Eiti į turinį

John_Kerey

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.014
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė John_Kerey

  1. Ką tik, Ernestas_Friberg rašė:

    tai koks man skirtumas, tu dabar vapini, ar vapinsi tada, kada susitvarkysi, ,vistiek esi vaperis

    Durne, gi fotkinau,kad cizas rūkau, o ne vapinu.

    Nusipirkau, pabandžiau, nepatiko. Parduosiu šią arbą kitą savaitę ir toliau rūkysiu cizas.

  2. Šiaip realiai esu žolės mėgėjas. Nesakau,kad rūkau kasdien, bet sykiais parūkau. Buvo laikotarpis kai beveik mėnesį  kasdien po 2-3 kasekus, tai po to toks kosmosas... savaitės prireikė,kad atsičiuhint normaliai :D Nes atrodė ,kad net nerūkęs ,bet jausmas tai tarsi apsipūtęs būčiau :D

    O šiaip, realiai anksčiau gerdavau alkoholio daug. 2-3 metus plotai, tūsai ir t.t. , nu alkoholis liejosi laisvai , o kai pradėjau rūkyti žolę tai su laiku atsiribojau nuo to alkoholio. Nesakau,kad esu abstinentas, nes sykiais išgeriu alaus kokio, bet stipriųjų negeriu jau beveik metai laiko. Paskutinį kart stipriųjų gėrimų išgėriau per savo 18bday. Ir tai ten bare pora shotų :D 

    Neskatinu nieko rūkyti žolės, bet kaip ir sakiau, ji man labiau patinka, nepriklausomai nuo to ką didžioji visuomenės dalis mano apie ją.

    Taip ji turi  begalę pliusų , bet ir turi begalę minusų tačiau šiais laikais praktiškai viskas kenkia tai tereik atsirinkti mažiau kenksmingą dalyką ir viskas.

    #Peace

    • Už 1
  3. Help niggaz,

    Krč sekmadienį nusipirkau V8 Sticką, ta pačią dieną pasikeičiau ir galvute, nu žodžiu viskas šviežia gražu. Visą savaitę veikė tvarkingai , o šiandien vat ryte pagarinau, ir po poros valandų vėl pasiimiau ją į rankas ir pradėjo svilėsis žiaurus jaustis. Pizdum galvoju, grįžęs namo išsiardžiau ją viską ir viskas švaru tvarkinga, vata nesusvilus ir dar turėtų normaliai būti... Išsivaliau, susitvarkiau ir susidėjau viską atgal ir vis tiek tas svilėsis erzinantis yra garinant.

    Help buddies.

  4. Kas jum is tu duo partneriu? Jei norit tobulet zaiskit vieni. Duo eikit jeigu turit teama. my opinion boyz 

    Turėdamas duo partnerį , busi tikras , kad bent vienas komandos narys tavęs nepaves . O iš random people , tu gali tikėtis visko. Ir juolab dviese smagiau :)

  5. Ką manot apie supportą Alistar? Verta su juo supportintis iki s3 ? Taupau dabar ant geresnio supporto , tačiau ar pradžiai tinka?

    Sulošiau du game :

    1. Score 3/11/29

    2. Score 1/11/24

    item

    Randuin's Omen , Talisman of Ascension , Sightstone , Spirit Visage , Mobility boots , Frozen Heart

×
×
  • Sukurti naują...