Eiti į turinį

Vidmantas_Rope

Nariai
  • Turinio skaičius

    529
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Vidmantas_Rope

  1. Anketa:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Vidmantas_Rope
    Jūsų idėja (aprašykite kuo išsamiau): 1. Tai norėčiau, kad būtų surengtos lėktuvų varžybos, vą su tokiais. 345c45073e2968b9df63aea834566818887.jpg , Tai būtų tiesiog trasa ore, nuo vieno taško iki kito, vienos varžybos 5-10 dalyviu, ir būtų 3 etapai, jeigu jau susidaužai su kitu priešininku, esi nediskvalifikuojamas, išokus su parašiutu, tu galėsi vėl pradėti nuo pradžios, bet šiek tiek aišku atsilikinėsi.

     

    2. Tai pat būtų su lėktuvais, ir tais pačiais, tiesiog būtų surengtos varžytuves, ore atliktu gražius manevrus, su tuo lektuvu paspaudus + leidžia išskleisti šiek tiek raudonų dūmų, tai sukurtu ypač gerą efektą, tiesiog apačioje stovėtu minia, o viršuj žmogus rodytu tai ką sugeba geriausiai isėdęs į lektuvą.

  2. Rusai, yra nekenčiami. Todėl visi prieš juos eitų, ir padėtų bet kam. Todėl, jeigu ir puls Lietuvą, taip žiauriai jau nepajims, kažką tai pasipriešinsim , ir jiems teks atsitraukti manau. :)

    Tai nu nu, tu irgi mldc. O jei rimčiau, tai jo. Rusai jau visam pasaulį pasidarė kaip šūdo vietoj atsiprašant. Todėl nemanau, kad jie turės kokių tai sajungininkų ir jie patys prisidarys daugiau problemų nei mes ar kiti :)

×
×
  • Sukurti naują...