Eiti į turinį

Mindaugas_Maco

Nariai
  • Turinio skaičius

    696
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Mindaugas_Maco

  1. Aš pats iš Mažeikių tai ką žinau pabandyk kokį Karate Danas arba kikboxas būdavo ventoje [ 6-oje ].

    Apie Daną girdėjau daug gerų atsiliepimų, gal reiks kokį kartą užeit

  2. Sveiki. Žinau, kad jei ne žaidime, tai bent forume dar lankosi normalių veidų, kurie neleidžia po 12h žaidime. Taigi, einu link temos. Jau beveik metai, kaip sportuoju sporto salė "štanginėj", bet kadangi nesu tas, kuris sako TAIP papildams, o ir kaip sveiko proto žmogus suvokiu, jog be jų nieko gero nebus :D Tad dabar parsidėjus naujiems mokslo metams, noriu pradėt lankyt savigynos ar šiaip kokį sporto klubą (ne štanginę), bet galvoju, ar ne per vėlu, nes man jau 16. /varzybos žmonės, galit net nekomentuoti.

    PS kreipiuosi į Mažeikiškius. Pasiūlykit kokį sporto klubą, kuriame moko kovos menų (karate, boksas ir t.t.)

  3. Jei būčiau pagr. administratorius, nepasiduočiau mažvaikiams ir už įžeidimus nedėčiau /mute v_p 999999, vietoj to, kad normaliai atsišaut. Vėliau išimčiau šviesaforus, nes jie yra visiškai nereikalingi. Taip pat naujokams vietoj varganų 20k, duočiau 30k. Bet tai dar ne viskas. Panaikinčiau II LVL admin'ą, nes vistiek jo niekas neperka, o jeigu perka, tai iš jo dergiasi serve. Bent jau aš taip darau. Nors ne, nebedarau, nes nebežaidžiu ir greičiausiai nebežaisiu. Turbūt iškilo klausimas, kodėl aš išvis čia rašau, jei nebežaidžiu ir ta valiuta man nereikalinga? Atsakymas paprastas: atimu iš jūsų brangų laiką. Bet jūs skaitykit, aš jaučiu dar parašysiu, nes kadangi nepretenduoju į prizą, tai paredaguot galėsiu, o kol kas čeu bambino-gambino.

  4. Na važinėju su dviračiu šiuo metu pas manes stovi kambaryje, nes skelbo neturim, arba nzn kad turim :D Važiuoju kai reik maudytis, arba po kalnelius, nu per tuos kalnelius suknises dvirati buvau  kartus, abu ratais buktuoti jau :D, bet nieko atlaiko dar.

    foto pavogiau iš google vaizdų, nes tingiu pats daryti :/ P.s bemsa ventyliai xddsprint-xtb-sx1.png

    Kur gaut tuos ventylius? Bei kokia kaina?

  5. Sveiki. Kadangi paskutiniu metu dviratis man tapo geriausias draugas, nusprendžiau padiskutuoti. Šiais metais dviračiu pravažiavau gal 300-400km. Pirmadienį parsivariau naują, su kuriuo jau spėjau numinti 50km.

    Mano dviratis c7fa075386505a348b68a89880db6141209.jpg

    Pasidalinkite ir jūs savo mintimis, dviračių nuotraukomis.

  6. Citroen Xantia

    VW Passat b3

    VW Passat b4

    Scania (taip, esu vairavęs fūrą)

    Renault Clio

    Audi 80

    Opel Omega

    VW Passat (tipo tas pirmasis passato universalas)

    Ford Focus

    VW Vento

    Kaip ir viskas būtų. Teisių neturiu, nes man tik 16 (pirmą kart savarankiškai bėgius jungiau dar būdamas 9m.), tai nei viena nėra mano.

×
×
  • Sukurti naują...