Eiti į turinį

Extreme_Right

Nariai
  • Turinio skaičius

    2.215
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

2 Sekėjai(-ų)

Apie Extreme_Right

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Vieta
    Vilnius
  • Pomėgiai
    Dulkinu usius ir ausius

Žaidėjo informacija

  • XP
    1,8mln
  • VIP
    Yra
  • Adminas
    1 lygio

Paskutiniai profilio lankytojai

26.442 profilio peržiūros(-ų)

Extreme_Right pasiekimai

Meistras

Meistras (6/6)

861

Reputacija

Vienas būsenos atnaujinimas

Žiūrėti visus atnaujinimus nuo Extreme_Right

  1. Per 2 sav vasiokas taksi darbe daro vien stebuklus ! Matosi kaip taksi darbas kyla i virsu !

    1. Rodyti ankstesnius komentarus  6 daugiau
    2. Laurynas_Burovas

      Laurynas_Burovas

      Tai jūs nenorėkit kad kiltų kaip ant mielių tas darbas, kolkas nematau nieko blogo, jau geriau darbas kad ir vietoj stovi, bet blogyn neina. Aktyvumas mažas? Nu šiandien Gerb. Vasilijavas pražaidęs jau 110 min, o dar tik 11h, tai apie ką mes kalbam.

    3. Domaxz_Intensive

      Domaxz_Intensive

      o kur visos zadetos idejos, ar tai irgi buvo priesrinkiminis marazmas?

    4. Salvis_Gta

      Salvis_Gta

      prieš 44 minutes(-ių), Mister_Taksi rašė:

      Jo, neaktyvus, žmogus turi darbą ir kitų užsieminų realiam gyvenime, ne taip kaip tu, kas dien po 500min sargą pliekdavai. Į dieną pražaidžia 200min~ labai ramiai. Ar tu irgi, kaip Cargo "i diena direktorjus pryvalo prasaisti 230minucy" Užauk, nes mąstymas kaip ketvirtoko

      :91_thumbsup:

    5. Ernestas_Camaro

      Ernestas_Camaro

      prieš 1 valandą, Mister_Taksi rašė:

      Nardau dėl pavo, šnd sakė kartu su įgl rinks.

       

      Ne, o jeigu rimtai, tai labai nepatinka, kai kažką nepelnytai šiukšlėms apipila. Ne pirmas žmogus, kurį palaikau

      Šiukšlei vieta tarp šiukšlių! Amen

    6. Linas_Telia

      Linas_Telia

      prieš 1 minutę, Ernestas_Camaro rašė:

      Šiukšlei vieta tarp šiukšlių! Amen

      aukso žodžiai :91_thumbsup:

    7. Steve_Bond

      Steve_Bond

      2 firma gyvuoja gerai ar ne taip

    8. Denisas_Vileiskas
    9. Afigenas_Mantas

      Afigenas_Mantas

      Tu čia vis dar ašaras lieji kad negavai kandidato, ar dėl to kad žaidėjas turi per daug privilegijų ir dar drk gavo ant viršaus?

    10. Extreme_Right

      Extreme_Right

      @Mister_Taksi o tai kam imti drk jei neaktyvus? Jis pralosia daugiausiai po 60 70min, gal snd ir pralose daugiau bet tai nereiskia kad jis aktyvus, kur visos tos idejos ir t.t? Nei vieno atnaujinimo nepadare, net ne isrinko igl per 2 sav, komanda nepriziuri, tu grubiai sakant neuztenka 100min, suprasciau pav ir igl turetu, atnaujinimu nedaro.

      @Afigenas_Mantas as neverkiu, tik gaila kandidatu kurie pilde ir NE VIENA KARTA BUNA ir jiems nesuteikia sansa, mano nuomone tokia jei drk duotu kitam tai butu rezultatas ir priziureta komanda net gi butu atnaujinimai kurie kazkiek tai taksi darba pakeltu i virsu, o del to kad negavau kandidato as net ne pildziau ir nelosiu sargo nes supratau kad cia nieko gero nebus

       

      Zodziu, gali ginti ta vasioka bet zinokit kad jam px ka sako kiti svarbiausiai jam linksmai praleisti sarga 

    11. Vasia_Carter

      Vasia_Carter

      Sveikas, po tiek laiko vis dar širdele gelia? Pražaidžiu kiekviena diena bent 100 minučiu, kaip ir žadėjau anketoje. Darbas sakai visiškai nejuda ar ne? Neprižiūrima komanda? Padarytas privalomas ts, perstatoma visa taksi baze, kas uzima labai daug laiko, su bumeriu suderinti jau 2 atnaujinimai siam darbui, uz nedarba ar kitu taisykliu nesilaikyma ismesti bent 2 asmenys, dar kokie 6 turi po 3 įspėjimus. Kazkas vyksta vis delto? Visa savaite stebejau darbuotojus, kad pastebeciau kas issiskirs is kitu ir koks ju poelgis, kad buciau uztikrintas kam duosiu igaliotinius. Kartu su jais atairas kvalifikacija bei tasku sistemos. At the end, matei mano anketa ka as zadejau? Gal as nieko nezadejau? anyway viskas in progreso fella heiters

    12. Afigenas_Mantas

      Afigenas_Mantas

      @Extreme_Right Kalbant apie ginimus, jo ginti, prasmės nematau. Tiesiog ne pirmą kartą atsidarius forumą matau kaip tu eilini kartą rašai čia dėl to Vasios xd Tegul turi tas pareigas, tau gi neskauda dėl to.

    13. Extreme_Right

      Extreme_Right

      @Vasia_Carter LABAI DIDELI DARBA PADAREI TAKSI DARBE TAIP IR TOLIAU.

    14. Lukas_Mirror

      Lukas_Mirror

      NUSIŽUDYKIT HEITEREI. PEACE !!!!!!!!!!! :95_v:

    15. The_Bass

      The_Bass

      Ką norit tą sakykit, pasiima kokią nori valdžią ir tik tada daromi atnaujinimai, baisu žiūrėt kaip šitas serveris virsta šūdserviu, žodį į atnaujinimą įgauna tik komandos narys pasiėmęs valdžią, man vasia poxuj, kad tu direktorius ar kas tu, bet faktai kalba už save, per rinkimus tu šūdą malei ir tiek, gali nesiginčyt net, idėjos, ką žinau, nei aš neįgyvendinau jų nei tu jų įgyvendinsi, bazės perstatymas ir pasižadėjimas pražaist 100 min nėra atnaujinimai, smagu, kad tu supranti žaidimą kitaip, tačiau kaip ir visi ginčijasi, buvo vertesnių kandidatų, juolab, kad senbuviai serverį pradeda palikinėt, atsiranda nauji veidai, kuriuos per visokius rinkimus stengias uždusinti va tokiais kandidatais/direktoriais kaip tu. Gali dusint tais įspėjimais, bet jei tiesa yra akivaizdi, ji ir liks tokia, ir nematau tikslo, ką jūs bandot įrodyti, versdami puslapius atgal, faktas toks ir nieko nepakeisit, kas panorės, tas ir gaus tą postą, paprasti žaidėjai yra antraeilis planas.

    16. Extreme_Right

      Extreme_Right

      Nors basai as taves nekenciu bet tu parasei gryna tiesa

       

      @Vasia_Carter

      @Kornelijus_Kornis

      @Arnas_Max

    17. Lukas_Mirror

      Lukas_Mirror

      @The_Bass KĄ TU INVALIDUME GALI KOMENTUOT TOKIAIS ATVĖJAIS, KAI SAVO FIRMĄ ŠŪDŲ DUOBĖJ LAIKAI, IR PISI VISIEM DARBUOTOJAMS ĮSP, KAI KANORS APIE TIESA PRAKALBA. DARBUOTOJAI RANGO PAKĖLIMA ŽAIDIME GAUNA TIK PO 2 PARŲ, KVALIFIKATORIAI NAUJOKAI VISIŠKI IR NESUGEBA KOMUNIKUOT SU VALDŽIA, IŠKVIETIMUS BUGINA KAS NETINGI, IR NEI PATS TU NEI KAS KITAS Į TAI NEŽIŪRI, KOL KASNORS NEPRADEDA NORMALIAI RĖKTI RACIJOJ. TAIP, KAD TAU ŠITOJ SITUACIJOJ REIKĖTU SUBINE ĮRAUKUS TYLĖT. AI PAMIRŠAU, KAIP TEN SU ATRANKOM? 4 ATRANKOS Į SAVAITE NORMALU ? MAFIJUOSE/GAUJUOSE TURBŪT TOKIO DARBUOTOJŲ JUDĖJIMO NĖRA KAIP PAS TAVE DIREKTORIAU DIDYSIS K**

    18. The_Bass

      The_Bass

      tu protini invalide visų pirmą išjunk caps locką, jei tu esi loxas ne mano problemos, taksuose duxelis jibanas įspėjimą sugeba gauti, kurva galvą išsitrink nahuj, o jei kažkokiam duxui nepakėliau rango tokiam kaip tu, plz cry me a river man, parašai į jibaną /sms ir pakeliu jibaną rangą seni. O toliau net nekomentuosiu, buvai np pav/drk buvai žlugęs, laikot po 10 darbuotojų, kai niekas net iškvietimo nesugeba priimt tai ką žinau, mažiausiai tau kalbėt apie taksi supistas invalide.

    19. Steve_Bond

      Steve_Bond

      Kiek esu toje taxi firmoje, nebuvo nusiskundimų ir ispėjimu nedėdavo už tiesa. Būdavo naujokų kurie ateidavo ir iškarto bugino. Bet tai neproblema juos iškarto nubausdavo.

    20. Lukas_Mirror

      Lukas_Mirror

      @The_Bass GAL TU JAU PASIŽIŪRĖK KOKIUS ŠUDUS VAPSI IR PASIGYDYK PROTINI INVALIDE :4_joy:

    21. The_Bass

      The_Bass

      jei tavo smegenys nesukramto ką parašiau, pradėk daryti išvadas protini invalide

×
×
  • Sukurti naują...