Eiti į turinį

Kornis_Diesel

Nariai
  • Turinio skaičius

    2.175
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Kornis_Diesel

  1. Sveiki, norėčiau pasiūlyti filmą apie vasarą, draugus ir linksmai leidžiamą laiką;)

    Filmo pavadinimas Vasaros Karaliai, gal dauguma matėt bet vistiek ;)

    Sudomino :)

    Na, siūlyčiau pažiūrėt "2 ginklai", "bėgančios kortos".

  2. pas teva b5+ ta pati vaziuokle nu, 3 metai birzeli bus be jokiu gedimu, nei vaziuokles nei ka. ( nu ten oro filtrus keite,tepalus,zvakes ir t.t nes tai butina ). Passatas mates visko, ir po 30km zvirkelio ir lygaus esfalto lyg angelo subine. Aisku, daugiausiai vazineja mieste, net kai Kedainiuose visi keliai geri, nera problemu tai ir vaziuoklei zjbs.

    Kaip Luciano ir sake, priklauso nuo vairavimo stiliaus ir keliu.

    Tikėjaus tavo komentaro (iš gerosios pusės aišku). Tai, kad tėva vectrai tas pats va paskutinį kartą keitėm oro ir kuro filtrus ir viskas.

  3. Nelakstysi šunkeliais, vengsi didesnių duobių ir problemų kaip nebūta, visada didelę reikšmę sudaro važinėjimo stilius ir kur tu važinėji. Jeigu būtų taip blogai, kaip kai kurie apie aliuminines pakabas kalba, tai mieste tik vieną kitą audę ar passatą pamatytum, o juk jų rieda gatvėse nemažai, tiesa? :)

    Taip gryna tiesa. Tėvas turi Vectra 2004 metų, ten taip pat aliuminė važiuoklė tai saugo kaip savo akį. Bet jau turim 2 metus ir jokių problemų važiuoklei net nebuvo, apart gumas :D

  4. Pirma susitaupyk bent jau iki 3 tada jau burbėk. Suprask nauja mašina,gal tu ją prižiūrėsi bet iš kur pas tave įgudžiai ir žinai kad jos nesudaužysi/nesubraižysi?

    Vienu žodžiu man prie širdies e36,e30,e28 bet e28 nepirksiu nes jo kainos tragedija.

    Oj viruti patirties turiu kak nada.

  5. Žmogiškas palaikymas nebent. Aš suprantu jog palaikymas yra svarbus, nes kai Lietuva atkūrė Nepriklausomybę, nemažai buvo regėt Ukrainos vėliavų, BET jie palaikė gyvai, o ne feisbuke :)

    Ką tu šausi, kai keliai į Kijevą uždaryti

    Aš storas mane įleist tūrėtų, būčiau barikados dalis.

  6. Man asmeniskai patiko sitas pasakmas.. na tikrai.. lietuvaiciai nuolatos skundziasi.. seimas daro nesamones bet niekas nieko nedaro.. (aisku seima patys issirenkame) Na ukrainoje nesamones prasidejo ir sukilo .. Aisku ziauru ziureti i tas galima tuoj bus vadinti "Zudynes" , taciau ranku sudejus ir nieko nedaryti negalima.. Rusija ir Europos sajunga.. tikrai tikrai geresnis gyvenimas butu jiems esant ES.. juk nebereikalo tiek valstyviu stoja i ES.. juk nevien del valiutos ar pavadinimo.. :) na bet tai tik mano nuomone :)

    Ukraina kai nuvers tą tariamai "valdžią" jie tą dieną švęs kaip mes, kad švenčiam Lietuvos nepriklausomybės dieną, nes pagaliau išsivaduos iš tos supi*tos Rusijos pinklių, bei tiek iš savo valdžios. Na manau Lietuvai ir reiktų truputį įbaugint visuomenę kuri naudojasi lietuvių ramuma ir atsipūtę vagia mokesčių mokėtojų pinigus, bei senelių pencijas.

  7. iš kur gi tu gausi tiek pinigų tokiom mašinom nusipirkt?Bl nebefantazuok gal jau...

    Iškur žinai, kiek turiu lt?

    Sapnuojat apie tokias masinas apie kokias verslininkai dar nesapnavo o cia vaikai po 16m apie bmw 2010 sapnuoja.. Atsipeikekit, sedesit kaip dauguma is kaimo uz Golfo 3 ir patenkinti lakstysit, geriausiu atveju e36 uz 3k paimsit ir rusiska bendzina pilsite is garazu kad iki pardes uztektu..

    Bisky atsipeikekite ir pagalvokite geriau. Dauguma sako kad va man tevai cia taupo nuo gimimo, tau sueina 18m, sakykim turi 20k litu susitaupes tai 2k ant teisiu 15k ant masinos, 1k ant draudimo, 1k ant bendzino savaitei kitas ir paskutinis tukstantis geriu su chebra, 18 gimtadienis. Paskui sulaukes 18 metu, neturintis darbo, turintis gera masina gyveni toliau ant tevu sprando, susirandi darba pradedi dirbti gauni max 2k i menesy, issinuomuoti vienam brangu bet isseini geriau ir nomuojiesi chata ir vel 20 metu taupai jau is savo algos ant savo nuosavo busto. Tai ar nebutu geriau tuos 15k isleisti ant pirmo inaso i buta ar nama kad ir ka ten pirksi. Ijunkite smegenis o ne sapnuokite, o visu pirma dar ir tas teises issilaikykit pirma. Antra, jeigu sakysi kad cia apie kokias masinas svajojat kad vairuosit, taip tema ir vadink ir aprasyk o ne "Pirmoji masina"

    Joptvajmat ne 2010 metų... :D O 2004, skirtumą randi? Jau geriau be mašinos sėdėsiu bet į 3 nelipsiu. Dėl hatos sutinku.

    Geriau antras guolis netaip rūdija kaip trečias, e36 už 3k tikrai jau gera varianta gali pasiimt. :P

    Aišku gali :D

  8. Manau bus audi a8, a6 2,5 TDI, o jei ne tai tada norėčiau GOLFO 5, dėkingas mamai liksiu, nes ji nuo pat gimimo taupo man ant teisių ir ant automobilio.

    Buvau užsivedęs ant motorolerio, bet tėvai perkalbėjo ir sako taupyk ant mašinos ;d

  9. gal atiduos tėvai fiat bravo 1.6l arba žinoma labiau norėčiau savo tai galvoju papigiai kokį projektėlį e36, gal net e30 norėčiau arba gal kokios lados 1300 ( va straipsnis kad įsivaizduotumėte kokios norėčiau http://automanas.lt/raumeningasis-lada-penktokas ). Tai tik tiek, manau visata yra įgyvendinama :)

    Kažkada ir buvo kilus mintis kad E30 projektą su rožiniais ratais :D Bet pagalvojau gi tinginys esu tai nekažką :/

    Jeigu čia svajonė - gal ir neblogai, bet pirma mašina - ne ne ne ne..

    Juk pirmą mašiną vistiek labai daug šansų, kad apibraižysi (arba tau apibraižys ;) ) parkavimosi vietose (pvz. parduotuvių aikštelės). Neturėsi dar tų įgūdžių - ant ledo paslydus turbūt nebūtų labai smagu apdaužyt tokią mašiną įlėkus į griovį? O dar ir greičiausiai neturėsi tų automobilio priežiūros, remonto įgūdžių. Turint prastesnę mašiną, tikrai nesijaudinsi taip smarkiai, negu turint tokią, jai pvz. ant kėbulo pamatysi vieną kitą rūdelę.

    Kas tiesa tas nemelas. Tėvuko opelis bus mano auka, lavint įgūdžiams :D

  10. Hmmm,jeigu kurią pirmą vairuosiu tai būs Chrysler Grand Voyager 2,5TDI ( Tėvų mašina,bet pohuj,idėtos naujos forsunkos ir viena papildoma tai trauka gera ).

    O šiaip jeigu pirkti tai bus E34 spėju,kadangi dėdė žino kur rasti pigiai ir gerą.

    Vairuosiu tai taip pat tėvo Opeliuką, o nuosavos norėčiau E60 arba Golf 5 (DREAMS) :D

  11. ** tau motopyrka, imk sarg valiutos ir bus gerai. :D

    Aš išpradžių galvojau apie tai, bet apsigalvojau :S

    Aš pats Piaggio Zip vairuotojas buvau, tai apie Piaggio gamintoją nieko blogo pasakyti negaliu. Draugas turėjo Piaggio NRG, nusiskundimų neturi iki dabar, viskas tvarkoj.

    Manau pirk :)

    Dėkui už nuomonę :)

    Vieni iš patvariausiu variklių, bet bėda jog dalys netinka nei nuo mineral vertican nei nuo horizontal, visas variklio dalis sunkiau rast, bet tai nebė da šiais laikais.

    Dabar pilna tų dalių, dabar dažnai Gillera leidžia dalimis ir Piaggio tai dalis tinka abiems :)

    Pats kai ieškojau pyrdos rinkausi tarp Nrg Ir Aerox tačiau išsirinkau Aerox.Bet šeip kiek skaitinėjausi apie juos ir kitų nuomonių klausiau tai sakė tikrai geri ,tad jei tau jų kaina tinka ir jie tau taip patinkka tai jamk.

    Kaina nėra didelė 3k dar paderėjus ir turi :) O šiaip ir roxas neblogas dar nesu apsisprendęs ką pirkt, tiesiog įdomios jūsų nuomonės ;)

×
×
  • Sukurti naują...