Eiti į turinį

Emilis_Crysass

Nariai
  • Turinio skaičius

    428
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atnaujinimai parašė Emilis_Crysass

  1. [URL=https://www.part.lt/perziura/f4745bc0e7f24ee964b7fc6bd4a00b85158.PNG]f4745bc0e7f24ee964b7fc6bd4a00b85158.PNG[/URL]

     

     

    Sitas tai pamoinas.

    1. Jim_Profaci

      Jim_Profaci

      @Garis_Kaminskis zmones sako zmones zino ane

    2. Jim_Profaci

      Jim_Profaci

      Bet tu nieko neatsakai logisko, ir nelosi sargo bet kisi.kitus sarginius, kur yra tavo protas? Utilizuotas cj

    3. Emilis_Crysass

      Emilis_Crysass

      Ir vel tu pizdish seni.... Seni kad tu vakarais po darbo vienas atvaziuoji iki aiksteles muzikos pasiklausyti ir prieini prie kitu paprasyti kad pavaisintu cige tai dar nereiskia kad tu draugu turi. Kas tave isleis is fanierkes i pajuri vaziuoti , jibasinsi kaip jibasinai seniau. P.s dar prieisi kita karta prie musu kad cige uzvaisintu is mokasino per liulia gausi. Ir siaip dar asmeniskai prieisiu paduchinti tave.

    4. Emilis_Crysass

      Emilis_Crysass

      @Jim_Profaci tai kad jis uz ducha mieste , visi ji duchina , nes blatna is saves stato , o uz bazara niekada neatsako. Ir masinoje kaip triohala dar uzsirakines tada sedi. Galvojau kad cia bent nesireiskia tiek , bet ir cia is saves autoriteta stato... Uzmatysiu ji dar kada aikstelej nufilmuosiu kaip uzsirakines sedi ir triohina islist pabazarint. Tegul visas sargas zino apie sita duchena.

    5. Emilis_Crysass

      Emilis_Crysass

      Ai eik tu nachuj net pamoina su tavim sneketi... Ir vel masinoje uzsirakines sedesi... Sakau pamoina net su tavim cia rasinetis nes bent sarge pritapt bandai, nes laido riteris... Nieko daugiau nerasysiu nes cmo esi,bet uzmatysiu aiksteleje, nu ir krw jeigu vel uzsirakines sedesi uzstatysim masinom galesi nors ten 24h prasedeti. Arba zinant tave tai musarus tsg iskviesi.

    6. Jason_Qnert

      Jason_Qnert

      @Garis_Kaminskis dusk išgama. Bent nesiuntinėja Michelei valiutos, kad su Tavim bendrautų, daunas realybėj plytom mėtytas dar už ekrano bandai čia kažką įrodinėt. Bybį graužk.

    7. Jim_Profaci

      Jim_Profaci

      @Garis_Kaminskis apie aikstele neneigi, del rukymo tikiu kad neprasai a kazko, bet kodel aikstele i sali patraukiama?:DD Darosi vis idomiau ir idomiau

    8. Jim_Profaci

      Jim_Profaci

      Nu ble as tai nefotkindavau sarginu kai pamatydavau :/

  2. [URL=https://www.part.lt/perziura/872be330f63e24a16d17c8fd407d4659537.png]872be330f63e24a16d17c8fd407d4659537.png[/URL]

     

    @Misha_Tikras  Dar cia pamutinsi mane ir vel eisi i parduotuve saskaitos pildytis kad atsibaninti forume.

    1. Bige_Murcialago
    2. Misha_Tikras

      Misha_Tikras

      MUTINAU, MUTINU, IR MUTINSIU TIK TAVE VIENA MIELASIS, IR NEBAISU MAN TAVO GRASINIMAI, IS MUTES NEISEISI BRANGUSIS

       

                                               BUCKIS TAU

                                             :23_stuck_out_tongue_closed_eyes::23_stuck_out_tongue_closed_eyes::23_stuck_out_tongue_closed_eyes::23_stuck_out_tongue_closed_eyes::23_stuck_out_tongue_closed_eyes:

    3. Shelby_Cobra

      Shelby_Cobra

      putino putins ir putinsis iki amžinybės

    4. Emilis_Crysass

      Emilis_Crysass

      @Ferdinand_Porsche grizk i realybe fanierkini sizofrenike. Tu net slyvos neiperki bomziuk vazineji su nupuvusia masina is pasalpos kad balta bilieta turi ir bandai primest cia kazka. 

    5. Emilis_Crysass

      Emilis_Crysass

      Kad tu pisk gydytis sizofrenike. Vileikoje uz kojiniu skalbima leido prie sampo pasedeti tai kad nepasijaust nuskriaustu atejai i sarga primest mažoru save , bet esi uz d kuris smaukydamas pries bemsu skelbimus isivaizduoja kad kazkada vairuos tokia. Nuliudinsiu tave nes visada uz d busi ir toliau vileikoje niuhinsi slepa

    6. Emilis_Crysass

      Emilis_Crysass

      Iskaudinau bomziuka , tai cia savo sizofrenines litanijas pradejo rasyti is vasaros g. 5. Pakaks isivaizduoti kad vairuoji naujausius bemsus ir tavo tevai turtingi , grizk i realybe siuksle. Bomzas esi ir niekada normalios masinos gyvenime nevairuosi susitaikyk su tuom duchena.

    7. Emilis_Crysass

      Emilis_Crysass

      Suduk suprantu esi lygotas ir vsio takoe, bet tu skirk kur apie tave kalbama ir apie kitus. Ten i tave adresuota buvo , o ne i mano tevus. Vargselis ir adresa savo namu pamirsai vasaros g. 5 . Shiza gerokai cirdaka tavo apemus. Pasalpa taupykis, o ne ant sargo leisk tai gal po 30 metu galesi ipirkt e46 kiaura.

    8. Emilis_Crysass

      Emilis_Crysass

      Gydykis sizofrenija pankas. Jau 5 metai kaip teises turiu ir masina. I darba peskodralu eisi , o ne su cla 250 shizike. Baigi kalbas nes supratai kad uz d esi.

    9. Emilis_Crysass

      Emilis_Crysass

      Jasnaaaa negana to kad sizofrenikas bet dar ir pydaras. Nerasyk tu savo schizofreniniu tekstu , visi puikiai zino kad tu fantazioras. Vairuoju tokia masina pries kuria tu pastoviai smaukai atsidares autopliusa.

    10. Emilis_Crysass

      Emilis_Crysass

      Bachuras bachuro nekviestu i tulika pydaraste. Blet manes tai nejaudina masinos , mane jaudina paneles grazios. Gal vis gi tu susimastyk , jeigu pagauni stajaka ziuredamas i bulkas b3 surudijusias ir kvieti bachurus kartu su tavim i tulika eiti.

  3. Sveiki gal yra f10 savininku ? 535i. Pradejo kalenti Vanos systema. Gal galit pasiulyti meistriukus kurie normaliai gali sutvarkyti... Jau pradedu prarast vilti kad sutvarkys. Per keletas meistru pravaziavau krapstesi , krapstesi nieko nepadare...

    1. Rodyti ankstesnius komentarus  9 daugiau
    2. Emilis_Crysass

      Emilis_Crysass

      @Rokas_Wanted vaziuosiu jeigu niekas nieko nepasiulys.

    3. Dominykas_Voyaz

      Dominykas_Voyaz

      XDDD seni supranti ant kiek tu degradaves žmogus esi? tu čia flexini ta savo f10 kai artimiausius 7 metus stroikėse pas tėva pahalinsi

    4. Rokas_Wanted

      Rokas_Wanted

      bent i alytu atvarytai masina tai visi uz galvu susieme, nezinotu nei nuo ko pradet, nors yra vienas veikejas is prienu megstu BMW, bet ten eiles pas ji ziaurios, kaune atrodo jis buna.

    5. Dominykas_Voyaz

      Dominykas_Voyaz

      nueik i lv projektą pasiklausk gal ten kas padės 

    6. Edgaras_Brigada

      Edgaras_Brigada

      Tai varyk i krasta auto o ne į vasios garažus

    7. Emilis_Crysass

      Emilis_Crysass

      @Dominykas_Voyaz pizdu , tarkim. Bet geriau negu tu artimiausius 10 metu maxej uz minimalke jibasinsi bei sarga zaisi ir doneitinsi ant unbanu ir valiutos kad admina nusipirkti tik kad taves niekas neisbanintu ir neiskickintu. Nezinau , nezinau seni manau tu cia esi degradaves zmogus.

    8. Emilis_Crysass

      Emilis_Crysass

      @Rokas_Wanted tai vilniuje lygiai tas pats zinok :D yra gal jo kontaktai ?

    9. Rokas_Wanted

      Rokas_Wanted

      865089133 Dirbam: Pirmadienis - Penktadienis. Nuo 9h iki 18h snd cj nekels

    10. Emilis_Crysass

      Emilis_Crysass

      @Garis_Kaminskis tu dachuja bapkiu turi gali sau leisti ir betmena ir efke ir slyva. Visas Dream garage ten pas tave. Edgos nuotrauka dar uzsimetes tp pasipontuoti ? :DD

    11. Edgaras_Brigada

      Edgaras_Brigada

      Kontaktu prasu... varyk bl i normalius servizus sumokėsiu stolnyku daugiau, ber važiuosi normaliai, o tie nosiai tai supis dar labiau:D

    12. Emilis_Crysass

      Emilis_Crysass

      @Garis_Kaminskis seni jeigu tu ten turi kokia perpuvusia e39 nu tai kam cia rasai tp nevargstu random servisus vazinedamas. Tp ta masina islaikyti nieko nekainuoja... Ir jeigu cia manai kad turi pinigu ja islaikyti nu tai ka as tau galiu pasakyti... Graudi ta realybe, bet nieko nekainuoja tos masinos islaikymas. Ir jeigu galvoji kad turi pinigu vien is to kad gali islaikyti slyva tai nezinau , susimastyk.

    13. Emilis_Crysass

      Emilis_Crysass

      @Edgaras_Brigada gi ne visi mestrai yra chujovi. Isties yra geru meistru. O krastoj tikrai ne stolniku daugiau sumokesi.

    14. Edgaras_Brigada

      Edgaras_Brigada

      Geras meistras kur be kasekų padaryt gausis biveik servizo kaina

    15. Lukas_Mirror

      Lukas_Mirror

      TA PRASME ANT KIEK TURI BŪTI NEMĄSTANTIS, KAD TOKIŲ KLAUSIMŲ ATEIT KLAUST Į FORUMĄ KUR DOMINUOJA IKI 18 METŲ PACUKAI, KUR GERIAUSIU ATVĖJU KĄ GIRDĖJO APIE KOKĮ SERVIZĄ TAI IŠ TĖVO ŠNEKŲ. AR ČIA TAS ATVĖJIS KAI NORIU PASIGIRTI KOKĮ ŠLAMŠTĄ TĖVAS NUSIPIRKO, BET REIK KAŽKAIP ĮTIKINAMAI PAKLAUST FORUME, KAD VISI GALVOTŲ KAD TAVO ??

    16. Emilis_Crysass

      Emilis_Crysass

      @Lukas_Mirror gyliai pochuj man tas pontas tavo nes as cia nezaidziu nei man idomu ka apie mane cia galvoja kiti. Visu antra ne visi cia 18 metu. Yra ir normaliu. Ir ta prasme jeigu tu toks protingas kokio velnio ta sarga zaidi ?

    17. Petras_Grazulis

      Petras_Grazulis

      @Lukas_Mirror, tai būtent, kad jis nemąsto, nežinau, bet sarginiai bando sukurt įvaizdį, kad realiam gyvenime šaibas varto, nors socialiniu intelektu (Apskritai intelektu) nespindi, kaip šis tėvų numylėtinis.  Jūs nesuprantat, ant kiek graudžiai atrodot, kai ateinat reikštis į 2004 žaidimą ir kurį žaidžia 15-18 metų jaunimėlis. MAN POHUI KĄ GALVOJA KITI, pohui būtų susivoktum, kad tam yra įvairios grupės fb, bet ne ateisiu į sargą anonimiškai parašysiu. Idiotu kultas čia susiformavęs jau. P.S seni gali neatsakinėt, vistiek tau pohui, šaibas vartai, aš *. Ačiū ir ate.

    18. Rokas_Wanted

      Rokas_Wanted

      nu paziurejus i autoriaus profilio nuotrauka ir virselio tai viskas aisku

    19. Rokas_Wanted
    20. Zero_Mix

      Zero_Mix

      Kodėl tik į sarg foruma paklausiai apie savo ta f10? tai nuvaryk į mc slime projekta ir ten paklausk

    21. Dominykas_Voyaz
  4. Bachuras su rageliu filmuoja :4_joy::4_joy::4_joy:

  5. Antradieni einu laikytis praktinio vairavimo egzo. Kas is kelinto karto islaike? Kokias klaidas darete dazniausiai? 

    1. Rain_White

      Rain_White

      Iš antro karto.

      Pirmą kartą laikydamas pabaigoj atsipalaidavau ir nebežiūrėjau į ženklus, ko pasekoje, kad ir visiškai nereikšmingą padariau klaidą, kainavo egzaminą neįskaitytą padarius kritinę.

    2. Freddy_Orton

      Freddy_Orton

      as ir eisiu laikyt, tai ir man idomu butu ka daryt, ko nedaryt

    3. Rain_White

      Rain_White

      prieš 1 minutę, Freddy_Orton rašė:

      as ir eisiu laikyt, tai ir man idomu butu ka daryt, ko nedaryt

      Stebėti ženklus, dažnai žiūrėti į galinį ir šoninius veidrodelius, iš anksto planuoti savo veiksmus, rikiuojantis žiūrėti per petį bei važiuoti tinkamom pavaromis. Čia būtų pagrindiniai faktoriai į kuriuos jie kreipia dėmėsį labiausiai.

    4. Giedrius_Gangs

      Giedrius_Gangs

      Iš+pirmo+karto,

      Pagrinde+tai+reikia+stebėti+atidžiai+ženklus,+nes+per+egzaminą+tavo+marštutas+nebus+be+kokių+nors+gudrybių. Tokie+dalykai+kaip+-+Greičio+zonos,+Vienpusiai+keliai+(Nes+lengva+pasimauti+ir+sukant+į+kairę,+įvažiuoti+iš+antros+juostos).+Bei+beabėjo+būk+atidus+atidus+perėjose,+nes+dar+vienas+dalykas+kuriam+lengviausiai+turbūt+gaut+kritinę+klaida.+ir+dar+vienas+labai+svarbus+dalykas+-+Dairykis+būtinai+pro+petį,+ir+kuo+akivaizdžiau+kad+tai+matytusi.

       

      Sėkmės+laikant+!

    5. Zygis_Fanta

      Zygis_Fanta

      iš pirmo neišlaikiau, nes prieš išlipdamas iš automobilio neužtraukiau rankinio stabdžio.... sad

    6. Emilis_Crysass

      Emilis_Crysass

      @Zygis_Fanta instruktorius sake, kad uz tokius dalykus kritiniu neduoda. 

    7. Liudas_Hugo

      Liudas_Hugo

      Is+pirmojo+islaikiau,mano+klaidele+buvo+tokia,kad+poroj+gatviu+reikejo+laikytis+arciau+desinio+krasto,cia+galioja+ten,kur+i+viena+puse+po+viena+juosta+ir+tikrai+plati+juosta,nesilaikyk+vidurio,kuo+desiniau+visuomet,posukiu+aisku+nepamirsk+aikstelej+ir+panasiai,rikiuojantis+ziurek,kad+nepagautu+ant+kokios+trumpos+istisines+linijos,per+peti+visuomet+paziurek,nerodyk+posukio+per+anksti,nes+man+sake,kad+kartais+per+anksti+parodau+kai+dar+tipo+iki+sankryzos+yra+koks+mazas+i+kiema+ivaziavimas.+o+siai+sekmes,svarbiausia+per+daug+nestradalink+:D

    8. Kenneth_Evans

      Kenneth_Evans

      prieš 45 minutes(-ių), Zygis_Fanta rašė:

      iš pirmo neišlaikiau, nes prieš išlipdamas iš automobilio neužtraukiau rankinio stabdžio.... sad

      ha lohas

    9. Osvaldas_Rupsa
  6. Feels bad man. 

    6eefa699fe244e3a09ae68927a5c056a295.png

    1. Mister_Taksi

      Mister_Taksi

      ir nesuprasi ka tu cia parodyt norejai

    2. Emilis_Crysass

      Emilis_Crysass

      Kad kai gaudomas buvau pasibaige degalai.

    3. Mister_Taksi

      Mister_Taksi

      ai nu. I guess im blind

  7.                    

    1. Kipras_Nos

      Kipras_Nos

      niekam neįdomu

       

    2. Emilis_Crysass

      Emilis_Crysass

      @Kipras_NosTu irgi esi niekam neidomus , ir cia faktas.

  8.  

    1. Belavino_Siela

      Belavino_Siela

      3h mano rekordas, nuo belavino respect erzintojau <3

    2. Tadelis_Litai

      Tadelis_Litai

      Maladiec kad nuo musaru begioji taip ir reik tiems tinginiams

    3. Emilis_Crysass

      Emilis_Crysass

      @Tadelis_Litai Bent jau gerai papraikaituoja kai gaudo mane, bet gaila taip ir nepagauna.

    4. Tadelis_Litai

      Tadelis_Litai

      tai ir aš kai buvau spėjas uzpisti tai uzmeta bega pamato kad su nrg iškart nuima

    5. Emilis_Crysass

      Emilis_Crysass

      @Tadelis_Litai Nesikeicia ta teisesauga tiesa sakant db isvis izi nuo ju pabegti kadangi dirikus ima malalietkos - doneiteriai.

    6. Tadelis_Litai

      Tadelis_Litai

      Aš donoras tai nestumk :D

       

    7. Emilis_Crysass
    8. Tadelis_Litai

      Tadelis_Litai

      Pats sau fainas :D

    9. Emilis_Crysass
  9. FUCK THE POLICE!

    1. Eimantas_Grant

      Eimantas_Grant

      kdl ''fuck the police''?

    2. Emilis_Crysass

      Emilis_Crysass

      Nes tik taip sistema veikia

       

  10. FUCK THE POLICE

     

     

×
×
  • Sukurti naują...