Eiti į turinį

Heat_Claw

Nariai
  • Turinio skaičius

    143
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atnaujinimai parašė Heat_Claw

  1.  kas rimti uzbalsuojam

  2. dawai kas bachuras uzbalsuokit

  3. Parduodu audi a4

  4. Manau man reiketu pagalbos... Pastaruoju metu mano mergina turejo daug skambuciu, kai paklausdavau kas skambino, ji visada greitai numesdavo skambuti ir pasakydavo kad cia is vienas is jos draugu is darbo kontaktu. Taip pat pastebejau kad ji gryzta namo velokai, o kai paklausiu kodel ji gryzta taip velai, ji visados atsakydavo kad dirbo virsvalandzius su darbo komandos nariais. Buvau nustebes nes su komanda ji nieko nedare jau 3 menesius, Kai pasitikslinau jos darbo valandas ji neturejo jokiu virsvalandziu. Taigi as nuvaziavau pas jos virsininka ir paklausiau del viso sito reikalo. Jos virsininkas atsake kad jie paskutini karta dare komandos formavimus su savo bendrojo biuro draugais, kas buvo labai senai. (kas pasiteisina, kad as buvau teisus). Kalbant toliau, virsininkas man pasake, kad ji sake jog turi kazkur isvykti su asmeniniais reikalais, jau darbe jos nera pora dienu. Kita diena ji vel ruosesi kazkur iseiti ir man pasake ji eina susitikti su savo komandos bendradarbiais del pastato projekto. As nusprendziau paskui ja pasekti. Sokau ant savo motorolerio ir saugiu atsumu pradejau sekti, vaziavau ne taip jau daug, cia buvo visai pat prie namu, pastebejau kad kazkoks vyras ja pasitiko ir tuo metu kad manes neisgirstu ir nepamatytu uzgesinau varikli. Po kai kurio laiko isedo jie kartu i masina ir jau ruosesi isvaziuoti, kai uzkuriau motoroleri jis tiesiog uzgeso, nudveso. Taigi noriu paklausti patarimo, kame butu cia beda? Gal uzpile zvake? ar cia jau kazkas su cilindru arba stumu, ziedai? O gal tiesiog koks kitas gedimas? Prasau zmones pagelbekit, aciu uz demesinguma.

    1. Larry_Publik

      Larry_Publik

      Tng skaityti, bet ne

    2. Kestas_Smaukauskis

      Kestas_Smaukauskis

      Kadangi tokius senus priklus tik dabar atrandi, kadangi sita rasliava buvo sukurta pries kokius 7 metus, tai manau ir sito nebusi mates tad patarciau paskaityt. Cia trumpas sefo laiskas vadybininkui kaip reikia elgtis su klientais 

      cb276c9f98603cffe8e8c8b70a0422e15.png

    3. Memfis_Reinsas

      Memfis_Reinsas

      pažiūrėk gal žiedai sprogo ar ką. ir pažėk ar duoda žvakė gyvybes

  5. kas tėvas tas pritars, kas boba reporterė verks

  6. kas timecyc turi gera kad nesibugintu?

    1. Andrius_Boos

      Andrius_Boos

      Toks tinka? http://www.part.lt/img/aa95c122980c8a24183cdad42cbc0e8d323.png o naktis labai graži, žvaigždėtas dangus ir t.t.

    1. Tony_Smoke

      Tony_Smoke

      Pavydas graužia.. :D

    2. Gytis_Driftingas

      Gytis_Driftingas

      Is kokio miesto tu? Ps yra dar vietu uzsirasyt i tavo sule?

    3. Lukas_Janksa

      Lukas_Janksa

      Nu nahuja... Pas mus niekada...

    4. Heat_Claw

      Heat_Claw

      alytuj cia visas uzdare

    5. Ice_Road

      Ice_Road

      Nu ** sekasi ;/

    6. Baskett_Perventy

      Baskett_Perventy

      Kurva,pas mus į Plungės gim atmaukit,laiko turit iki pirmadienio :D

×
×
  • Sukurti naują...