Eiti į turinį

Sarce_Cekiss

Nariai
  • Turinio skaičius

    264
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Sarce_Cekiss

  1. Mazuti! Badr Hari yra K-1 kovotojas... manyciau paciam reiketu daugiau pasidometi sia tema.. UFC tai renginio pavadinimas(Ultimate Fighting Championship) jopapa .. kodel jus kazka bandot irodyt nieko nezinodami? Jeigu jus nukopinsit viska is google tai nereiskia kad viskas yra teisinga.. Antras dalykas. Valavicius niekada nedalyvavo ufc ir tikriausiai net nedalyvaus.. Prasau nerasykit tokiu nesamoniu!!! 

    Pildau. Perskaiciau tavo visa rauodona uzrasyta suda.. K-1 ne tokie patyre kovotojai :D cia tas pats kas sakyti futbolistai zaidzia futbola nes jie yra levesni zaidejai negu krepsinio.. Cia Skirtingos sakos vaike, kreipiuos vaike nes tau tikrai 13 metu ne daugiau. Bent kazkokia galva turintis baxuras nerasytu tokiu nesamoniu apie sia sriti. Graudu. Tikiuos uzeisi i sia tema kada nors i atsakysi i mano sita zinute.. Pameginsiu tau ikrest bent kazkiek tinkamos info o ne ka tu susapnavai.. Nuo kada "suktukam" ismokti reikia metu metus treniruotis. Tai yra technika ir jos metu metus nereikia kalti kad ismokti kazkoki tavo vadinama "suktuka". Metu metus reikia tobulint igudzius, greiti reakcija, kombinacijas jas padaryti negalvojant.. ka cia dabar man padaryt gal pramust dvoike ir koja? o gal koja koja? Visa esme yra kol tu laisvai negalesi smugiuot, pritaikyt smugiu negalvodamas, apie ringa net negalvok. Kai tu viska issisavinsi sau i galva, visi smugiai bus ismusami greitai be jokio galvojimo tada tu pasiruoses kovai. P.s Smugiu nera daug! Esme yra kombinazijos pritaikymas tam tikru metu! Nesu pazisymejas iskalba ar aiskia kalba bet manau bent kazkiek isisavinsi mano sita zinute.

  2. Kaip ir minėjau papildus pradėjau vartoti tik po 2-3 mėnesių.Dabar eina 4-5 mėnuo todėl paspartinu procesą.

    be suderintos mitybos tau milteliai nepades :) sporte svarbiausi dalykai. poilsis mityba ir treniruote. Jeigu situos dalykus atlyksi 100% rezultatus matysi, bet jei vartoji "papildus" ir per diena suvalgai slapenkos gabala uzsigeri kolos, nueini miegot 5h ryte kelies 7h tau jokie papildai nepades.  

  3. Cia vardint paprastas masinas kazkaip neidomu, aisku gal ne kiekvienas turi galimybe pavairuot sportines masinas bet.. vis kazkas idomiau negu kokia silke ar audi a3,4. 
    mazda mx5, m3 kregzde, polo, clio. Didziaugia kubatura buvo jei neklistu apie 260kw. tai buvo mano gyvenime kazkas nepaprasto vairuoti siuos auto trasoje.

×
×
  • Sukurti naują...