Eiti į turinį

Sports_Men

Nariai
  • Turinio skaičius

    807
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Sports_Men

  1. Sveikas filmo premieroje nebuvau, bet tikiu, kad filmas tikrai geras, užtenka pasakyti pažiūrėjus vien Trailer`į.


     


    Filmo laukiu kol atsiras filmai.in arba teks vykti į premier`ą kino teatre, dar neapsisprendžiau.


    Dėl gandų tai tikrai abejoju, kad Paul`as Walker`is yra gyvas. Pažiūrėjus video YouTube.com, kaip dega jo tr. priemonė tikrai didelės abejones, kad jis galėjo likti gyvas..


  2. dar daugiau klausimu užduok, duok facebooka pakviesiu pažiūrėsiu pagal tavo makufelio apimptis ar čia tu

    Gali tu mažiau čia šūstravoti? Atsibodai, kiek gali reikštis per tą laidą, eik gatvėj pi** kam į snūkį ir aiškinkis o ne čia kažką bandyk pavaidinti.

  3. kas ne savo išnara tu :DDDDD dalbaj**** nu nafik, debile duok snapa i ten imesiu fotke atskira tau debile

    Gi blemba, nekonfliktuokit dėl nieko.. Gražiai bl bendraukit, be tų keiksmų, prasivardžiavimų.. :/

  4. :D kaimo japas kurva :D :D

    Ant sakos ten pas save pakacialini ir galvoja sportininkas :D is akcento suprasti apie zmogu galima.

    Dziuvesi tai dziuvesi thats ok :D jeigu matei mane

    Nestūmimam šią temą sukūriau, jei kažkas nepatinka, turite priekaištų vienas kitam eikite į AŽ.

  5. Sveikas, sportuoti pradėjau nesenai, turbūt dar nei mėnesio nėra. Pradžia buvo tokia, kad jau pabodo sėdėti prie to kompiuterio ir nieko neveikti, tad leavinau serverį. Turiu porą draugų kurie sportuoja maždaug apie 6 mėnesius, jie mane ir priėmė sportuoti kartu, seniau nelabai suvokdavau, kas iš to jog ten sportuosi ir pan., bet pradėjus, tai kaip narkotikas, tiesiog vis norisi ir norisi kuo daugiau, svoris mano kiek per mažas, tad auginu, kolkas per mėnesį pavyko priaugti ~3 - 4 kg.

    Man buvo taip, tiesiog mačiau draugus,kaip jie sportuoja kiekvieną dieną ir jiems tai daryti patinka. Norėjau ir aš taip, bet kažkaip neprisiruošdavau, bet va prieš mėnesį sugebėjau susiimti ir su draugais pradėjau sportuoti. Supratau,kad sportas tikrai yra sveikata! :) . Seniau eiti į mokyklą, atsikeli nepailsėjąs nes eidavai vėlai miegoti o dabar nėra jėgų grįžus po treniruotės sėdėti ilgai prie to kompo ir kimarinti, tiesiog nėra jėgų, tad eini anksčiau miegoti, atsibundi žvalesnis ir nuotaika visada būna daug geresnė nei įprastai! :)

    Dėkoju už tavo atsakymą :)

  6. Sveiki visi, sportas visuomet bus geriausias dalykas gyvenime , padės ir fiziniam ir vidiniam jėgom ateityje , ir žinoma išvaizda pasikeis. Visuomet esu linkęs prie sporto , nežinau gyvenimo be sporto O.o , Esu ėjęs į daug sporto šakų labiausiai patiko Futbolas ir boxas , boxas labai geras dalykas ant ištvermės. O sportuojant susipažįsti su daug naujų žmonių, išmoksti objektyviai vertinti save, išmoksti bendrauti ir gerbti kitus, per daug neaukštinti savęs ir nežeminti kitų. Dabar pradėjau vaikščioti prie skersinio ir labai patinka. Taip kad sportuokit netingėkit ir siekit rezultatų , žinoma rezultatai nepasirodys po 1 savaitės ar mažiau, svarbu kantrybės , stiprybės ir t.t

     

    Boxą norėjau pats lankyt, bet gaila pas mane mieste nėra..

    Pritariu prie tavo žodžių , kuriuos pažymėjau raudonai :)

     

    Dėkoju už tavo atsakymą :)

  7. nesportuoju sako :DDDDDDDD MEDIS KOKS NU NAFIK :D 50€ taip. duokit snapus fotke atsiusiu :DDDDDD ar cia man imest :Ddd

    Nei aš medis nei ką.

    Ką tu čia nori įmest?

  8. nelabai, tik supratau kad tau 13m. Ir per daug svajoji.

    Kažkaip aš irgi netikiu, kad jis sportuoja 7 mėn... :/

    + nuo kada bl 50eurų supis*** abonementas į sporto klubą ?

    Pats pradėjau sporto salėj ir jau 2 metai kaip ainu, o street workout nedomina manęs. :) Dar pabandau prikalbinti draugus aiti kartu, nes tai tikrai daug naudingesnė veikla nei sedėti prie kompo :)

    Na mano pradžia irgi nuo Sporto salės prasidėjo o street workout kažkaip nelabai domina... 

     

    Dėkoju už tavo atsakymą.

  9. Greit bus metai kaip sportuoju, tik street workoutu, nesigailiu, kab pradėjau, pradžia kaip ir visiems buvo sunki, bet kai pradėjo matytis progresas, tai ir spoetuoju dideliu noru iki dabar. Kas sportuojat, prisiminkit, kad neužtenka tik sportuot, turi būt ir maistas tinkamas ir vandens daug gert, poilsis labai svarbus. Tik nepradėkit stumt :D šiaip norėjau pasisakyt.

    Stumti nematau prasmės ir nematau dėl ko!

    Maistas, tikrai TAIP!

    Vanduo, tikrai TAIP! (tik aš jo tiek daug neišgeriu kiek reikia per dieną :D )

    Poilsis 100% TAIP! Nes gi vistiek grįšti po treniruotės pavargęs ir net nesinori sėdėti prie to pc ar ką ... Grįšti po treniruotės ~21:30 ir 22h į lovą, nes nėra jėgų :)

     

    Dėkoju už tavo atsakymą! :)

×
×
  • Sukurti naują...