavo koks druzbanas bendraklasis ten varis ar kas nors kitas, ka pazisti. Rolke su tavim lose, tu botinai tolka tak, paskui kazkaip stebuklingai pradejai gerai lost. Tu cj ir bibius ciulptum, tam, kad ipaisytum zmonem tavo ta "tiesa".  sekmes tau siknaveidi, tikiuos tavo mocia daugiau vaiku nebetures, nes nesigauna jai uzaugint normaliu zmoniu.

     

     

    ps.s..s.s.s.s.s.ss. kodel tiek daug laiko uztrukai, bandydamas irodyt, kad tipo neduxs esi ? ar kokia jau atmazke esi sugalvojes, kad dirbai ?

    stumiks esi nahui

  2. Kad uz tave rimtesnis esu su tokiais itemais kurwa smaukaciau tu blet jobanas ceslovas, vali naxui pats kurwa is sitos temos zasiok , spalvoti zaisliukai verti daugiau nei tavo namai bomzeli kurwa pydariuga tu blet jobanas, buciau daunas buciau i tave panasus lasharas tu kurwa

    nuzudyk ji realiai 8) 8) 8)

×
×
  • Sukurti naują...