Eiti į turinį

Casteckium_Elementum

Nariai
  • Turinio skaičius

    78
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Casteckium_Elementum

  1. Ir kažką tu čia pizdis , pas mane mažesnė rezoliucija monitoriaus , geresnė vaizdo plokšė ir procesorius ir bf3 MP iki tiek fps niekada netraukia.

    Aha, CPU geresnis :DD

  2. Žadu nusipirkt už kelių dienų HTC Windows Phone 8X. Pirma syki turėsiu Windows phone nežinau kaip jie, ištikro bijau jį imti, bet kas bus tas. Geras telefonas, OS ? Gal kas turit 8x ?

    Nori gal geriau į Lumia 920 pasižiūrėt? Nes HTC nekreipia jokio dėmėsio į WP, kai tuo tarpu Microsoft nusipirkus Nokia supportas žymiai geresnis, + Su HTC negausi Nokia exclusive apps

  3. Šeip tas Samsung Galaxy GIO yra mažas. Geriau už tokia pat suma nusipirk Samsung Galaxy S2 - BET REIKĖS DAR DASIDĖT ~250 LT. Patariu nepirkt, bet jei pats nori tai pirk.

    P.S Kam telefonas skirtas ? - Skirtas paskambint, parašyt žinutes. DAUGIAU NIEKO NEREIKIA ane ?

    Wat.jpg

  4. Ką tu čia vaizduoji pizdute blet.. Ne tau sakiau ir nesigiriu, tema eina koki jam telefoną dabar rinktis, tiesiog pasakiau jog žadu imti todėl ir siūlau, o tu kaip eilinis loxelis lendi? :DD Gal pabučiuok viršaičiui in byby..

    thats-what-she-said.jpg

    Pritrūkai argumentų ar mentalitetas pas tave toks menkas, kad be keiksmažodžių ir be 30 gramatinių klaidų negali sakinio suręst? Ar būtinai nori paprieštarauti?

×
×
  • Sukurti naują...