Eiti į turinį

Domas_Vakms

Nariai
  • Turinio skaičius

    394
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Domas_Vakms

  1. Ką daryčiau, jeigu būčiau pagrindinis serverio administratorius?

     

     

    Pasiimčiau bazooką ir iššaudyčiau visus serverio žaidėjus, he he heeeh. O jeigu rimtai kalbant, tai tiesiog uždaryčiau serverį ir Sarg.lt žmonėms pasakyčiau, jog tegul eina gyvent realų gyvenimą, o nesėdi toje mažoj dėžutėj ir nekovoja dėl kažkokių pavaduotojų, direktorių ir kitų virtualių šūdų, nes žinot dėl ko neverta? Nes visi tie pasiekimai žaidime ir lieka žaidimų ribose ir tarkim jei visam laikui nulūžtų Sarg.lt projektas visas jūsų praleistas laikas ir užkalti milijonai, verslai kibernetiniai ar Sandkingai tiesiog taptų virtualios dulkės. Pagalvokit serveryje yra žaidėjų, kurie turi 4, 3, 2 milijonus patirties taškų. Tarkim jei pagal xp apskaičiuotume pražaistą totalų laiką, tai gaunasi iš 4 milijonų xp - 277,77.. Dienos.. Jei suapvalinus, tai galima sakyt šis žaidėjas išsibraukė iš savo gyvenimo visus metus, tai yra pz, įdomu būtų paklaust jo, ką jis nuveikė tiek laiko žaisdamas.. Aš pats turiu apie 1,700,000 xp ir pagal /top10 bendrą xp esu gal 113 vietoj. Aišku, šis projektas nėra jaunas, jam jau penkeri metai, bet vis tiek tas pražaistas laikas gali būt panaudotas žymiai prasmingiau. Bet kame yra bėda, jog daugumai žaidėjų jau šis žaidimas įlindęs gyliai į smegenis ir jeigu užsidarytų šis projektas 80 procentų žaidėjų, o gal net 90 procentų žaidėjų ieškotųsi kažko panašaus į Sarg'ą ir toliau žaistų. Nes esu stebėjęs situacijas, kurie gaudavo šiame serveryje rcon'us, jie eidavo lošti kituose serveriuose ir grynai Sarg.lt pakaitaluose. Žodžiu Sarg.lt yra kaip narkotikas, bet jūs net nejaučiat to, būtų įdomu paklaust kiek žmonių ryte tik atsikėlę jungiasi į žaidimą, pamiršę nusipraust, pavalgyt (aš pats kartais taip darydavau, tačiau jau dabar išaugau iš to).. Kyla klausimas dėl ko šitai rašau? Rašau, nes noriu pasakyt, jog toliau keltumėt ridas iki ryto, sėdėtumėt užimtuose klubuose po 4 - 5 h be jokio išdidumo ir saiko ir siektumėt direktorių virtualioj erdvėj ir be abejo užimtumėt /varzybos pirmąsias vietas! Sėkmės sargiečiai laimint šį konkursą :)

  2. Jeigu nori numest svorio, tai valgyk įvairias košes (grikiai ypač padeda, nes jie kaip ir patys "degina" rebalus), nepersivalgyk ir susiderink miegą, kad būtų pakankamai organizmui, tuomet patarčiau dar pakankamai bėgiot, nes bėgiojant ir šiaip užsiimant kardio treniruotėmis greitėja medžiagų apykaita. Riebalų visai turėtum atsisakyt ir kaip čia vienas viršuj minėjo, taipogi valgyk pusryčius.

  3. Čia galima ginčytis ar įgimtas sutrikimas, ar tampama tokiais. „Homoseksualumas yra ne įgyjamas, o įgimtas, tačiau kol kas neaišku, ar tai lemia genai, ar priklauso nuo hormonų poveikio vaisiui gimdoje“. Čia pagal wiki teorijas, bet visaip kartais būna, net kartais aplinka suformuoja tokį žmogų, jei vyras auga moteriškoj aplinkoj ir nemato vyriško pavyzdžio, tai gali ir dėl to, bet visaip čia gali būt.

  4. Logitech Z623 - Esu turejas pats sita komplekta, yra 2.1 audio sistema su 200 rms zemo daznio kolonele. Kambaryje jos groja puikiai, nieko netruksta nei zemo daznio nei auksto tik aisku viska reikia normaliai susireguliuoti ant kompiuterio kaip filtrus, equalizer ir panasiai. Gaila is tikro kad jas tik turejau veikiancias ir neveikia dabar. Tiesiog ijunges i lizda elektros junginejau koloneles ir aisku sutrumpino isimete zyzimas ir jokio garso, taip kad teko atsisveikinti ir guli jos po lova jau.

    Logitech Z906 - Koloneles sitas esame naudoje darbe, labai puiki 5.1 audio sistema kuria tikrai irgi negalima nusivilti, zemo daznio gal ir maziau turi, bet del garso kokybes nera del ko skustis, puikiai tinka zmonems norintiems 5.1 audio sistemos ir kazko naujesnio.

    Kažkada buvau susigundęs pirkti, tas Z906 logitech'ą, bet prisiskaičiau, jog labai ant didelio garso pradeda barškėt tie plastmasiniai korpusai, tai net nežinau ar tikėt ar ne. Aš tai rekomenduočiau jums Microlab Solo 7c, jau pusmetį turiu, 110 watt sistema, 2.0 sistema, bet labai gerai neša aukštus, taip pat pakankamai yra žemų.

  5. Abu galima sakyt yra chinos gaminiai (nebent kai kurios detalės ne). Patariu Dell imt, nes kad ir jie ploni, bet su kaitimu problemų neturi (pats įsitikinau). Pats turiu vieną Dell iš Inspirion serijos. Taip pat šitos serijos Dell turi labai patogią klaviatūrą. Aš už Dell'ą. O dėl gedimų, tai čia kaip loterijoj, bet kiek pažįstamų turiu, kurie naudoja Inspirion serijų, tai 3 metai jau be gedimų.

    O jei dar apie gedimus, tai panaršyk intike, ir pasižiūrėk asus ir dell tam tikrų serijų gedimus, laisvai gali rasti. Nes buvo čia kažkurio gamintojo serijoj, jog visų tų serijų PC nelaikė baterijos.

  6. Sveiki, taigi norėčiau jūsų paklausti, kokias garso kolonėles naudojat, kokius tipus labiau mėgstat, daugiau aukštų ar žemų dažnių. Taip pat galit pasidalyti savo patirtimi, jeigu esat patys bandę gamintis garso kolonėlę (nešiojamą, stacionarę) Taip pat kokius stiprintuvus (resyverius) naudojat. :)

  7. Dažniausiai, nusipirkus loptop'ą jokių problemų nematai, su laiku pastebi, kad reikėjo daugiau ramų, ar geresnio procesoriaus, bet anyway kiekvienas žmogus renkas savo kompiuteri, asmeniškai man išrinko kompiuteri Tėvas, iš Kilobaito, loptopas Samsung RC530, viskas buvo zjbs, iki tol kol pirma karta persirašiau windowsus, susipiso recoveris, o po 5 mėnesiu nežinojimo, kad hardui Pyzdec bus, aš kiekviena miela savaite perašinėdavau windows'us, ir tai nėra zjbs, kai win tau neužsikrauna ir tenka perašyt ar net nepadeda repair'ai, tai va. Problema buvo hardas, o dabar tik GHZ trūkumas, bei norisi daugiau ramųųų :P , tai jaigu imsi kompiuteri, manau reiktu rinktis pagal savo poreikius, žiūrint kokius tu žaidimus žaidi ir pnš. kad kompiuteris atitiktu tave, ir nenuvarytum kompiuterio į "metalo laužą".

    Tai vat pas mane panašiai irgi yra, su Samsung RC520, problemos su Hardu ar su motinine plokšte, meistrai neranda problemos net..

  8. Sveiki, norėjau paklaust kokius nešiojamuosius kompiuterius daugiausiai naudojat ir su kokiais gedimais susiduriat? Pavyzdžiui ar teko turėti Lenovo nešiojamuosius kompiuterius ir jei turėjot ar buvo tekę susidurti su kokia nors problema? Ačiū už atsakymus ar bent kokią naudingą informaciją. :)

×
×
  • Sukurti naują...