Eiti į turinį

Tomasa_Kiss

Nariai
  • Turinio skaičius

    656
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Tomasa_Kiss

  1. Atspėk kokią vietą Lietuva užims eurovizijos finale ir laimėk 24 valiutas. Bus tik vienas laimėtojas, išrinktas atsitiktinai iš visų teisingai atspėjusių. Spėti reikia kaip atsakymą į šią būseną.

  2. The Criminal Catcher Part 2

    Jau Šiandien !

     

     

  3. Sveiki, šiandien 5 mėnesiai, kaip esu forumo moderatorius, todėl ta proga pirmiems penkiems pakomentavusiems po šia būsena bus nuimtas forumo įspėjimas. Nepamirškit pasveikinti Domo bei Rolandos.

  4. Nebelosiu sargo ir turiu 70mln nereikalingu. Atiduot galiu laimingajam. I busena kanors parasyk ir gal gausi

     

    +Rep uzdejimas padidina 2x sansu laimeti pinigus :]]

  5. Sveiki, pasidalinkit rusiškom/lietuviškom klausomom dainom/playlistais angliškų nemeskit turiu 700 tai jau viską turėsiu tikriausiai ką siūlysit :D play listą mašinoj būtų laikas papildyt jau :) meskit viską ką klausot, atsirinksiu pats :) metai nesvarbu, naujos senos nėra skirtumo, po windowsų perašymo dingo apie 2k dainų, tai dabar rusiškų turiu vos gal kokia 10, tai manau dauguma įtiks :) lietuviškų vps nei vienos, tai atsirinksiu ką įmanoma paklausyt :D dėkingas :) sumesiu ten tų limonu negaila man jai pasiūlysit kas normalių gabalų ne vieną :)

  6. Sveiki, pasidalinkit rusiškom/lietuviškom klausomom dainom/playlistais angliškų nemeskit turiu 700 tai jau viską turėsiu tikriausiai ką siūlysit :D play listą mašinoj būtų laikas papildyt jau :) meskit viską ką klausot, atsirinksiu pats :) metai nesvarbu, naujos senos nėra skirtumo, po windowsų perašymo dingo apie 2k dainų, tai dabar rusiškų turiu vos gal kokia 10, tai manau dauguma įtiks :) lietuviškų vps nei vienos, tai atsirinksiu ką įmanoma paklausyt :D dėkingas :) sumesiu ten tų limonu negaila man jai pasiūlysit kas normalių gabalų ne vieną :)

  7. Sveiki, pasidalinkit rusiškom/lietuviškom klausomom dainom/playlistais angliškų nemeskit turiu 700 tai jau viską turėsiu tikriausiai ką siūlysit :D play listą mašinoj būtų laikas papildyt jau :) meskit viską ką klausot, atsirinksiu pats :) metai nesvarbu, naujos senos nėra skirtumo, po windowsų perašymo dingo apie 2k dainų, tai dabar rusiškų turiu vos gal kokia 10, tai manau dauguma įtiks :) lietuviškų vps nei vienos, tai atsirinksiu ką įmanoma paklausyt :D dėkingas :) sumesiu ten tų limonu negaila man jai pasiūlysit kas normalių gabalų ne vieną :)

  8. Pirmadienio progą, pirmiems 5 parašiusiems po būseną bus nuimti forumo įspėjimai !

  9. Spėk kokią vietą užims LT eurovizijoje ir gauk 25 kreditus, jei atspėsi. Spėk atsakymu į šią būseną.

  10. 6-ojo gimtadienio proga pirmi 15 pakomentavę į šią būseną, gaus -1 isp.

  11. Pirmi 10 pakomentavę į šią būseną su geru V_P gaus bilietą į Motocross 2016 (turi neturėti bilieto „Šokinėk ir laimėk“).

×
×
  • Sukurti naują...