Eiti į turinį

Karolis_Rel

Nariai
  • Turinio skaičius

    412
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Karolis_Rel

  1. Ką daryčiau kitaip,
    būdamas pagrindiniu serverio administratoriumi?
     
    Taigi, puikus naujas konkursas SARG serveryje ir puiki proga užsidirbti valiutos žmonėms, todėl laime pabandysiu ir aš.
     
    Rugpjūčio 20 diena. - Grįžtu iš kiemo ir užeinu į SARG serverį. Užėjęs pamatau Admin_Bumeris žinutę: Dėl laiko stokos pagrindinį serverio administratorių perleidžiu žaidėjui Erikas_Barca. Daug žmonių juokiasi, kai kurie leaviną serverį, kai kurie jau pradeda "nardyti". Atsitokėjęs aš suprantu kas katik įvyko ir pirmiausia uždarau duris ir išeinu iš tikro gyvenimo, o atsirandu SARG gyvenime. Tada skubu į forumą, kur prisistatau kas toks esu, kad žaidėjai žinotų kas valdo serverį. Šiandienai užteks, nes jau vėlu ir galva pilna minčių, tad einu miegoti ir kita diena laukia sunki.
    Rugpjūčio 21 diena. - Atsikeliu anksti ir skubu prie kompiuterio pradėti darbų. Visų pirmą pasidarau planą ką pakeisiu, ką naujo įdėsiu ir kaip pritraukti kuo daugiau žmonių į serverį. Dirbu visą dieną ir pagaliau baigiu planą. Esu pavargęs, bet reikia dirbti. Užeinu į serverį, dėja serveryje jau tik 153 žmonės. Aš nepasiduodu ir pasižadu sau, kad šis serveris pasieks Lietuvos žaidėjų rekordą. Kas pirmas plane? - Forumas. Puolu į forumą ir pradedu jį tvarkyti. Visų pirmą daug moderatorių patys išėjo, o likusius pats išmečiau, kadangi visas forumas perrenkamas. Tada "Svarbios naujienos" skiltyje paskelbiu : "Ieškomi nauji forumo moderatoriai" ir sudarau jiem anketą, kurią jie užpildys ir bus išrinkti tik geriausieji ir patikimiausieji serverio žaidėjai. Tada pereinu prie skilties "Blogai". Dauguma blogerių ypač retai rašo vlogus todėl dauguma pašalinu ir taip pat ieškau naujų. Tada pradedu keisti forumo dizainą, nes jau visiems šis atsibodęs ir nepabaigęs einu miegoti.
    Rugpjūčio 22 - 29 diena. - Vėl kimbu į darbą ir šiandien pabaigiu forumo dizainą ir štai forumas atnaujintas. Galime pereiti prie serverio. Gaujos / mafijos. Taip žinau, perskaitę šį žodį mes iškarto matome direktorių papeikimus, DDOS atakas ir cheat'us. Todėl visų pirmą perrenku direktorius ir sugriežtinu viską. Bereikšmių direktorių papeikimų kūrėjai bus smarkiai baudžiami, DDOS'eriai bus aklai stebemi ir mafijų, gaujų karus stebiu labai dažnai, tam, kad panaikint cheat'erius. Tada pereinu prie kitų darbų. Gaisrininkus padarau darbą su pakvietimu, tam, kad jį atgaivinti, nes jis nėra nuobodus darbas, tik apleistas, todėl aš jį prikelsiu. Tada įdedu dar vieną darbą, tai yra NASA. Jis galimas tik nuo daug xp. Ir jame veiksmo tikrai nestinga, nes jie teikia medžiagas narkotikų prekeiviams, skrenda į kosmosą ir daug daug visko kito.
    Rugpjūčio 30 diena.- Štai atėjo ta diena kai pradėjo daugėti žmonių serveryje, jau yra 324 žaidėjai. Aš nesustoju ir įdedu daugiau darbų be pakvietimo, nes naujokų daug. Ir šią dieną išrenku naujus forumo moderatorius, todėl forumas atsigauna ir jis yra akilai prižiūrimas kaip ir patys moderatoriai. Taip pat ir nauji blog'eriai išrenkami ir jie jau kimba į darbus ir rašo savo naujus blog'us ir taip žmones pritraukia į forumą.
    Rugpjūčio 31 diena. - Nusprendžiu sumažinti serverio administratorių galimybes, nes jie seniau turėjo per daug ir darė tikrai nenaudingus serveriui darbus. Žinoma, dėl to sumažėja ir administratoriaus kaina. Tada man užkliūna klubai. Jų yra tikrai per daug, todėl jų skaičių sumažinu iki 5 pagrindinių ir, kad tai būtų jau panašiau į karus, o ne kaip seniau, 5 klube prieš kitus 4 klube. Dabar klubai yra užpildyti ir jie pasidarė įdomesni. Tada pereinu prie eventų ir skelbiu pirmajį lenktynių eventą ir jų bus daug daugiau nei seniau, nes seniau jų buvo tikrai labai mažai.
    Rugsėjo 2 diena. - Vakar atšventėme Rugsėjo 1 - ają ir kimbam į darbus toliau. Užeinu į serverį o jame 482 žmonės. Serveris atsigauna ! Kadangi krepšinio čempionatas, aš įdedu statymų vietelę, kur žmonės galės statyti. Taip bus ir su kitais čempionatais. 
    Rugsėjo 15 diena. - Serveris pasiekia Lietuvos rekordą surinkdamas 999 žmones vienu metu ir jis tampa populiariausiu serveriu Lietuvoje.

     
  2. Kurva pyderas ciulpk tu byby, dziaukis kad dar tu interneta turi, ahujelina jis cia dar, islipk is novos tada cia rekauk jibnutas, as menesi csgo paloses jau sherife sedejau

    Pyderu kitus vadina, bet pats ciulpt byby siulo :DDDD. Jei tu prakaituoji prie to cs go visa diena tai man poxui, as 2 matchus sulosiu ir uztenka, o tu toliau prakaituok. GL idiote

  3. nekyli nes esi lowas, sampinis, ir neturi jokiu perspektyvu sitam zaidime. sedesi visa lilkusy gyvenime silvery gl brah

    Ciulpiziau tu jobanas, sita zaidima losiu dar tik menesi. As tik paklausiau pas zmones, kodel nekylu jei jau laimejau 6 is eiles, o tu gali pust naxui. Dar cia man pisa prota sampinis bl, pats prakaituoja prie to sampo, pisk naxui dalbajobe is cia.

  4. pamenu, sita zaidima pradejau zaist 2007, buvo labai idomu, zaidziau iki 2012 ir jau tada rs toks xujnia pasidare. Neseniai uzejau ir nk nesupratau, kaip as seniau viska suprasdavau, tai bbz.

×
×
  • Sukurti naują...