Eiti į turinį

Edgaras_Narvydasss

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.039
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Edgaras_Narvydasss

  1. Any Given Sunday apie amerikietišką fulę, bet net ir nesidomint šia sporto šaka, manau bus įdomu jeigu apskritai patinka filmai apie sportą.

    Men of Honor pagal tikrą istoriją, ne karinis, bet apie jūrų laivyną, kažkiek panašus į karinį. + motyvacinis jis.

    Pabėgimas iš soušenko apie kalėjimą, gal kažkas pan. į the last castle

    Ačiū, nei vieno dar nežiūrėjau, peržiūrėsiu.

     

     

    Filmas neparemtas tikrais įvykiais ,bet tikrai įdomus veiksmo :),bet turbūt busi matęs ,bet tiekto Expendables 1-3 dalis. Šita taip pat manau ,kad busi matęs jei mėgsti filmus, man regis jis paremtas tikrais įvykiais. Lone survivor, jei įdomu dar toks paprastas ramiam vakarui su Stathamu,bet busi matęs manau :lol: Homefront ,  o šiaip jei įdomu tai kreipkis dėl komedijų AŽ žinau gan daug ir įdomiu žinoma kaip kam.

    Visus matęs išskyrus Homefront, tad pažiūrėsiu jį, ačiū už pasiūlymus. :) Na, o dėl komedijų - turėsiu omeny, labaai retai žiūriu jas, ir tai per TV tik, jei jau nėra ką veikti.

  2. Haris Poteris ir Išminties akmuo

    Haris Poteris ir Paslapčių kambarys

    Haris Poteris ir Azkabano kalinys

    Haris Poteris ir Ugnies taurė

    Haris Poteris ir Fenikso brolija

    Haris Poteris ir Netikras princas

    Haris Poteris ir Mirties relikvijos 1 dalis

    Haris Poteris ir Mirties relikvijos 2 dalis

    Nežiūriu fantastikos.

  3. Sveiki, sargiečiai, taigi prispaudė bėda, neberandu gerų filmų (tokių, kurie mane sudomintų), tad kreipiuosi į Jus. :)

    Filmai turėtų būti panašūs į:

     

    • Offender
    • Green Street Hooligans
    • American Sniper
    • The Last Castle
    • Creed
    • Warrior
    • Never Back Down
    • Coach Carter

     

    Taigi manau supratote, kokius filmus mėgstu žiūrėti.

    Iš karto dėkoju už pasiūlymus, dar prirašysiu, apie ką patinką žiūrėt, gal bus aiškiau:

     

    Motyvaciniai filmai, filmai apie sportą, grupuotės, kovos tarp jų (tokie kaip Green Street Hooligans), kariniai filmai (tik paremti tikrais įvykiais), kovų menai ir panašiai.

     

    P.S. Kartais pažiūriu ir romantinius, tad galit siūlyti kažką panašaus į Meilės priesaika, Brangusis Džonai, Trys metrai virš dangaus.

  4. Sveiki, nebeaktyvi tema. :/ Reikia gerų filmų (Veiksmo, dramos, kriminaliniai ir pnš). Geriausia būtų paremta tikrais įvykiais. :)

    Dar va pasiūlymas viena​s:

    Smegenų sutrenkimas / Concussion​

  5. Aciu kad paaiskinai biski, o kaip del tu ket testu sprendimo, visur vietoj AM kategorijos renkat A kategorija ar yra AM? Bet kaskodel nematau as jos alsket.lt

    Jo, A kategoriją, atskirai AM nėra. Pradžiai paspręsk tą alsket'ą bet jeigu jau greitai laikyt eisi, tai persimesk iš kart į ketbilietai.lt, gal brangiau išeis, nes pirkimas yra dienomis (gal jau pasikaitė - nežinau). Tai jei pasiimsi 7 dienas, tiek ir galios, ne kaip alsket'e pagal išspręstą laiką. :)

  6. Sveikas, laikiau praeitą pavasarį. Galima sakyti nieko nesiruošiau beveik, knygutės neskaičiau, tik į ženklus gilinaus (jeigu eismo nei kiek nesupranti turi perskaityti ir knygutę), pradžioj sprendžiau alsket'e, kai daėjau iki tos ribos, kai jau buvo minimaliai po 90 proc visad persikėliau į ketbilietai.lt, nu ir ką, ketbilietai.lt yra žymiai geriau nei alsket'as, kadangi alsket'e spręsdamas po 90 minimum ketbilietai sprendžiau vos 50 proc. Ketbilietai.lt nesikartoja taip klausimai, buvo dauguma tokių, kurie pasitaikė ir regitroje. Spręsdamas ketbilietai po 50-60 proc regitroj išsprendžiau 93. :)

    Kainų dabar nelabai atsimenu, tik iš kart pasakau (jei nežinai), kad reikės medicininio pažymėjimo, pirmos pagalbos suteikimo pažymėjimo ir psicologo pažymos, kad viskas su tavim gerai (:D :D). Visur mokami pinigai, tiek gaunant medicininį, tiek pirmos pagalbos pažymėjimus, tiek psicholgo pažymą (Išeis už juos tikrai nedaug)


    Pačioj regitroj kainos tokios (gali būti, kad jos pakito, rašau tokias, kokias atsimenu, kai ėjau pats)

    Teorijos sprendimas - 10eur su centais
    Teisių padarymas per 2 savaites ar daugiau - 7eur
    Teisių padarymas per savaitę - 11 eur

    Teisių padarymas per kelias dienas 22eur

     

    Pasikartoju, kad kainos dabar gali neatitikti.


    Jeigu reikės dar klausimų - kreipkis. :)

  7. Sveikas. :) :)


    Lankau krepšinį, o laisvomis dienomis (kai nereikia į treniruotes) einu sportuoti liaudiškai tariant į salę pas draugą, krepšinį lankiau prieš tai metus, dabar 7 mėn su bšk, bet po sezono nebelankysiu, kadangi sportuoti salėje traukia labiau nei žaisti krepšinį. :)

  8. Nieko labai baisaus raiščių patempimas, pats krepšinį lankau, 2 kart buvau gipse, o pasitempęs juos buvau gal 6 kartus, tiesiog stiprink savo kojas, nes po vienos traumos dažniausiai jos kartojasi. :)

    Už kokią komandą žaidi? Kelintų metų? Koks divizionas?

  9. Sveikas, naudoju ir aš jį, jau esu gold member, gaunu po 6 taškus per dieną (klausimas, daily point ir iš žaidimo), gal nematei dar, bet yra jau išleistas žaidimas kur pažaidi 6 kart per dieną ir gauni tašką, arba 2 priklausant nuo privilegijų. turiu 131 tašką lyg ir, gal daugiau bšk, imsiu laikrodį kolkas už 200 taškų, o poto žiūrėsiu, nes dabar per 10 dienų 60 taškų gauni, easy.

  10. Tikiu į Dievą, esu katalikas, bet netikiu visokiais prasimanymais, kaip išpažintis, dažnas bažnyčios lankymas ir panašiai, tai yra žmonių išgalvotos nesąmonės, kuriomis jie tiki.

    Toleruoju kitas religijas, gyventi jos man netrukdo.

  11. Zdare, nežiūriu žaidimų video, apart tavęs?? Žinok, nei vieno video nepraleidęs pro akis tavo, visi peržiūrėti. Mldc, kurk toliau, puikiai einasi. :)

    O šjp žiūriu
    Whydotą
    The3dviną
    StimoMedia
    Nu ir begėdžius. :D

    Pats neyoutubinau, ir manau nepradėsiu.

  12. Neskaičiau kitų komentarų, tai galit nesakyt, kad kažką kopijavau. 

    Pakalbėsiu ne tik apie Prancūziją, bet ir apskritai, apie visą pasaulį ir grėsmę jam. Visi šitie teroro vykdytojai dar tik pradėjo savo veiklą, ir greitai jie smogs dar stipriau. Nesuprantu jų tikslo žudyti, pjaustyti, kapoti ir daryti panašius dalykus su žmonėmis. Kiek girdėjau gavo kažkoks Lietuvos oro uostas laiškelį su žodžiais "Alah Akbar", nesu tuom garantuotas 100proc, bet tokia žinia pasiekė mano ausis. Ką gali žinoti kada, kur ir kaip jie vėl smogs. Tikrai dauguma yra matę vaizdo įrašus kur žmogui nupjauna galvą, arba jie yra paimami į nelaisvę ir poto su jais yra fiziškai susidorojama. Visa tai yra visiškas nužmogėjimas. Kaip žmogus gali žudyti žmogų? Jau pažiūrint žinias kai nužudo vieną ar kelis žmones esi pakraupęs, o čia atsistoja ir šaudo visus iš eilės su ginklais, nejausdami jokio gailesčio, nepagalvodami, kad kažkada juos pačius nušaus (o taip manau tikrai bus, kadangi Rusija ir JAV pradėjo imtis šitų dalykų tramdymo), bet visgi, kol jų niekas nesustabdys jie tik ir darys terorus ir žudys visus pasitaikiusius akyse. Visas šitas dalykas su Sirijos pabėgelių įsileidimu yra visiška nesąmonė, kadangi su jais gali atvykti ir į Lietuvą ar bet kurią šalį šitoks teroristas.

  13. Koks tolkas krč būt tuo WWE imtyninku, jeigu tu tik vaidini. Savo žodžiuose parašei, kad nesuvokiam kaip reikia 30 min ringe vaidinti, kad mušiesi, bet poto tau nieko neskauda ir yra zjbs. Nuo šito pasakymo tikrai juokas ima. Dabar pagalvok apie kovotojus ( tuos kurie nevaidina o ištikrųjų mušasi ) Jiems lengviau trenkti priešininkui, negu tai suvaidinti? :DD. Tie tavo WWE gauna pinigus už vaidybą, o tikri sportininkai už sunkų darbą. Tokie dalykai nėra sportas man ir niekada to nepripažinsiu. Muštynių sportas tai ne dramos būrelis.

  14. Vyresnysis brolis? Nesvarbu, ar tėvai namie ar ne namie, bet jeigu tokie dalykai vyksta tai tu jį ir bausk, koks skirtumas, uždėk ant PC slaptažodį ir viskas, auklėk, nes jeigu tėvai to nemato, tai vėliau jam bus tik blogiau, nežinau kiek metų jam, bet jeigu tikrai toks bus tai nei mokslų baigs, nei ką, bus visą vaikystę praleidęs prie kompo.

×
×
  • Sukurti naują...