Eiti į turinį

Diegos_Exen

Nariai
  • Turinio skaičius

    811
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Diegos_Exen

  1. prieš 17 valandas(-ų), Pitagoro_Teorema rašė:

    Sveiki, kur būtu galima pasiskaityti išvis apie veipinimą? taprasme nuo ko pradėti domėtis, nes noriu irgi pradėti, cigaretės atsibodo, ir ką patartumet pradedančiajam? taprasme jei galit numeskit plačiai apie visas dalis, ką sudaro ir t.t. dėkoju. :)

    Kaip galima uzduoti toki klausima... Zmogau kam duotas google? Gali nueiti i Ecoduma ir pasiklausti nuo ko pradeti ir pns, jie tau pasiulys. Ir dar yra E.Cigareciu forumas kur gali rasti irgi daug informacijos - ecf.lt

  2. prieš 12 valandas(-ų), Lukas_Kvarcik rašė:

    Iš užsienio tikrai apsimoka, bet nuo 21 euro gaudo muitine o užšokęs ant jos tu gali permokėti irgi 31 procentą nuo sumos paima, nėra skirtumo kinai ar kas padaro, kad prekė kainavo eura ar kiek ten muitine patikrinus nepatikės ir prašys banko pavedimo išrašą o tada niekaip neapgausi ir tas pats gausis sumokėsi dar už paštą kuris dar ims 1.5eur, tad geriau nerizikuoti.

    Ne 31, o 21% PVM, muitine nuo 150e. Tad del 20/30e. muitine netikrins. Pats 2sav. atgal uzsisakinejau is fasttech uz 60$, kinai parase ant siuntos 20$ ir viskas gerai praejo. Labai mazas procentas kad muitine tikrins ir pns.

    • Už 1
×
×
  • Sukurti naują...