Eiti į turinį

Stalin_Ladies

Nariai
  • Turinio skaičius

    387
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Stalin_Ladies

  1. Apie lumia daug nežinau. Atsiliepimai kaip girdėjau geri, bet gaila kad nėra android ir žaidimai ne tokie geri ir pnš.

    Pakankamai tų žaidimų, draugas turi s4 ir žaidžiam beveik tą patį abu. :D Aš su l920 o tas su s4. Žaidimų yra daug, ir tikrai jų užtenka.

  2. Juokingi esat ;DD Is visu situ posteriu daugiausiai kokie 3-4 turi masinos teises, o kiti filmu prisiziureje bando kazka cia primest.

    siaip man asmeniskai mechanke, bet kai daugiau arkliu automatas, ypac kai yra sport mode ir kelia apsukas iki maksimaliu :)

    P.S. Automatu tvarkymas daug brangesnis uz mechaniniu, tad jei rimta problema gali i srota vest :D

    Nesupranti, jog įmanoma pasivažinėti ir nuvažiavus į kaimą? :) Juk kaime gyvena seneliai, pas juos ten dar kažkas iš giminių nuvyksta kokiam savaitgaliui ir duoda kai kam pavažinėti. :))

  3. Teko važiuoti su Ford Scorpio - automatas gryniausias šūdas buvo, bet po kiek laiko gavau pavairuoti Chrysler 300M labai didėli skirtumai tarp jų abiejų. Teko važiuoti ir su mechaninė, bet daugiau modelių vienas iš jų - Audi 100 C4, kažkaip nepatinka dažniau man tų pedalų maigyt ;D. Mieliau imčiau - automatą, nes labiau esu linkęs prie jų, nors ir nesu labai daug važiavęs su jais, bet labai patiko pats jo važiavimas su Chrysler 300m. Skaitymas komentarus labai daug juoko buvo, tiek rašo kad gedimų daug, tėvukas pats dabar vairuoja automatą Mercedes-Benz e320 (http://www.autogidas.lt/mercedes-benz-e-320-w210-cdi-avantgarde-sedanas-1999-0125601372.html viens prie vieno) - važinėja jau 2 metus su truputį, servise buvo tik vieną kartą - gedimas silpnas - susidariau tokia nuomonę jog priklauso nuo vairuotojo, mašinos drožimo (jaunimas...), jos priežiūros, bei pačios mašinos - paimsi gerą, prižiūrėsi - servise nebūsi dažnas klientas...

  4. Aha tu man tik vaikeli nepisk proto tingiu as cia su tokiais "visaziniais" gyncintis, ar tau galva sauda del to kad jie nenesa i MTTC? ar kad ROM kitoki daug pazystu kas pirke is ten telefonus ir visiem gerai jeigu nori gali pirkti is omnitel telefona as tau nedraudziu visokiu protingu yra, visokiu reikia.

    Vaikeli. :lol: Vaiki, tu vaiki. Tipo pavadinęs kitą "vaikeliu" tapsi kietesnis? Kaip tu kietesniais netampa, mynkštakiaušis buvai, tokiu ir liksi. Kauše jobanas. Apie tą savo jobana iPhone svajoja, už obuoly mokėsi, geriau ble* nueik pasimk iphone kopija ir džiaukis (geriausias variantas - skurdžiui variantas). krč gaiduk, apie savo iphona svajok... protingasis ble* čia atsirado. pašol ten iš kur atėjas. leavintojau didysis. Perkam iš kur norim telefonus, pats perki ble* iš ten kur pigiau, bet kad kokybė prastesnė bus ar ant kopijos užšoksi poh*i yra ane? :lol: Gerai gali pūsti iš čia, nemanau kad kažkam esi įdomus šioje temoje, gaiduk jobanas.

  5. Nu tu dusk bliot taupytojas didysis blt, vps vaikas matyt kad stobal sedi savo urve ir sedek tenai. Vaikyste reikia dziaugtis o ne buti taupytoju visa savo gyvenima kas is to taupymo kaip esi vaikas? Paaiskink, teise tu. Pradesi dirbti, gyvensi pas mama, bus 18 ar daugiau, dvieju menesiu alga atsidesi i sona ir turesi ant tu teisiu blt, bisky pats mastyk ka sneki. Paaugliui siulai taupyti, ka jis savo vaikam papasakos kaip vaikyste praleido? Ai nuo 13 metu dirbau ten ir ten ir taupiau ant teisiu, ant masinos ir bla bla bla. Vaikiska logika, pavydumass tai vadinas irgi.

    Čia gi sargo logika, nieko keisto...

    Tu loxas vps , su tavim nieks nebazarina dalbajobe , vyras naxuj atsirado , as patariu zmogui litu nemetyt xujniom debile. TIKRAS VYRAS TU IRGI CIA SARGE SEDI.:)

    Xujniom? :lol: Eik sėdėk su savo pelytė už cento, kuria keiti kas savaitė ir čia bandai išaiškint kad kelis metus su tą pačia pelytė sėdi...

    Neturi kur pinigų dėt. Jie tau kompiuteriu galios nepridės žmogau..

    Neturiu ir ką tu man? :) Padirbau šiek tiek, galiu sau leisti nusipirkti ko aš noriu.

    6 valandas :DD tai ne, normalus žmogus. Tik nesimaivyk, kad nežaidi. ką tu tas 6 valandas darai? Feisbuke sėdi? Feisbukui reikia super geros pelės?

    Ble, aš nors ne toks kaip tu 24valandas per parą prie kompo, apsikabinęs kompa sėdi čia aiškini blet kažka. Yra toks dalykas kaip Photoshop, jei nežinojai, per jį darau dizainus, vėliau juos prastumu - ir tada juos galiu leisti vėl kur aš noriu. Gerai, dabar visiškai neseniai išleido PAYDAY 2, jį parsiunčiau, pažaidžiau šiek - wow dabar aš jau nolaiferis? o.o

    http://www.youtube.com/watch?v=pWBLI9E6tg4

    nu tai ir sedek su savo tarskalyne

    Taigi čia sargo logika, nieko keisto...

    6 valandas prie pc ir ne noliferis ;DD

    Už tave tikrai mažiau praleidžiu. :)

    http://www.youtube.com/watch?v=pWBLI9E6tg4

  6. Kas tave skaityt moke ereli tu , , turtuolis bl atsirado uz tevu litus gyvenantis raso jis dar cia kazka , as ne toks debilas kaip tu ir neperku peliu ir klaviaturu po pora simtu litu.:)

    Skaityt moku puikiai. :) Kodėl tu sakai būtent iš tėvų pinigų? :lol: Pats jaučiu iš tėvų piniginių pinigus renkiesi ir laimingas sėdi čia aiškindamas... Yra toks dalykas kaip - vasara per ją galima lengvai užsidirbti, ką aš ir padariau. Dirbau pas ūkininką, į dieną moką po 90LTL, tad aš ir užsidirbau, todėl kaip ir visada aš galiu leisti sau šį malonumą, o tu kai prie kompo kiaura dieną prasėdi, dar čia zyzi... Tik vat, šia savaitė neteks dirbti, nes reikia į mokyklą apsipirkt (kuprinė ir t.t.), pas gydytojus nulėkt, na ir taip reikalus susitvarkyti. Bei dar ūkininkas kvietė nulėkt bet kada pas jį dirbti, tad manau per visas atostogas eisiu dirbti, gal dar kartas nuo karto per savaitgalį. :) (ir tai piniginė pastorins).

    Pvz as nusipirkes pele uz 30lt ir klavetura uz 50t belaide ir man ph kokios ji firmos ar dar kas svarbiause man veikia gerai tarnauja ir viskas as neziuriu kad pavaidynti pries draugus kad pirkau uz 300lt pelia geriau daikta nusipirksiu koki kuris pravers gyvenime tavo pasirinkimas gali pirkti.Ir nepisk proto kad bomzai cia visi ciuju pat apsiagoi gyvena ir rasyneja nesamones

    Kaip ir sakiau The_Demphis - dirbau pas ūkininką, užsidirbau, tad galiu aš sau leisti, neturėčiau / neužsidirbčiau pinigų pats, gaučiau iš tėvų, ne iš bomžų mes esam, bet visgi nereikia visad imti iš tėvų piniginės... Nereikia čia pavydo schenu demonstruoti... Gero naudojimo! ;)

    :DDD pele, klaviatura is maxes, laiko jau nzn kiek metu, kilimeliu vapsie nereik tik maiso.. Siulau taupyt ir toliau, uzaugsi, reikes masinos, teisiu, noresi susimoket uz mokslus, tai geriau negu dabar pirkt tokius daigtus uz kosmines kainas.

    Kilimėlis man reikalingas... Be kilimėlio kažkaip pelės "apačia" greitai gadinasi, tada tampa jį kažkokia tai sunkiai valdoma... Susitaupysiu ant visko, ko man reikia... :) Nėra kainos kosminės tikrai...

  7. Ka toliau ? Taupyk visad uzsinoresi konors naujo , o ant peles ir klaviatutos mest tiek litu tai tik durnelis gali, geriau taupyk.:)

    Viską turiu ko man reikia...

    Peles

    Logitech pele - Overpriced, turiu pats tokia tai kas joje yra tai pagreitinimas judesiu ir svoriai, tai gali gauti ir kitose pigiose pelese.

    Roccat - Turejau, patiko, laidas po 3 savaiciu nusilankste, pradejo nepriimtu usb. Patiko, turi daug micro funkciju, patogu dirbti.

    SteelSeries - turejau, bet kitokia spalva greitai po keliu dienu prasidejo trintis ta spalva labai negraziai atrode..Laidas irgi nelaike, bet cia dauguma pas mane ju nelaiko.

    Klaves

    Jeigu nori gaming, siulyciau mehanine klaviatura.

    mano pasiulymai

    Corsair Vengeance K70

    arba

    Corsair Vengeance K65 Compact

    Peles kilimelis-

    Razer Goliathus Extended Control Edition Gaming

    Bet Extended versija, ilgis ~1m taigi galesi pasitiesti ji ir padeti klave su mikimauzu kartu. Jeigu nenori to, yra mazesniu versiju tos pacios serijos

    Sedek toliau su savo klaviatura kuria dauzai rasydamas nes tik taip ysispaudzia normaliai matyt kad prie normalios peles ir klaves nesi prisedes ir nepatyres to jausmo kaip nulipo nuo pc kad ir po 12 valanda o pirstai nepavarge.

    Bent vienas protingai pasakė. :) Ačiū už tavo patarimus, dar bus nusimanačiu šioje srityje? :)

  8. Tai nori pasakyt aš bomžas ane? jei perku ka nors už 10Lt pz,turtuolis atsirado.

    Turėjau omeny technika. :)

    už pele 30 LT už klaviatura 45 LT ir laiko apie 3 metus, o čia po 200 LT išmeta, geriau pataupyčiau nafik

    Turiu susitaupęs 4k +. :) Turiu kompą gera, kurio man pilnai užtenka, telefoną pirksiu kai išeis Nokia L1020, bmx turiu, ką toliau?

  9. Pele mano logitech mokėjau ~15 litų , klavetūra chlcony mokėjau 10 lt kilimėlis 2lt ir viskas tarnauja jau ~5 metus. Nemokėčiau už pele nė 20 lt o čia krc ~200 :o apšales. Nebent neturi kur litus dėt tai pirk, kas man.

    Tarkim tu sakai dėl kokybės pinigų negaila. Tau visas komplektas ten ta achuena pelė klava ir kilimas kainuos ~500lt tai krc mano monitorius pigiau kainavo, bet pom jai koks užkietėjas noolifer tai naudokis į sveikata.

    nolifer? :lol: Nežaidžiantis nei vieno žaidimo, prie kompiuterio per dieną praleidžiantis ~6 valandas, skaitosi nolifer`is? :lol: Nebejuokauk. Tiesiog neesu bomžas, kuris perka paprasčiausius daiktus už 10 litų iš cento ir laimingas sėdi kaip vaikis gavęs saldainį...

  10. Taigi, pirksiu pelytė, bei klaviatūra kompiuteriui, turiu išsirinkęs kelis variantus, tad aš jums juos pateiksiu jus man pasiūlysite kuria geriau pirkt. :)

    Na kaip gi pelytė be kilimėlio ?

    Taigi aš noriu pirkti štai šį kilimėlį - http://www.razerzone.com/store/razer-goliathus-e-sports-edition-team-mvp arba ši: http://shop.steelseries.com/en/steelseries-qck.html

    Jei turite pasiūlyti kažką panašaus pasiūlykite (nebūtinai turi būti iš razer). Geriausiai būtų didelis..

    Pelės kurias esu išsirinkęs:

    http://www.mediashop.lt/kompiuterine-technika/kompiuteriu-komponentai/peles/910-001263-logitech-pele-g500-gaming ;

    http://pigu.lt/kompiuterine_technika/peles/optine_laidine_pele_roccat_kova_max_juoda?id=847058 ;

    http://shop.steelseries.com/en/steelseries-sensei-raw-frost-blue.html ;

    Jei turite dar geresnių pasiūlymų siūlykite, geriausiai būtų iš steel series, nes dabartinė pelė irgi steel series tai gan ilgai jau man tarnauja ji... :)

    Klaviatūros kurias esu išsirinkęs:

    http://shop.steelseries.com/en/keyboards/steelseries-apex-raw-gaming-keyboard.html ;

    http://shop.steelseries.com/en/keyboards/steelseries-shift-medal-of-honor-edition-promo.html

    Dėl kokybės ir pinigų negaila. :)

    Taigi jei turite kažka geriau pasiūlyti už mano išsirinktus variantus - siūlom. ;) Jei ne - sakykit ką geriau imti iš mano variantų. :))

×
×
  • Sukurti naują...