Eiti į turinį

Jay_Western

Nariai
  • Turinio skaičius

    310
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Jay_Western

  1. Dar vienas čiuvas. Kiek tavo tėvui metų? Spėju visai teigiamą poveikį jam padarė tie sovietų laikai Lietuvoje, kad toks mąstymas ir kurį tu irgi agituoji. Počiort, kad NATO yra tiek taikos misijų įvykdžiusi, kad net tu ant pirštų nesuskaičiuosi. Vėl visą pasaulį pasiimt :D Baikit prikolint jūs, jei ne JAV, tai dabar gamintume pusė mažūjų šalių Rusijai kulkas. "Rusijos karinė padėtis yra daug galingesnė už NATO" :D:D Dienos Topas nahier :D Tu pasiskaityk statistikas, čia protu nesuvokiama ką kalbi. Vien JAV karinės išlaidos yra 600 milijardų didesnės nei Rusijos, JAV turi 90 laivų daugiau nei Rusija, JAV turi 11 tūkštančių orlaivių daugiau nei Rusija, Jav turi 250 tūkstančių karių daugiau nei Rusija. Bet Jav tai dar ne visas NATO, į NATO įeina Pranzūzija, D. Britanija, Vokietija, ir kitos šalys kurios yra galingiausių kariuomenių dešimtuke. Sakau žmonės jūs duodat vaizdų :D. Tegul ir trys Kinijos stoja rusų pusėje, vistiek NATO suvalytų kaip pelenus į kibirą...

    Samgai, visas Nato sajudis i kara tikrai nestotu, o prasidejus karui puse saliu esanciu tam Nato iseitu, nes eitu i minusa.

    Ivardink prasau nors 1 misija kur Nato padare taika :D Gal prisiminsime Afganistana? Kai is pradziu tavo slovinama Jav finansavo afganus visais resursais, o paskui supratusi jog Afganas ne su kuo nenori buti sajungininku pati su juo kariavo.

    JAV cia hytražopniku šalis ;) O kalbant apie Ukraina, manau nieko kito nebeliks kaip Ukrainos skilimas i 2 valstybes, Krymo pusiasalis eis tikrai i Rusija nes ten dauguma pilieciu rusai, o kita puse, liks biedni, ir kaip visada tavo galinga Jav duos paskolas, tarsi cia pamošnikai didieji, o paskui Ukrainai jas mokek su procentais.

    P.S. tik nesikabinekite prie tu raidziu, tiesiog bb dejes ant tos taisyklingos rasysenos ir tiek.

  2. Kuku žmonės gerbiamieji. Pasidomekite biški praeitimi, ir pažiurėkite kaip vystesi Rusija.

    Toliau galite internete pasižiurėti kiek procentu rusijos piliečių gyvena Krymo regione.

    Toliau supraskite jog Ukraina tapo 2 partine valstybė, kur yra dar normalus politikai ir nacionalistai.

    Nacionalistai - tai tokie žmonės kurie sako "Lietuva lietuviams", čia kad suprasti jums butu lengviau.

    70 procentu ukrainiečiu kalba rusu kalba, ko jie dar išsipisinėja? Pažiurėkite, kas vadovavo partijai kai nuvertamas buvo Janukovičius, ogi Klyčko.

    Pažiurėkite Klyčko biologija ir tikrai bus juokinga kaip toks žmogus aplamai ten atsirado. Puse smegenu jau nebedirba pas ji, nuo bokso.

    Čia viskas daroma dėl pinigų. Ukrainečiai šystiorkos, jeigu žinot kas tai reiškia, jie nori turėti gerus santykius su Rusija, bei gauti papildomus pinigelius is ES.

    Rusijai tokiu partneriu nebereikia, todėl Ukrainos prezidentas suprasdamas jog pasirasant sutarti i ES, Ukraina tikrai pablogins santykius su Rusija, o kaip zinote Ukraina gauna dujas uz centus.

    O kas bus dabar? Ogi JAV kisa nosi, kaip visada. Pati iesko tik progos isikysti i kazkoki konflikta. Prisiminkite 2 pasaulini kara. Jeigu aisku domites istorija siek tiek. Kaip JAV i ji iejo, ir bam jie didvyriai :D

    Na sukisau viska taip aplamai, issaiskint, gal kam pades tai. Kolkas sito uzteks :D

×
×
  • Sukurti naują...